Citrus Logo Image

Ексклюзивна новинка у Цитрус: гра Rise of the Ronin для PS5

98 переглядів

Ексклюзивна новинка у Цитрус: гра Rise of the Ronin для PS5



Топова новинка — гра Rise of the Ronin: ключові особливості

Довгоочікувана новинка усіх геймерів — гра Rise of the Ronin для PS5 — нарешті офіційно з’явилася у Цитрус. Клієнти, які встигли оформити попереднє замовлення, отримали диск одними з перших. 
                

Усім іншим, хто досі сумнівається, купити гру чи ні, ми пропонуємо ознайомитись з ключовими особливостями Rise of the Ronin, аби точно визначитись.


Сюжет

Вже три століття японці живуть під гнітом сьогуната Токугави. Тому коли біля берегів Японії виникають західні «чорні кораблі», країну швидко охоплюють заворушення. Серед хаосу війни, холери та політичних хвилювань ледь не загубився невідомий воїн. Він прокладає свій шлях, визначаючи майбутнє всієї Японії.


Хід історії у ваших руках

Ронін, самурай без господаря, має право сам вершити свою долю. Рішення, які ви приймаєте, безпосередньо впливають на події, що розгортаються в країні. Вам не раз доведеться зробити важкий вибір, наприклад, вбити або захистити важливу людину. Від цього залежатиме майбутнє цілої країни.


Занурення в минуле

Період Бакумацу — час зіткнення Сходу і Заходу, що знаменує закінчення епохи сьогунату і початок нової ери. Ви станете свідком культурної революції й зустрінете як людей, що впливають на хід історії, так і звичайних жителів, які просто йдуть на світ із пітьми.


Різноманітні та захоплюючі битви

На вас чекають захоплюючі битви з різними за складністю механіками, придатними для будь-якого стилю гри. Бийтесь віч-на-віч за допомогою різноманітної зброї ближнього бою або здалеку, використовуючи вогнепальні зразки минулих часів.


Порівняння з Ghost of Tsushima

З перших кадрів Rise of the Ronin геймери порівняли з Ghost of Tsushima, ще одним великим проектом, що виходив на консолі PlayStation. Багато гравців, дивлячись на проект Team Ninja, відзначали, що розробники не зможуть створити таку ж вражаючу гру, як Sucker Punch.

Свіже порівняння показує відмінності між Rise of the Ronin та Ghost of Tsushima у моделях персонажів, рослинності, погоді, зовнішньому вигляді, подачі води, а також у кадрах, присвячених передачі атмосфери японських міст. Студія зробила особливу увагу на динамічні та захоплюючі бої.
 

Чим відрізняються дві гри про Японію та самураїв та чи відрізняються взагалі? Роздивимось у таблиці ключові відмінності Rise of the Ronin та Ghost of Tsushima.
 

Назва гри

Сюжет

Поведінка NPC

Система бою

Rise of the Ronin

Натхненний реальними подіями прибуття американських кораблів до Японії та подальшими політичними інтригами. Японія 1800-х років — це період часу, який рідко досліджується в іграх, тому у цьому сенсі грати дуже цікаво.

Герой може навіть вбивати перехожих.

Є шкала витривалості та кілька різних типів зброї на вибір. Мета бою — зменшити показник Ki (витривалості) вашого супротивника, аби знищити його

Ghost of Tsushima

Акцент на головного героя. Гра розповідає про Джіна Сакая та його шлях від самурая до партизана.

Відсутня можливість вбивати випадкових персонажів.

Самурайський меч, яким володіє Джин Сакаї, є смертоносним і точним. Битва в Цусімі закінчується миттєво, немає показника витривалості чи інших систем RPG.


Досвід гравців

Вийшло вже 3 серії проходження Rise of the Ronin від українського блогера Філіпа Тремби. У відео ви побачите реальний досвід гри, перші враження та поради з проходження. 
 

Перенесіться в Японію XIX століття завдяки консолі PlayStation 5 Slim. Досліджуйте докладно відтворені місця Японії ХІХ століття, які зачаровують своєю красою. Купуйте диск Rise of the Ronin для PS5 — рятуйте Японію та отримуйте незабутні враження.