Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустична система Sonos One (Black) ONEG2EU1BLK

Код:678470
Архiв
Акустична система Sonos One (Black) ONEG2EU1BLK фото
Акустична система Sonos One (Black) ONEG2EU1BLK фото
Акустична система Sonos One (Black) ONEG2EU1BLK фото
Акустична система Sonos One (Black) ONEG2EU1BLK фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 139 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Sonos One - Розумна Компактна Акустична Система

Sonos One другого покоління забезпечує насичений всеосяжний звук і має вбудоване голосове управління Amazon Alexa і Google Assistant для музики і багато чого іншого.

Особливості:

  • Покоління 2 використовує покращений процесор, збільшений об'єм пам'яті і стандарт BLE;
  • Чудовий звук, що заповнює кімнату, зазначений безліччю нагород;
  • Одне джерело для всієї улюбленої музики, радіо, подкастів і багато чого іншого;
  • Голосове управління Amazon Alexa і Google Assistant;
  • Підтримка Apple AirPlay 2;
  • Можливість створення стереопари з іншого Sonos One / One SL для більшої деталізації звуку;
  • Можливість інтеграції в домашній кінотеатр з будь-яким саундбаром Sonos;
  • Налаштування Trueplay для тонкої настройки з урахуванням архітектури приміщення;
  • Сенсорне управління на корпусі, дистанційне керування через додаток Sonos App

Компактний вишуканий дизайн

Компактний розмір Sonos One робить її ідеальним рішенням для кухні, домашнього офісу, спальні або будь-який невеликої кімнати. Доступна в чорному і білому кольорах. Мінімалістичний дизайн і сенсорна панель управління дозволяє системі естетично вписуватися в будь-який простір, будь вона у всіх на виду або ж захованої від очей.

Легке голосове управління

Вибирайте між Amazon Alexa і Google Assistant для управління голосом. Отримуйте будь-яку музику всього однією фразою. Sonos One можна використовувати для спрощення повсякденних завдань. Отримуйте звірки новин, складайте графік справ, перевіряйте погоду і багато іншого. Якщо необхідна приватність, використання мікрофона можна повністю відключити за допомогою конпку на сенсорної панелі.

Вражаючий стерео звук

One звучить чудово сама по собі, а в парі - ще краще. Створення стереопари з ще однією Sonos One або One SL в тій же кімнаті забезпечить чудову поділ каналів і багатший деталізований звук. Модель One можна також використовувати в якості тилових динаміків створюють surround sound в системі домашнього кінотеатру, об'єднавши пару One / One SL з саундбарамі Arc або Beam для поліпшення ефекту занурення в кіно, серіали або відео гри і досягнення істинно об'ємного звуку.

Улюблена музика в кращому виконанні

Слухайте те, що любите разом з Sonos One, будь то улюблений іспольнітель, трек, жанр, плейлист або радіо шоу. Просто підключайтеся через додаток Sonos App та вибирайте будь-який із сотень стрімінгових сервісів. Або ж використовуйте Spotify Connect або AirPlay 2 для передачі аудіо зі свого мобільного пристрою. Не дайте себе обдурити її маленькому розміру, Sonos One приховує в своєму невеликому корпусі гігантський обсяг звуку. 1 високочастотний динамік для кристально чистих високих частот і вокалу, 1 середньочастотний динамік для насиченого глибокого баса і середнього вокалу, і 2 цифрових підсилювача класу D для досягнення чудового звучання.

Просте управління

Безліч варіантів управління. Використовуйте AirPlay 2 для трансляції аудіо з пристроїв на базі IOS, сенсорне управління на самому спікерові або Spotify Connect. Також додаток Sonos app дозволяє інтуїтивно просто управляти всією своєю музикою з одного джерела. Тут можна вказати еквалайзера, створення крос-платформних плейлистів, звичайне відтворення і багато іншого.

Розумніше з кожним разом

Свою акустичну систему можна моментально поліпшити за допомогою настройки Trueplay. Ця опція дозволяє відкалібрувати і оптимізувати звукові настройки динаміків під навколишнє середовище і акустичну архітектуру приміщення. Sonos One розроблена щоб гордо служити довгі роки. Sonos випускає безкоштовні системні оновлення щоб Ваша акустика ставала ще розумнішими і отримувала доступ до всіх новітнім програмним розробкам.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Так

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

Ethernet

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

16,145 x 11,97 x 11,97 см

Вага

1,85 кг

Комплектація

Sonos One; Кабель живлення; Короткий посібник користувача

Особливості

Динаміки: 1 х високочастотний, 1 х середньочастотний; Система далекомірних спрямованих мікрофонів для розпізнавання голосу та шумоподавлення; Панель управління: Сенсорні кнопки для контролю гучності, перемикання треку, відтворення/паузи та відключення мікрофона. Світлодіод для індикації статусу системи, статусу мікрофона та голосового фідбека; Приватність: Повноцінна; Індикатор статусу мікрофона дозволить завжди бути в курсі того, коли він включений; Голосовий помічник: amazon, google; Spotify Connect

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера