Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кейс Koss Porta Pro (193558.101)

Код:724145
Немає в наявності
Кейс Koss Porta Pro (193558.101) фото
Кейс Koss Porta Pro (193558.101) фото
Кейс Koss Porta Pro (193558.101) фото
Кейс Koss Porta Pro (193558.101) фото
cashback iconКешбек 6 ₴
678

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кейс Koss Porta Pro

Захистіть свої улюблені навушники Koss Porta Pro за допомогою компактного та жорсткого кейсу, щоб бути впевненим у їх безпеці незалежно від обставин. Цей фірмовий футляр розроблений спеціально для всесвітньо відомих Koss Porta Pro та ідеально підходить для їхнього надійного зберігання та перенесення. Міцний чохол повністю закривається на блискавку для повної безпеки навушників у дорозі. І займає мінімум місця, що дозволяє легко вмістити його в рюкзаку чи валізі. Це чудовий кейс для подорожей, завдяки якому ви зможете не розлучатися зі своїми улюбленими навушниками, куди б ви не вирушили.

Особливості:

  • Міцний чохол із жорстким каркасом
  • Сумісний з Porta Pro® Classic, Porta Pro® Mic+Remote, Porta Pro® KTC, Porta Pro® Limited Edition, Porta Pro® Wireless та Porta Pro® X
  • Захист від ударів, бруду, подряпин, потертостей
  • Застібка-блискавка для безпечного зберігання та легкого діставання

Призначений для подорожей

Не уявляєте свій день без музики? Знамениті Koss Porta Pro подбають про те, щоб ви могли слухати улюблені треки будь-де, а спеціальний захисний кейс допоможе зберегти навушники в цілості та безпеці під час ваших подорожей. Він оснащений блискавкою по всьому периметру, яка надійно утримує чохол закритим і дозволяє легко укладати або діставати навушники. При цьому сам чохол зроблений легким та компактним, а тому не обтяжує девайс і не займає багато місця. Ідеальне рішення для повсякденних поїздок та далеких подорожей.

Надійний захист для будь-яких Koss Porta Pro

Це дійсно незамінний аксесуар для всіх власників Koss Porta Pro. Завдяки жорсткому каркасу цей міцний кейс чудово захищає навушники не тільки від пилу та бруду, а й ударів, падінь, контакту з іншими речами в сумці, появи подряпин чи потертостей. Тому надовго збереже їх функціональність та бездоганний зовнішній вигляд. Крім того, він підходить до багатьох моделей Porta Pro, включаючи Porta Pro® Mic + Remote, Porta Pro® KTC, Porta Pro® Limited Edition та інші.

Характеристики

Основні характеристики

Фізичні характеристики

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Кейс Koss Porta Pro (193558.101)