Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Задати питання

Ун. МЗП Energea (Travelite GaN66) 66W GaN 2хType-C + USB (Black)

Код:706788
Є в наявності
Ун. МЗП Energea (Travelite GaN66) 66W GaN 2хType-C + USB (Black) фото
Ун. МЗП Energea (Travelite GaN66) 66W GaN 2хType-C + USB (Black) фото
Ун. МЗП Energea (Travelite GaN66) 66W GaN 2хType-C + USB (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-23%
Вигода 700 ₴
cashback iconКешбек 22 ₴
2 999
2 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Універсальний МЗП Energea (Travelite GaN66) 66W GaN 2хType-C + USB

Energea Travelite GaN66 – ідеальний помічник вдома та чудовий супутник під час поїздок. Ця компактна мережна зарядка пропонує неймовірну потужність 66 Вт завдяки новітній технології GaN і здатна швидко заряджати як ноутбуки, так і смартфони. При цьому вона дозволяє живити енергією до трьох девайсів одночасно і підтримує більшість протоколів швидкої зарядки, у тому числі Power Delivery та Quick Charge 3.0. Що робить її універсальним аксесуаром для власників різних пристроїв. А комплекс захисних технологій забезпечують повну безпеку підключених девайсів. З Energea Travelite і вдома, і в подорожах ви зможете скористатися всіма перевагами потужного зарядного пристрою і залишатися на зв'язку.

Особливості:

  • Ультракомпактний дизайн
  • Максимальна вихідна потужність 66 Вт
  • 3 порти: два USB-C та 1 вихід USB-A
  • Технологія GaN для підвищення швидкості та енергоефективності
  • Підтримка Power Delivery 65 Вт, PPS 44 Вт та Quick Charge 3.0
  • Живлення кількох пристроїв одночасно
  • Розширені функції безпеки

Нові технології в галузі заряджання

Energea Travelite відрізняється від стандартних ЗП на 20% кращою енергоефективністю та на 50% зменшеним тепловиділенням. Все завдяки інноваційному матеріалу GaN – напівпровіднику нового покоління, що відрізняється від традиційних рішень на базі кремнію більшою легкістю, ефективністю, а також низьким тепловиділенням та високою конверсією. При цьому максимальна потужність мобільної зарядки досягає 66 Вт. Таким чином, ви отримаєте максимальну продуктивність заряджання для всіх своїх гаджетів за допомогою всього одного пристрою.

Підтримка PPS 44 Вт та Power Delivery 65 Вт

Ще одна безперечна перевага цього МЗП – підтримка найпопулярніших стандартів швидкої зарядки, включаючи PPS 44 Вт для Android пристроїв та Power Delivery 65 Вт для техніки Apple. А також Quick Charge 3.0 для широкого кола мобільних пристроїв. Тому, з його допомогою ви зможете підживлювати енергією як телефони або планшети Samsung, так і Macbook Pro, iPhone 8 та інші сумісні девайси.

Швидка зарядка для 3 пристроїв одразу

Телефон, ноутбук чи планшет? Що поставити на зарядку першим? Із Travelite GaN66 у вас не виникне такого питання. Ця модель оснащена двома портами USB-C та одним USB-A, що дозволяє одночасно заряджати до 3-х девайсів. І робити це з оптимальною швидкістю, оскільки всі три виходи підтримують швидку зарядку. При цьому швидкість залежатиме від типу порту та кількості підключених до зарядки пристроїв.

Завжди з вами

Energea Travelite GaN66 на 60% компактніший у порівнянні зі звичайним зарядним пристроєм на 66 Вт. Тому він стане практичним компаньйоном для всіх, хто багато мандрує.

Гарантія безпеки ваших пристроїв

Цей сучасний зарядний пристрій подбає про те, щоб усі ваші девайси заряджалися не тільки швидко, але й безпечно. Його багаторівнева система захисту оберігає ЗП та підключені до нього гаджети від перегріву, перезаряду, перевантаження по струму та короткого замикання, захищаючи техніку від найпоширеніших неприємностей.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Функція швидкої зарядки

Так

Вхідна/вихідна потужність

Максимальна вихідна потужність 66 Вт

Габарити і дизайн

Колір моделі

Чорний

Габарити

53 x 53 x 30,7 мм

Вага

110 г

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Ун. МЗП Energea (Travelite GaN66) 66W GaN 2хType-C + USB (Black)