Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

realme GT2 12/256GB (Paper Green)

Код:711298
Немає в наявності
realme GT2 12/256GB (Paper Green) фото
-14%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 179 ₴
17 999
Колір
Black фото
Green фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше, ніж ви бачите

realme GT 2 – це новий флагманський смартфон наступного покоління, що задає рівень для тих, хто прагне ефективності у всьому. Він створений з інноваційного біополімеру та сертифікований ISCC, що свідчить про відповідальне ставлення до природи та користувачів. Працює на найпотужнішому чіпі Snapdragon 888, здатному забезпечити неперевершену продуктивність. І пропонує більш високий рівень комфорту під час використання завдяки яскравому AMOLED-дисплею із частотою 120 Гц та мільйонами відтінків. Це справді більше, ніж просто смартфон.

Перший у світі смартфон із сертифікацією TCO 9.0

realme GT 2 став не лише першим смартфоном на базі біополімеру, а й першим власником сертифікату TCO 9.0 від відомої шведської компанії TCO Development за інновації в галузі дизайну та екологічного виробництва. Кожен мільйон GT2, виготовлений за допомогою Paper Tech Master Design, еквівалентний скороченню виробництва пластикових пляшок на 3,5 мільйона штук. Це справжня турбота про екологію.

Перша у світі конструкція з біополімеру

Задня панель GT 2 зроблена з нового біополімеру від SABIC, що отримується з відновлюваних ресурсів, таких як паперова маса. Це знижує викиди вуглецю при виробництві моделі на 35,5% 1 і робить її по-справжньому екологічною. А вражаючий дизайн, розроблений всесвітньо відомим промисловим дизайнером Наото Фукасавою, візуально повторює текстуру папіру та створює особливу високотехнологічну естетику, яка однозначно вирізняє цей смартфон серед конкурентів.

Вражаючий за характеристиками

Фахівці realme вміло запакували новітні технології, у тому числі й величезну батарею, у корпус товщиною всього 8,6 мм та вагою 194,5 грамів.2 І доповнили це декількома варіантами кольорів та покриття задньої кришки, щоб ви змогли повною мірою насолодитися відчуттями від використання цього телефону.

Обчислювальна потужність Snapdragon 888 5G, яка дає вам неймовірну силу

Створений з використанням 5-нм технології, Snapdragon 888 5G забезпечує збільшення продуктивності ЦП на 25% та ефективності графічного процесора на 35% у порівнянні з попередніми поколіннями.3 Він дозволить вам робити все швидко та насолоджуватися миттєвою реакцією смартфона в іграх, при перегляді відео та в інших випадках. Система охолодження Stainless Steel Vapor Cooling System Plus з нержавіючої сталі дозволяє максимально використовувати всі можливості Snapdragon 888 5G, зберігаючи при цьому смартфон прохолодним. Площа випарної камери з нержавіючої сталі становить 4129 мм², що на 30% більше, ніж у GT. А 8 шарів, включаючи алмазний термогель, який на 50-60% краще, ніж стандартна термопаста, сприяють ліпшому розсіюванню тепла та забезпечують ефективне охолодження процесора під час навантажень.

Енергія для кожного вашого дня

Масивна батарея ємністю 5000 мАг позбавить вас переживань про те, чи достатньо вам буде заряду до вечора. Наскільки її вистачить? Наприклад, на 20 годин відтворення потокового відео. Крім того, realme GT 2 підтримує швидку зарядку SuperDart 65 Вт, яка дозволяє зарядити смартфон на 100% всього за 33 хвилини. 4

Чудовий AMOLED екран із частотою 120 Гц

Хочете більше плавності в іграх або бажаєте підвищити енергоефективність смартфона? Дисплей з динамічною частотою оновлення від 30 до 120 Гц дозволяє змінювати налаштування залежно від того, що ви робите. Він також має високу роздільну здатність FHD+ (2400x1080), яскравість 1300 ніт, 100% покриття колірного простору P3, коефіцієнт контрастності 5 000 000:1 і, звичайно ж, підтримку HDR10+. Все для того, щоб ви могли отримувати задоволення від перегляду контенту, а приголомшлива частота дискретизації 1000 Гц дозволить вам бути на крок попереду конкурентів в іграх. 5

Основна камера 50 МП

Поєднання передового апаратного та програмного забезпечення дозволить вам робити дивовижно чіткі та яскраві фотографії навіть при слабкому освітленні. Головний датчик смартфона SONY IMX766 з роздільною здатністю 50 МП, збільшеним поглинанням світла та подвійною стабілізацією, покращений за допомогою технології AI Noise Reduction Engine 3.0, здатний вловлювати та передавати набагато більше деталей. Щоб кожен кадр був сповнений яскравих образів та фарб. В будь-який час доби.

Свій ракурс для всього

Основну камеру також доповнено спеціальними датчиками, які розширять ваші можливості для творчості. Так, ширококутна камера з охопленням 119° ідеально підходить для зйомки групових фотографій і пейзажів, що захоплюють дух. А макрокамера з фокусною відстанню 4 см допоможе продемонструвати красу речей зблизька.

Street-фотографія професійного рівня

Фотографуйте світ таким, яким його бачите саме ви. А режим вуличної фотографії (Street Photography Mode) з миттєвим доступом до камери прямо з вимкненого екрану, надчіткими зображеннями завдяки DIS, різними унікальними фільтрами та параметрами фіксованого фокусування допоможе зловити вдалий момент та робити фотографії на рівні справжнього стрітфотографа.

Професійна відеозйомка при слабкому освітленні

Знімайте кінематографічне відео завжди та скрізь. Завдяки видатним можливостям зйомки при слабкому освітленні та подвійній стабілізації єдиним обмеженням є ваша уява. Навіть у сутінках ви можете отримати яскравіші відео завдяки технології AI Nightscape. А функція Bokeh Flare гарантує, що ваш об'єкт завжди буде у центрі уваги.

Технологія розташування
антен HyperSmart

Завдяки 11 антенам, розміщеним по всьому корпусу, GT 2 автоматично вибирає оптимальні точки з'єднання, забезпечуючи до 200% сильніший сигнал. 6

Об'ємний звук з
Dolby Atmos

Завдяки подвійним динамікам із підтримкою Dolby Atmos та сертифікації Hi-Res ви зможете насолоджуватися чудовим звуком під час перегляду кінематографічних шедеврів.

1Дані про скорочення викидів вуглецю в результаті використання біополімеру були надані лабораторією realme. На дані може вплинути тестове середовище, метод розрахунку тощо.

2Вимірювання, такі як габарити та вага, були надані лабораторією realme. Вони можуть відрізнятися залежно від тестового середовища, методу розрахунку та інших факторів.

3Всі дані про Snapdragon 888 5G були отримані з веб-сайту Qualcomm та призначені лише для довідки.

4Дані про зарядку отримані зі звітів про випробування, наданих лабораторією realme. Фактичний час заряджання може змінюватись в залежності від умов експлуатації або індивідуальних відмінностей телефонів, таких як висока або низька температура та зниження продуктивності акумулятора з часом.

5Дані про яскравість дисплея, кольори, коефіцієнт контрастності та інші були надані лабораторією realme. Дані можуть відрізнятися залежно від тестового середовища, методу розрахунку тощо..

6Інформація про перемикання антени HyperSmart була надана лабораторією realme. Дані можуть відрізнятися залежно від тестового середовища, методу розрахунку тощо. Технологія HyperSmart Antenna Switching у realme GT 2 підтримує лише діапазони N77/N78 5G.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

398

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

85,7%

Додатково

Dolby Atmos

HDR10+

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,84 ГГц

Графічний процесор

Adreno 660

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

8 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

65 Вт

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Датчики

Датчик температури кольору

Світловий датчик

Датчик прискорення

Датчик наближення

Датчик магнітної індукції

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Hi-Res Audio Certification

Audio Certification

Колір

Фізичні характеристики

Вага

194,5 г

Габарити (ВхШхГ)

162,9 x 75,8 x 8,6 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Смартфон

USB кабель

Зарядний пристрій

Скріпка для виймання SIM

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано