Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Праска з парогенератором Gorenje SGH2200LBC

Код:674570
Є в наявності
Праска з парогенератором Gorenje SGH2200LBC фото
Праска з парогенератором Gorenje SGH2200LBC фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Більше товарів, менші ціни
-5%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 37 ₴
3 999
3 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Gorenje SGH2200LBC – це практична високопродуктивна парова система, яка відрізняється компактними розмірами і чудовою ефективністю прасування. Завдяки великому резервуару та високій потужності вона забезпечує постійний та сильний потік пари, здатний впоратися з будь-якими складками. Керамічне покриття стійке до подряпин і легко очищується, а система очищення від накипу й автоматичне вимкнення забезпечують оптимальний догляд за будь-яким типом тканини і роблять використання максимально зручним.

Особливості:

  • Вдосконалена система випускання пари зі збільшеною кількістю отворів;
  • Бак для води об'ємом 2 літри;
  • Підошва з керамічним покриттям;
  • Вертикальне відпарювання;
  • Прасування з «сухою парою»;
  • Програма ECO для економічного використання;
  • Система «Крапля-стоп»;
  • Система захисту від накипу

Потужне та постійне подавання пари

На відміну від звичайних прасок, парова система має окремий резервуар, в якому генерує пару і подає її під сильним тиском у 4,5 бар безпосередньо в основну частину пристрою. Завдяки цьому вона проникає глибше у тканину і дозволяє легко розгладжувати навіть найжорсткіші складки з мінімальними зусиллями та втратою часу. При цьому Gorenje SGH2200LBC має місткий бак на 2 літри, якого вистачить для великої кількості білизни.

Багатофункціональний помічник

Завдяки високій потужності ця парова система однаково якісно попрасує і щільні тканини, і делікатні. А можливість регулювання пари з 4 рівнями інтенсивності дає можливість підібрати потрібний режим для кожного матеріалу. Крім цього, Gorenje SGH2200LBC можна використовувати і для інших завдань. Наприклад, обробляти верхній одяг, меблі та матраци, усуваючи неприємні запахи за допомогою пари.

Розгладжує і дезінфікує

Ще одна важлива властивість пари – вона знезаражує одяг та білизну. Під впливом високотемпературної пари гине більша частина мікробів та бактерій. Що забезпечує надійний догляд за дитячими речами, натільною білизною, тощо.

Захист від крапель та накипу

З Gorenje SGH2200LBC ви можете прасувати будь-які речі, не турбуючись про те, що краплі води можуть залишити плями. Спеціальна система «Крапля-стоп» запобігає скупченню конденсату на підошві праски і потраплянню його на тканину. Це дозволяє прасувати делікатні тканини при більш низьких температурах. А проста, але ефективна система видалення накипу допоможе вам позбавитися від відкладень і продовжить термін служби приладу.

Автоматичне вимкнення

Забули вимкнути праску? Не страшно. Система безпеки автоматично вимикає прилад при перекиданні або якщо він довго перебуває у нерухомому стані. Тому ви можете не переживати, якщо вас раптом щось відволіче під час прасування. Адже побутова техніка Gorenje відповідає всім стандартам якості та безпеки.

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

100

Постійна подача пари, г/хв

50

Обсяг резервуара для води

2000 мл

Довжина шнура

1,9 м

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

22 x 25 x 40 см

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Парова система

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера