Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Радіокерована розумна розетка Ajax Socket (White)

Код:639656
Є в наявності
Радіокерована розумна розетка Ajax Socket (White) фото
Радіокерована розумна розетка Ajax Socket (White) фото
Радіокерована розумна розетка Ajax Socket (White) фото
Радіокерована розумна розетка Ajax Socket (White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 17 ₴
1 729
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Все готове до вашого приходу

Ваш будинок буде зустрічати комфортним кліматом та затишком круглий рік. Вмикайте обігрівач взимку, а кондиціонер влітку, запускайте зволожувач повітря та нагрівайте воду для ванни. Все це кількома дотиками у додатку по дорозі додому.

Більше ніяких забутих прасок

Йдучи, закрийте двері, поставте систему під охорону — і вся ненажерлива та небезпечна техніка автоматично вимкнеться: водонагрівач, телевізор та комп'ютер перестануть працювати марно, роздуваючи рахунки за електрику.

+100 до зручності життя

Забудьте про свої клопоти та метушню. Socket увімкне чайник та перезавантажить роутер, а вам навіть не доведеться вставати з дивана. Активуйте режим нічної охорони перед сном, і як за помахом чарівної палички, в будинку згасне світло та вимкнеться техніка.

Не займає сусідні розетки

Дизайнери зробили Socket максимально компактною та універсальною. Вона сумісна з євророзетками, подовжувачами, трійниками популярних виробників, при цьому не перекриває сусідні роз'єми.

Розпізнає енергетичних вампірів

Socket підкаже, які прилади витрачають найбільше електрики. Як тільки техніка починає споживати енергію, світлодіодне кільце Socket у реальному часі змінює колір підсвічування.

Лідер за дальністю роботи серед розумних розеток

Socket може більше, ніж звичайні Wi-Fi-розетки. Пристрій використовує радіотехнологію дальньої дії Jeweller, яка стабільно тримає зв'язок в будинках та офісах з великою площею.

Відповідає стандартам електробезпеки

Розетка відповідає стандартам для електричних приладів, що забезпечують вашу безпеку. Кожна інтелектуальна вилка повністю протестована на якість матеріалів, вплив перегріву і здатність працювати під навантаженням протягом тривалих періодів часу.

Захищає допитливих малюків

Спеціальні жалюзі усередині гнізда захищають ваших дітей і не дозволяють їм вставляти викрутки, олівці і цвяхи. Вони також захищають від пилу і бризок.

Безпечна автоматизація будинку і офісу

Збільште потенціал вашої системи безпеки за допомогою сценаріїв, щоб активно протистояти виявленим загрозам і автоматизувати ваші процедури. Налаштувати активацію нічного режиму за розкладом; автоматично вимкнути всі офісні ліхтарі, поставивши систему на охорону. Система продовжує виконувати сценарії, навіть якщо з'єднання з Ajax Cloud втрачено.

 

При наявності SIM-карти в комплекті, SIM-карта активована одразу при відвантаженні від компанії Life. За умовами мінімального тарифного плану, за збереження номера будь-який оператор бере оплату 5 грн/місяць, що може відобразитися на балансі у вигляді від'ємної суми. SIM-карта не є обов'язковою складовою комплекту, її може і не бути. У будь-якому випадку, користувач в праві купити будь-яку іншу SIM-карту або ж поповнити рахунок вже наявної в комплекті.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Jeweller (868.0−868.6 МГц)

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Працює тільки з Ajax Hub

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Живлення: 230 В ± 10%, 50 Гц; Термін служби реле: 200 000 включень; Захист по максимальній температурі: Є, розетка автоматично вимкнеться при перевищенні температури в + 85 °С

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

65,5 x 45 x 45 мм

Вага

58 г

Колір

Білий

Матеріал

Полікарбонат

Завантаження