Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді3

Портативна батарея Xiaomi 20 000mAh 50W (Black) BHR5121GL

Код:703465
Є в наявності
Портативна батарея Xiaomi 20 000mAh 50W (Black) BHR5121GL фото
Портативна батарея Xiaomi 20 000mAh 50W (Black) BHR5121GL фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Портативна батарея Xiaomi 20 000mAh 50W (Black)

Xiaomi 20 000mAh 50W – це незамінний аксесуар для активних людей, які хочуть без обмежень користуватися улюбленими гаджетами будь-де. Він відрізняється великою ємністю 20 000 мАч і може заряджати не тільки телефони або планшети, але й ноутбуки. А максимальна потужність у 50 Вт дозволить робити це дуже швидко. Крім того, цей павербанк підходить і для малопотужних гаджетів на зразок Bluetooth-навушників або фітнес-трекерів і може заряджати три пристрої одночасно. У той час як багаторівнева система захисту дбає про безпеку самого пристрою та ваших девайсів. Просто візьміть його з собою і можете зосередитись на відпочинку чи роботі, а не на пошуках розетки.

 

Особливості:

  • Сумісний зі смартфонами, планшетами, ноутбуками та Nintendo Switch
  • Ємність 20 000 мАг
  • Підтримка швидкого заряджання потужністю 50 Вт
  • Заряджання 3-х мобільних пристроїв одночасно
  • Універсальний порт USB Type-C для заряджання ноутбуків та самого павербанку
  • Режим заряджання мікрострумом
  • Захист від короткого замикання, перегрівання, перевантаження тощо

Дуже швидка зарядка 50 Вт

Завдяки супершвидкій зарядці 50 Вт MAX ця портативна батарея допомагає підживлювати гаджети енергією ще швидше. Так, для повної зарядки смартфона Mi 11 з акумулятором ємністю 4600 мАч їй знадобиться всього 44 хвилини. Це відмінний аксесуар для тих, хто не любить довго чекати і цінує свій час.

 

Підходить для ноутбуків

Порт USB Type-C чудово підійде для швидкого заряджання потужних електронних пристроїв, включаючи новітні моделі MacBook Pro, Mi Notebook, Lenovo ThinkPad, HP ProBook та інші лептопи, а також консоль Nintendo Switch. * Тому вам не знадобиться носити з собою різні зарядні пристрої, достатньо одного Xiaomi 20000mAh 50W.

Три пристрої відразу

Батарея оснащена двома вихідними роз'ємами USB-А та одним портом USB Type-C, що дозволяє заряджати до трьох гаджетів одночасно. Підтримуючи при цьому високу потужність.

 

Проста у використанні слаботочна зарядка

Обидва порти USB-A можуть заряджати слаботочні пристрої, такі як Bluetooth-навушники та фітнес-браслети. Тому Xiaomi 20000mAh 50W зможе покрити всі ваші повсякденні потреби в зарядці.

Двостороння швидка зарядка через USB Type-C

Інтерфейс USB Type-C підтримує максимальну потужність 45 Вт як на вхід, так і на вихід. Тому за його допомогою можна заряджати потужні пристрої, а також швидко поповнювати запас енергії в самому павербанку, використовуючи комплектний зарядний кабель E-Marker, який підтримує високий струм до 5 А. Таким чином, цей зовнішній акумулятор можна зарядити до 100% лише за 4,5 години*.

 

Підвищена безпека завдяки високоякісним мікросхемам

Високоточні датчики ємності та індуктивності, а також удосконалені мікросхеми забезпечують додаткову безпеку, підвищену швидкість перетворення та стабільність напруги. Загалом портативний акумулятор має 9 рівнів захисту, у тому числі від перегріву, короткого замикання, перезаряджання, занадто високої напруги та інших ризиків. Що дозволяє абсолютно не хвилюватись за безпеку гаджетів. Крім того, Xiaomi 20 000mAh 50W має ємність 74 Вт*ч і відповідає міжнародним авіаційним стандартам, тому його можна спокійно брати з собою в салон літака.

 

Оновлений дизайн та майстерність виготовлення

Mi Power Bank 50W функціональний як усередині, так і зовні. Він має оптимальні розміри, виглядає стильно, приємний на дотик і не ковзає в руці завдяки спеціальній обробці поверхні, що дозволяє легко його утримувати. А акуратно інтегрована в корпус кнопка управління зовсім не заважає і дозволяє легко контролювати його роботу.

 

*Повний список сумісних моделей дивіться на офіційному сайті виробника. Оновлення програмного забезпечення на ноутбуці може вплинути на сумісність.

*Повна зарядка за 4,5 години можлива за допомогою кабелю, що входить до комплекту, та зарядного пристрою потужністю 45 Вт або вище. Зарядний пристрій не входить до комплекту та купується окремо.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Тип акумулятора
Ємність
Індикація рівня заряду

Ні

Додаткова інформація

Сумісний зі смартфонами, планшетами, ноутбуками та Nintendo Switch; Підтримка швидкого заряджання потужністю 50 Вт; Заряджання 3-х мобільних пристроїв одночасно; Універсальний порт USB Type-C для зарядки ноутбуків та самого павербанку; Режим заряджання мікрострумом; Захист від короткого замикання, перегріву, перевантажень тощо

Додаткові характеристики

Функції

Швидка зарядка батареї

Колір корпусу

Вхід

Вхідні інтерфейси
Заряджається від

USB

Вхідний струм

2,25 A

3 А

Вхідна напруга

5 В

12 В

20 B

Вихід

Вихідні інтерфейси
Вихідна напруга
Вихідний струм

1,67 А

2,23 А

2,25 A

3 А

Максимальна вихідна потужність

Відгуків