Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

Кейс ThiEYE Protective Case

Код:641135
Немає в наявності
Кейс ThiEYE Protective Case фото
cashback iconКешбек 2 ₴
219

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Все необхідне під рукою

Використовуєте екшн-камеру з набором аксесуарів? ThiEYE Carrying Protective Case – кейс, в якому вміститься все необхідне для зйомки. Щільні стінки захищають вміст від зовнішніх впливів, а ручка дозволяє з комфортом переносити кейс.

Особливості:

  • Окремі відсіки для камери та аксесуарів
  • Сітчаста кишенька для дрібниць
  • Захист від ударів, невеликого дощу та снігу
  • Ручка для перенесення

Повний порядок

Забудьте про ситуації, коли аксесуари до екшн-камери доводиться шукати по всіх кутках. Внутрішні відділення кейса дозволяють впорядковано зберігати та переносити камеру, тримачі, запасні акумулятори та інші девайси. Для флешок, кріпильних гвинтів та іншого дріб'язку передбачена сітчаста кишеня. З Protective Case ви завжди будете у всеозброєнні.

Надійний захист

Під час активного відпочинку та подорожей зростає ймовірність пошкодити цінний гаджет. Щільні стінки захищають вміст кейса від ударів та падінь, а внутрішні перегородки додатково амортизують навантаження. Завдяки вологозахисту можна не боятися невеликого дощу або снігу. Застібка на блискавці унеможливлює випадкове відкривання.

Зручно та практично

Компактні габарити кейса підходять для транспортування в сумці, рюкзаку або дорожній валізі. При цьому Protective Case оснащений ручкою для перенесення, якщо ви берете з собою тільки камеру і набір аксесуарів. Кейс готовий до будь-яких пригод – його поверхня стійка до появи відбитків і легко піддається очищенню.

Фірмова якість

Кейс розроблений компанією ThiEYE Technologies – одним з провідних виробників екшн-камер. Розробники врахували всі нюанси даної техніки, щоб задовольнити вимоги навіть найдосвідченіших користувачів. Якісні матеріали гарантують надійність та довговічність аксесуара.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип аксесуара
Додаткова інформація

Окремі відсіки для камери та аксесуарів; Сітчаста кишенька для дрібниць; Захист від ударів, невеликого дощу та снігу; Ручка для перенесення

Колір моделі

Чорний

Сумісність

Сумісний бренд
Сумісна модель

Габарити і комплектація

Габарити

6 х 17 х 22 см

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Кейс ThiEYE Protective Case