Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді5

Ігрова консоль Sony PlayStation 5 Slim 1TB

Код:730697
Є в наявності
Ігрова консоль Sony PlayStation 5 Slim 1TB фото
Ігрова консоль Sony PlayStation 5 Slim 1TB фото
Ігрова консоль Sony PlayStation 5 Slim 1TB фото
Ігрова консоль Sony PlayStation 5 Slim 1TB фото
Ігрова консоль Sony PlayStation 5 Slim 1TB фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 239 ₴
23 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Іммерсивний ігровий досвід у тонкому форм-факторі

Приготуйтеся зустрічати нову PlayStation 5 Slim. Вона стане покращеною у багатьох відношеннях версією класичної моделі PS5, яка зможе запропонувати високу швидкість роботи, більш ємний накопичувач для зберігання ігор та інших даних, а також низку інших фішок. Її головні особливості — новий форм-фактор, який забезпечує більший вибір та гнучкість, а також привід Blu-ray Ultra HD і твердотільний накопичувач ємністю 1 ТБ. А оновлений дизайн із 4 бічними панелями дозволить легко персоналізувати свою консоль та зробити її невід'ємною частиною ігрової зони. І при цьому вона збереже всі ті переваги, завдяки яким вже встигла завоювати любов геймерів по всьому світу. Все разом це робить PlayStation 5 Slim привабливою для гравців настільки, наскільки це взагалі можливо.

Тонша й легша

За своїми габаритами PS5 Slim буде значно компактнішою за PS5: більш ніж на 30% менше за обсягом і на 18% легше, ніж попередня версія. Таким чином, ви отримаєте ту саму величезну продуктивність, але в меншому розмірі. А значить, більше місця залишиться для інших аксесуарів і ніщо не заважатиме вам.

Ще більше пам'яті для ваших ігор

Під капотом PlayStation 5 Slim мало що зміниться. Вона отримає ту саму високопродуктивну начинку, включаючи процесор AMD Ryzen Zen 2 і графіку AMD Radeon™ RDNA 2, 16 ГБ оперативної пам'яті GDDR6, а також звуковий чип Tempest 3D AudioTech. Ключовою відмінністю стане сховище. Нова версія консолі буде оснащена більш ємним твердотільним накопичувачем на 1 ТБ, що дасть вам ще більше місця для зберігання своїх ігор. Це буде дуже корисним в епоху надзвичайно об'ємних ігор, що займають по 100 ГБ кожна.

Ще більше пам'яті для ваших ігор

На передній панелі PS5 Slim тепер буде відразу два порти USB-C, тоді як у старої консолі був один USB-C. Крім того, на задній панелі консолі, як і раніше, буде розташований порт USB-A, оскільки безліч аксесуарів досі використовує саме цей формат.

Дизайн, що відповідає вашим уподобанням

Нова консоль також порадує шанувальників оновленою зовнішністю. Замість двох бічних панелей, як у нинішньої PS5, у новій буде аж чотири: дві верхні глянсові, і дві нижні з матовим покриттям. Це робить її дизайн модульним, що дозволить змінювати зовнішній вигляд консолі за своїм бажанням і дасть вам більше гнучкості в її персоніфікації.

Горизонтальна підставка

PlayStation 5 Slim за замовчуванням встановлюватиметься горизонтально і поставлятиметься зі спеціальною підставкою в комплекті. Підставка для вертикального положення, яка буде сумісна з усіма моделями PS5, буде продаватися окремо. Нова модель PlayStation 5 Slim буде доступна починаючи з листопада цього року в офіційних магазинах у США та на сайті компанії. У наступні місяці надійде у продаж у магазинах по всьому світу.

Sony PlayStation 5 Slim 1TB

Ігри, які тільки забажаєте

PlayStation 5

Marvel's Spider-Man 2

Люди-Павуки, Пітер Паркер і Майлз Моралес, повертаються в новій вражаючій пригоді франшизи «MARVEL Людина-Павук», що полюбилася критикам, для PS5.

PlayStation 5

Gran Turismo™ 7

Gran Turismo™ 7 поєднує в собі 22-річний досвід розробки та пропонує найкращі функції в історії франшизи.

PlayStation 5

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy - це захоплююча рольова гра з відкритим світом, який відомий вам за книгами про Гаррі Поттера. Стати учасником подій, що розгортаються на території Гоґвортсу у 1800-х роках, і вирішите долю чарівного світу.

PlayStation 5

Horizon Forbidden West

Відправтеся разом з Елою в подорож грандіозним світом Забороненого заходу, який приховує нові загадкові небезпеки.

PlayStation 5

FC24

EA SPORTS FC™ 24 знаменує початок майбутнього у футболі. Завдяки інноваційним рішенням та достовірності ви відчуєте себе ближче до гри, змагаючись із найкращими гравцями з найбільших клубів, ліг та турнірів по всьому світу.

PlayStation 5

MK 1

Зустрічайте нову еру Kombat. Відкрийте для себе безліч нових режимів гри у мережі та поза нею та заволодійте оновленою бойовою системою зі смертельними ударами, що ламають кістки, прийомами переривання атак суперника та креативними добиваннями.

Повне занурення

Відчуйте неймовірне занурення в ігрову реальність завдяки тактильній віддачі, адаптивним кнопкам спуску і технології 3D-звуку.

Tempest 3D AudioTech

Пориньте у світ об'ємного звуку, де ви постійно відчуваєте себе в центрі звукової сцени і кожен звук спрямований на вас. Завдяки технології Tempest 3D AudioTech в іграх, що підтримуються, ви зможете насолодитися тривимірним звучанням і в навушниках, і на динаміках телевізора.

Розширте світ відчуттів

Бездротовий контролер DualSense™ для PS5 пропонує гравцям тактильну віддачу1, що доповнює спектр відчуттів від гри, адаптивні спускові курки та вбудований мікрофон – всі ці функції чудово доповнюють новий відомий дизайн.

PlayStation 5

Тактильна віддача

Випробуйте реалістичну тактильну віддачу з бездротовим контролером DualSense™ для деяких ігор PS5™ з підтримкою цих функцій та неймовірний ефект повного занурення завдяки тактильним відчуттям у відповідь на ваші дії та події у грі.

Адаптивні кнопки спуску

Отримайте нові відчуття завдяки адаптивним спусковим кнопкам з динамічно регульованими рівнями опору, які симулюють фізичні відчуття у відповідь на ваші дії в іграх, що підтримуються для PS5™.

PlayStation 5

1Доступність функції залежить від її підтримки грою.

«PlayStation», «знак сімейства PlayStation», «логотип PS4», «PS4», «логотип PS5», «PS5», «DualSense» та «DUALSHOCK» є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками Sony Interactive Entertainment Inc. «SONY» є зареєстрованою торговою маркою Sony Corporation.

Характеристики

Основні характеристики

Тип консолі
Платформа

PlayStation

Максимальна роздільна здатність
Накопичувач інформації
Об'єм вбудованої пам'яті
Серія
Ігри в комплекті

Ні

Процесор

Виробник процесора
Модель процесора

ZEN 2

Частота процесора

3,5 ГГц

Кількість ядер

Графіка

Графічне ядро

AMD Radeon RDNA 2

Частота графічного ядра

До 2.23 ГГц (10.3 терафлопс)

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті

GDDR6

Частота оперативної пам'яті

2450 МГц

Об'єм оперативної пам'яті

Додаткові характеристики

Порти USB

2x USB Type-C

3x USB Type-A

Інтерфейси

1x HDMI

Оптичний вихід

Оптичний привід

Blu-ray

Провідна мережа (LAN)

Так

Wi-Fi

Так

Bluetooth

Так

Особливості

Блок живлення: 350 Вт

Контролер

Кількість контролерів в комплекті
Кількість кнопок

12

Сумісність
Інтерфейси

Bluetooth

USB Type-C

Функція зворотнього зв'язку

Так

Акселерометр

Так

Гіроскоп

Так

Особливості контролера

Акумулятор: 1560 мАг

Час роботи: До 480 хв

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Вага

3,2 кг

Габарити (ВхШхГ)

358 х 96 х 216 мм

Комплектація

Ігрова консоль

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Кабель живлення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків