Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Xiaomi Redmi Buds 5 (BHR7627GL) Black 2024

Код:739668
Є в наявності
Навушники Xiaomi Redmi Buds 5 (BHR7627GL) Black 2024 фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 5 (BHR7627GL) Black 2024 фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 5 (BHR7627GL) Black 2024 фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 5 (BHR7627GL) Black 2024 фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 5 (BHR7627GL) Black 2024 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-10%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 17 ₴
1 999
1 799
Колір
Black фото
Sky Blue фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Навушники, що відкривають нові грані музики

Компактні, ергономічні, багатофункціональні та автономні. Бездротові навушники Redmi Buds 5 обладнані високоякісним драйвером з опором 32 Оми. Вони неймовірно гучні, але транслюють якісне та збалансоване звучання. Під час дзвінків AI-алгоритми забезпечують максимальне придушення шуму, щоб між вами та співрозмовниками не було перешкод. В автономному режимі навушники працюють протягом 40 годин.

Redmi Buds 5

Зниження шуму вийшло на новий рівень

Якщо ви хочете повністю зануритися у світ музики, відключившись від зовнішнього світу, навушники Redmi Buds 5 допоможуть втілити цей план. Технологія шумозаглушення до 46 дБ дає можливість ефективно знизити низькочастотний шум: у метро, на вокзалі, у літаку. Вони буквально створюють для слухача особистий комфортний простір.

Redmi Buds 5

Обирайте один із трьох режимів шумозаглушення

Пристрій адаптовано до використання в різних умовах. Користувач може вибрати один із трьох режимів придушення шуму залежно від індивідуальних обставин. Інтенсивне шумозаглушення оптимальне для громадського транспорту, збалансоване підійде для прогулянок і тренувань, а базове необхідне для локацій із мінімальним рівнем шуму.

Redmi Buds 5

Прозорість під будь-який запит

Слухаючи музичний трек, аудіокнигу або подкаст, ви можете залишатися на зв'язку з навколишнім світом, вчасно реагуючи на мінливі обставини. З режимом посилення голосу ваш співрозмовник буде ще чіткіше та голосніше чути вас під час телефонної розмови, навіть якщо ви перебуваєте на жвавій вулиці. Щоб краще контролювати все, що відбувається навколо, скористайтеся режимом посилення навколишнього звуку.

Redmi Buds 5

Тільки ваша музика, голос і нічого зайвого

Звук вітру під час пробіжок більше не буде вам докучати. Завдяки розробленому двоканальному алгоритму штучного інтелекту навушники Redmi Buds 5 пригнічують шум, створюваний вітром швидкістю до 6 м/с. Два мікрофони працюють одночасно, ефективно витягуючи звук голосу та фільтруючи зовнішні шуми: створюється враження, що ви розмовляєте зі співрозмовником віч-на-віч.

Redmi Buds 5

Якісне та деталізоване звучання

Встановлені драйвери мають діаметр 12,4 мм, що забезпечує збільшену зону вібрації та глибший звук. Конструкція динаміка доповнена титановою діафрагмою для чистішого звучання високих частот. Якісний аудіодевайс підсилює всі спецефекти, щоб ви могли максимально зануритися у світ музики.

Redmi Buds 5

Ще ширша звукова сцена

У конструкції навушників Redmi Buds 5 передбачена незалежна акустична порожнина. Вона забезпечує широкий частотний діапазон для реалістичнішого й захопливішого звучання з добре помітними високими, середніми та низькими частотами. Щоб додатково попрацювати зі звуковою сценою, користувач може змінити налаштування еквалайзера. Доступні чотири сценарії: стандартний, із посиленням голосу, із посиленими високими частотами й потужними басами.

Redmi Buds 5

Комфорт на всіх рівнях

Дизайн навушників ретельно продуманий для створення ергономічної конструкції, зручної для тривалого носіння. Модель повторює форму вушного каналу, забезпечуючи максимально комфортну посадку без відчуття додаткового тертя й тиску. Завдяки розподілу ваги між внутрішньою та зовнішньою частиною 65 г проти 35 г, Redmi Buds 5 важчі всередині вуха, що забезпечує надійну фіксацію. Аудіодевайс можна використовувати під час активних занять спортом.

Redmi Buds 5

Стильний зарядний пристрій

Пристрій має обтічну форму, легко поміщається в кишені або рюкзаку. Витончений дизайн доповнено панелями, полірованими до глянцевого блиску. Декоративні смуги, оброблені нанопокриттям, додають елегантності корпусу. Вбудовані діоди блимають різними кольорами та сповіщають про рівень заряду акумулятора.

Redmi Buds 5

Слухайте музику без перерви

На одному заряді навушники Redmi Buds 5 працюють протягом 10 годин поспіль. Зарядний кейс подовжує автономність гаджета до 40 годин. Ви можете вирушити в тривалу поїздку, з комфортом спілкуючись із близькими або працюючи над проектами в комфортній тиші. Модель доповнено функцією швидкого заряджання: підзарядки протягом 5 хвилин достатньо для двогодинної автономної роботи.

Redmi Buds 5

Усе продумано до дрібниць

Користувач може одночасно коннектити навушники з двома іншими гаджетами за допомогою смарт-з'єднання. Перегляд фільму на планшеті доступний із паралельним прийомом вхідного дзвінка на смартфоні. Bluetooth 5.3 забезпечує стабільний бездротовий зв'язок. Комфортне сенсорне керування дає можливість у кілька кліків перемикати треки та змінювати гучність.

Redmi Buds 5

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

105 дБ

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Мікрофон: Вбудований

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Клавіша прийняти/відхилити дзвінок

Кнопки керування треками

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP54

Особливості

Матеріал амбушюр: Силікон

Прозорий режим

Управління через додаток

Автономність

Ємність аккумулятору

Зарядний кейс: 480 мАг

Кожен навушник: 54 мАг

Час роботи

Навушники: до 10 годин

Зарядний кейс: до 40 год

Особливості роботи та зарядки

Порт заряджання: USB Type-C

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 5,3 г

Кейс: 31,4 г

Комплектація

Гарантія

Навушники

Інструкція

Кейс

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера