Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ножицi для трави VERTO 340 мм, лезо 130 мм, багатопозицiйнi (15G300)

Код:687764
Є в наявності
Ножицi для трави VERTO 340 мм, лезо 130 мм, багатопозицiйнi (15G300) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-15%
Вигода 84 ₴
cashback iconКешбек 4 ₴
549
465
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ножиці для трави VERTO 340 мм, лезо 130 мм, багатопозиційні (15G300)

Хочете, щоб ваш газон перед будинком або квіткові клумби в саду завжди виглядали акуратно? Однієї газонокосарки або тріммера вам буде мало, тому як на складних ділянках і поруч з бордюрами і огорожами все одно залишаться місця куди не підібратися з подібною технікою. Тому в арсеналі будь-якого садівника повинен бути простий, але ефективний інструмент – садові ножиці. І багатопозиційні ножиці для трави VERTO з довгими лезами і зручними ручками, конструкцією, що обертається на 360° і тефлоновим покриттям для захисту від корозії стануть прекрасним помічником у догляді за газоном та рослинами у саду.

Особливості:

  • Довжина лез – 130 мм;
  • Обертання лез в діапазоні 360 градусів;
  • Лезо з PTFE (тефлоновим) покриттям;
  • Ергономічна рукоятка з додатковим захистом пальців

Ідеальний порядок

З багатопозиційними ножицями VERTO вам не важко буде подбати про свою ділянку біля будинку або на дачі. Вони мають довгі прямі леза, які чудово підходять для таких завдань як стрижка трави на невеликих ділянках, підрівнювання крайок газону та формування остаточного дизайну галявини. Таким чином з їх допомогою ви легко зможете доглядати за клумбами, газоном, живоплотом та іншими декоративними елементами свого саду або присадибної ділянки.

Зручні у використанні

Конструкція VERTO 15G300 ретельно продумана, щоб забезпечити користувачеві зручність і простоту поводження з інструментом. Ергономічна рукоять гарантує міцне захоплення і має захист для пальців для більшої безпеки під час використання. А тефлонове покриття одного з лез допомагає вберегти від корозії і полегшує очистку після роботи, оскільки обрізки трави й сік рослин будуть менше налипає на нього.

Обрізка під будь-яким кутом

Нестрашно, якщо ваша ділянка відрізняється непростим рельєфом і складною геометрією. З цими садовими ножицями ви зможете навести там порядок без зайвих зусиль. Завдяки тому, що ріжучу частину інструменту можна повертати на всі 360 градусів, VERTO 15G300 можна легко підстроїти під будь-яку руку і запросто адаптувати до поточної задачі – будь то стрижка трави або підрізування живоплоту. При цьому вам не потрібно буде вигинати руку під незручним кутом. Достатньо повернути самі ножиці.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Довжина ножа

130 мм

Загальна довжина

340 мм

Матеріал ручки
Матеріал леза

Метал

Фізичні характеристики

Колір

Салатовий

Вага

0.4 кг

Комплектація

Ножиці

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ножицi для трави VERTO 340 мм, лезо 130 мм, багатопозицiйнi (15G300)