Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Mechrevo Questyle 16 Super I9 32GB/1TB RTX4070

Код:731825
Є в наявності
Ноутбук Mechrevo Questyle 16 Super I9 32GB/1TB RTX4070 video preview
Ноутбук Mechrevo Questyle 16 Super I9 32GB/1TB RTX4070 фото
Ноутбук Mechrevo Questyle 16 Super I9 32GB/1TB RTX4070 фото
Ноутбук Mechrevo Questyle 16 Super I9 32GB/1TB RTX4070 фото
Ноутбук Mechrevo Questyle 16 Super I9 32GB/1TB RTX4070 фото
Ноутбук Mechrevo Questyle 16 Super I9 32GB/1TB RTX4070 фото
Ноутбук Mechrevo Questyle 16 Super I9 32GB/1TB RTX4070 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-7%
Вигода 6 000 ₴
cashback iconКешбек 799 ₴
85 999
79 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Повне занурення у гру

Mechrevo Questyle 16 Super — ваша перепустка у світ захоплюючих пригод та ігор у новій якості. Цей ноутбук створений на базі 24-ядерного процесора Intel Core i9-13900HX, що розганяється до 5,4 ГГц, і має в запасі 32 ГБ оперативної пам'яті типу DDR5, які забезпечують високу продуктивність у найвибагливіших завданнях. Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4070 з 8 ГБ відеопам'яті піднімає геймінг та графічні можливості на новий рівень. А шикарний 16-дюймовий IPS екран з роздільною здатністю 2.5К та частотою оновлення 240 Гц забезпечує неймовірно чітке та плавне зображення, надаючи реалістичності вашому контенту. У той час як ефективна вбудована система охолодження та можливість підключати зовнішнє водяне охолодження через спеціальний роз'єм, дають можливість отримати стабільну роботу навіть у найінтенсивніших сценаріях. Доповнює це все зручна клавіатура з RGB-підсвічуванням і роз'єми Thunderbolt 4, HDMI 2.1, RJ45.

Створений слідувати за вами

Mechrevo Questyle 16 Super — це ідеальний компаньйон для тих, хто цінує стиль та комфорт у будь-якому місці. Він створений із міцних матеріалів та виглядає привабливо за рахунок свого сучасного Hi-Tech дизайну, який свідчить про його нестримну геймерську натуру. І готовий забезпечити вам швидкість без затримок завдяки модулю Wi-Fi, що пропонує надзвичайно швидке та стабільне підключення без жодних проводів. Будьте вільні у своєму виборі місця та часу для гри.

Потужність, що дозволяє перемагати

Цей ноутбук народжений для битв і добре підготовлений до них. Все завдяки флагманському процесору Intel 13-го покоління Core i9-13900HX з 24 фізичними ядрами та 32 потоками, здатному розганятися в Turbo-режимі до 5,4 ГГц. Це дозволяє ноутбуку легко справлятися з важкими обчислювальними завданнями, забезпечуючи відмінну продуктивність у різних додатках, у тому числі іграх класу ААА та творчих програмах. Особливо за підтримки 32 ГБ оперативної пам'яті DDR5, що дозволяє пристрою ефективно обробляти безліч завдань одночасно.

RGB-підсвічування клавіатури

Клавіатура оснащена налаштовуваним RGB-підсвічуванням, що здатне відображати понад 16 мільйонів відтінків. Це дозволяє створити індивідуальний стиль та потрібну атмосферу під час роботи чи гри.

Реалістична як ніколи графіка

Questyle 16 Super – це відмінний вибір для справжніх ентузіастів, геймерів та творців контенту. Саме вони зможуть повною мірою оцінити всі неймовірні можливості, що їх відкриває перед ними дискретна відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4070 c 8 ГБ відеопам'яті. Прискорте творчість та продуктивність за допомогою NVIDIA Studio. Пориньте в неймовірно деталізовані віртуальні світи завдяки революційній графічній технології DLSS 3 на базі ШІ, яка розкриває весь потенціал трасування променів. Отримайте перевагу перед суперниками завдяки технології NVIDIA Reflex, яка знижує затримки та забезпечує кращу чуйність управління. NVIDIA GeForce RTX відкриває для користувачів ще більше перспектив: від розширених можливостей для творчості та надпродуктивності до неймовірної швидкодії в іграх.

Порти та інтерфейси

Використовуйте улюблену ігрову мишу або гарнітуру, підключайте ноутбук до додаткового монітора або телевізора. Наявність широкого набору портів, включаючи високошвидкісний Thunderbolt 4, HDMI 2.1, RJ45 (Ethernet), трьох USB Type-A, картридера та комбінованого аудіороз'єму забезпечує багаті можливості використання будь-яких зовнішніх пристроїв та периферії.

Дуже чітка картинка. Неймовірно швидка реакція

Mechrevo Questyle 16 Super обладнаний вражаючим дисплеєм, що надає вам захоплюючий візуальний досвід. Цей 16-дюймовий екран з роздільною здатністю 2.5K забезпечує чіткість та деталізацію зображення, приносячи на передній план найдрібніші деталі та текстури. А також може похвалитися 100% охопленням гами sRGB, завдяки чому точно відтворює широкий спектр кольорів, що дуже цінно для редагування фотографій, відео та інших графічних завдань. Однак, що робить цей дисплей по-справжньому цікавим для геймерів, то це його висока частота оновлення – аж до 240 Гц. Вона забезпечує плавне відображення динамічного контенту в іграх або відеороликах, створюючи більш реалістичне та приємне візуальне сприйняття.

Стереодинаміки та точне налаштування звуку

Вбудовані стереодинаміки забезпечують якісне звукове супроводження для всіх ваших розваг. А можливість точного налаштування аудіосцени під свої уподобання та сертифікація Nahimic дозволяють користувачеві отримати більш реалістичний та багатошаровий звук для повного занурення у те, що відбувається.

Високопродуктивне охолодження

Потужні компоненти потребують посиленого охолодження. Тому ноутбук оснастили системою охолодження, яка включає 8 теплових трубок, 4 вентиляційні отвори та 2 вентилятори, забезпечуючи ефективне охолодження навіть в умовах високого навантаження. Крім того, покриття з рідкого металу на процесорі та відеокарті, яке в 17 разів краще відводить тепло, ніж традиційне силіконове мастило, допомагає ще краще охолоджувати головні елементи.

1Кулер для водяного охолодження не входить у комплект поставки та купується окремо.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

240 Гц

Яскравість

350 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,2 ГГц

Максимальна частота процесора

5,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

5600 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ac

Роз'єми USB

3 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 х Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,5 кг

Довжина

26,6 см

Ширина

35,8 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження