Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 M6500XV-LP018 Cool Silver (90NB1212-M000M0)

Код:729447
Є в наявності
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 M6500XV-LP018 Cool Silver (90NB1212-M000M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 M6500XV-LP018 Cool Silver (90NB1212-M000M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 M6500XV-LP018 Cool Silver (90NB1212-M000M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 M6500XV-LP018 Cool Silver (90NB1212-M000M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 M6500XV-LP018 Cool Silver (90NB1212-M000M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 M6500XV-LP018 Cool Silver (90NB1212-M000M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 M6500XV-LP018 Cool Silver (90NB1212-M000M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 M6500XV-LP018 Cool Silver (90NB1212-M000M0) фото
Ноутбук Asus Vivobook Pro 15 M6500XV-LP018 Cool Silver (90NB1212-M000M0) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
-12%
Вигода 7 000 ₴
cashback iconКешбек 499 ₴
56 999
49 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Справжня потужність

Створюйте справжні шедеври з надзвичайно потужним ноутбуком Vivobook Pro 15. Мобільний процесор серії AMD Ryzen і відеокарта NVIDIA за підтримки високоефективної системи охолодження з двома вентиляторами забезпечують максимальну продуктивність. Завдяки такій неперевершеній силі ваші творіння вразять світ!

Для будь-яких завдань

Якими б складними не були завдання, мобільний процесор AMD Ryzen легко впорається з ними. Увімкнувши режим високої продуктивності, TDP процесора можна підвищити до 54 Вт, таким чином Vivobook Pro 15 отримає додатковий приріст у швидкості.*

Сила мистецтва

Vivobook Pro 15 надає всю графічну потужність, необхідну для реалізації творчих проєктів. Відеокарта NVIDIA з мікроархітектурою NVIDIA Ampere забезпечує найкращі можливості для роботи з графічними даними. У поєднанні з підтримкою трасування променів в режимі реального часу та функцій штучного інтелекту, а також швидкою відеопам'яттю GDDR6 це дозволяє отримати високу швидкодію у вимогливих до графічних ресурсів системи завданнях, як-от 3D-моделювання, створення відео високої роздільної здатності, живі трансляції. Для стабільної роботи та максимальної продуктивності використовуються драйвери NVIDIA Studio.*

Розкішне зображення

Пориньте у візуальний світ, який відтворюється на чудовому екрані Vivobook Pro 15 зі співвідношенням сторін 16:9. Цей надяскравий дисплей подарує захоплюючі враження від перегляду контенту, а завдяки тонкій рамці (технологія NanoEdge) він займає цілих 84% панелі, завдяки чому досягається компактність ноутбука. Займаючи менше місця, VivoBook Pro 15 пропонує більше робочого простору для свого власника.

Створений вражати

Міцна металева кришка Vivobook Pro 15 має приємне на дотик текстуроване покриття й привертає погляд рельєфним логотипом. Оригінальні декоративні елементи є і всередині: клавіша Enter, як попереджувальний знак, виділена смужками. Кришку ноутбука можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час обговорення проєктів із однодумцями.

Ергономічна клавіатура ErgoSense

ASUS прагне вивести взаємодію людини з технологіями на новий рівень, більш інтуїтивний, ніж усе, що було раніше. Найновіша розробка компанії – клавіатура ASUS ErgoSense – дає змогу максимально зручно взаємодіяти з ноутбуком у гармонії з вашими рухами, відчуттями та дотиком. Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Спробуйте клавіатуру ErgoSense – ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.

Покращення зображення вебкамери в режимі реального часу

З розробленою ASUS технологією тривимірного усунення шумів (3DNR) та новими ефектами вебкамери Full HD, доступними в застосунку MyASUS, ваші відеодзвінки вийдуть на принципово новий рівень. Технологія 3DNR робить зображення веб-камери чіткішим за допомогою унікального алгоритму, який збільшує різкість зображення, і усуває шум у реальному часі, щоб зображення під час відеодзвінка виглядало чітким і ясним.

Усунення шумів за допомогою ШІ

Оскільки все більше людей зараз вчаться й працюють із дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. Застосовуючи алгоритми машинного навчання, вона ефективно відфільтровує сторонні звуки, залишаючи лише голоси співрозмовників. Функція ASUS AI Noise-Canceling Microphone у програмному центрі MyASUS здатна відфільтрувати навколишні шуми і вирівняти гучність усіх окремих голосів, що лунають із різних напрямків у режимі Multi-Presenter, для забезпечення оптимальної якості зв’язку під час голосових конференц-дзвінків. Функція ASUS AI Noise-Canceling Speaker відфільтровує з людської мови всі навколишні шуми, щоб ви чітко чули всіх співрозмовників.

Реалістичне звучання

Ноутбук Vivobook Pro 15 оснащений незрівнянною аудіосистемою, сертифікованою Harman Kardon. Вбудовані динаміки видають кришталево чисте звучання з потужними басами, що захоплює з перших нот. Аудіосистема з підтримкою технології Dolby Atmos® дасть вам змогу поринути в атмосферу улюблених розваг: музика, фільми та телебачення стануть неймовірно реалістичним світом, який розгортається навколо вас.

Ексклюзивна технологія ASUS WiFi Master Premium

ASUS пропонує повний спектр технологій бездротового зв’язку. Стандарт Wi-Fi 6 дає змогу вмить завантажувати контент з інтернету – і робить це ще краще з рішенням ASUS WiFi Master, до складу якого входить технології ASUS WiFi SmartConnect та WiFi Stabilizer. Вона автоматично вибирає найкращу точку доступу Wi-Fi, тож ваш ноутбук буде з легкістю ловити найпотужніші сигнали Wi-Fi і під’єднуватися до найкращих відомих мобільних точок доступу. Технологія WiFi Stabilizer відфільтровує завади від інших бездротових пристроїв, тож ваш зв’язок через Wi-Fi буде виключно надійним, і ви завжди зможете насолоджуватися максимально швидким передаванням даних.

Надійність, на яку можна покластися

Ноутбук Vivobook Pro 15 успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD 810H. Тестування включало в себе перевірку на міцність при падінні та стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, за екстремальних температур і вологості. Крім того, Vivobook Pro 15 витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю суворістю загальноприйняті в комп’ютерній індустрії стандарти.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

144 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

3,8 ГГц

Максимальна частота процесора

5,1 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

LPDDR5x

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 2.0 Type-A

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 4.0 Type-C (Gen 3)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,8 кг

Довжина

23,43 см

Ширина

35,98 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера