Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Harman Kardon GO+PLAY 3 (Black) HKGOPLAY3BLKEP

Код:728055
Є в наявності
Акустика Harman Kardon GO+PLAY 3 (Black) HKGOPLAY3BLKEP фото
Акустика Harman Kardon GO+PLAY 3 (Black) HKGOPLAY3BLKEP фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 129 ₴
12 999
Колір
Black фото
Grey фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чудовий звук та вишукана зовнішність

Слухайте музику стильно з Harman Kardon Go+Play 3. Цей елегантний Bluetooth-динамік, що поєднує в собі справжню майстерність дизайну та виняткову якість звуку, виводить знамениту лінійку Go+Play на нову висоту, зберігаючи при цьому багату спадщину. Акустика може похвалитися потужним, динамічним звуком, що заповнює кімнату, з високою чіткістю деталей завдяки потужним трисмуговим стереодинамікам, включаючи новий відкритий сабвуфер зі спрямованим вниз звуком. Скористайтеся універсальністю Go+Play 3 для потокової передачі музики, подкастів, конференц-зв'язку та багато чого іншого з пристроїв із підтримкою Bluetooth. Завдяки акумулятору, що працює до 8 годин, колонку можна переміщати по будинку, будь то вітальня, домашній офіс або патіо. Крім того, вона автоматично настроюється на нове оточення, забезпечуючи оптимізацію звуку без зусиль.

Ще стильніший дизайн

Зберігаючи фірмовий напівкруглий силует Harman Kardon Go+Play, нове покоління відрізняється вишуканим та піднятим корпусом із високоякісних матеріалів, обтягнутим розкішним текстилем. Його витончений дизайн включає верхню частину із загартованого скла з сенсорним керуванням і ручку з анодованого алюмінію для зручного транспортування по будинку. Тому Harman Kardon Go+Play 3 є відмінним рішенням для створення домашньої акустичної системи, яке відображає потреби слухача і легко інтегрується в будь-який сучасний інтер'єр.

Harman Kardon GO+PLAY 3

Виняткова якість звуку

Акустика Go+Play 3 пропонує неперевершену якість звуку – багатого, чіткого, виразного. Її спрямований вниз 5-дюймовий сабвуфер забезпечує громоподібні та точні баси. Подвійні високочастотні та середньочастотні динаміки забезпечують бездоганне відтворення вокалу та інструментів, а додатковий пасивний випромінювач, встановлений на передній панелі, посилює потужність. Тому її звук легко здатний заповнити всю кімнату, а ви зможете оцінити всі деталі улюбленої музики.

 

Функція налаштування еквалайзера

Ця дивовижна колонка також оснащена налаштовуваним еквалайзером, який дозволяє відрегулювати звук за своїм бажанням. Ви можете налаштувати всі основні параметри, такі як низькі, високі та середні частоти, щоб створити збалансований звук, що відповідає вашому смаку та тому жанру музики, якому ви віддаєте перевагу.

 

Вбудований акумулятор

Завдяки вбудованому акумулятору ви можете насолоджуватися кращим звуком в будь-якому місці вашого будинку і легко переносити акустику з однієї кімнати до іншої. Ємності акумулятора вистачає в середньому на 8 годин відтворення аудіо, що дає вам повну свободу дій протягом усього дня.

Потокова передача музики через Bluetooth

Harman Kardon Go+Play 3 легко підключається до мобільних пристроїв за допомогою бездротового протоколу Bluetooth 5.3. Цей стандарт забезпечує стабільне з'єднання та кращу якість звуку, а також дозволяє з'єднувати колонку одразу з двома джерелами звуку. Легко ділитесь плейлистами та музикою – і все це з покращеним динамічним звуком. Крім того, цей динамік також підтримує підключення через роз'єм AUX, щоб користувач міг слухати свою улюблену музику з комп'ютера або іншого пристрою за допомогою кабелю.

Harman Kardon GO+PLAY 3

USB-порт для заряджання

Не турбуйтеся про те, що на мобільному пристрої закінчиться заряд під час потокової передачі улюбленої аудіокниги або плейлиста для релаксації. Зручний USB-порт дозволить заряджати будь-який пристрій прямо від колонки, тому ви та ваші ґаджети завжди будете готові до всього.

 

Подвійні мікрофони дальньої дії

Вбудовані подвійні мікрофони дозволяють користувачам здійснювати дзвінки без допомоги рук через бездротову колонку, а також забезпечують чіткість передачі голосу. Тому ви звучатимете кристально чисто, навіть якщо не стоїте поряд з динаміком.

 

Автоматичне самоналаштування

Насолоджуйтесь ідеальним звуком, де б ви не знаходилися. Кожного разу, коли ви вмикаєте цю акустику, Harman Kardon Go+Play 3 автоматично калібрується під нове оточення, забезпечуючи найкраще звучання, де б ви її не встановили.

Більше колонок, більше звуку

У вас великий будинок і ви хочете, щоб звук було чутно звідусіль? Не проблема. Просто підключіть по бездротовій мережі дві колонки Harman Kardon Go+Play 3 для більш потужного стереозвучання. Крім того, ви можете розмістити кожну колонку в певному місці, розділивши стереоканал та повною мірою насолоджуватися переглядом фільмів або прослуховуванням музики. Таким чином, ви зможете створити багатокімнатну аудіосистему або поширити звук на кілька частин вашого будинку. Це дозволить вам насолоджуватися музикою в різних кімнатах або створити великий акустичний простір для вечірок та святкувань.

Harman Kardon GO+PLAY 3

Створена із турботою про планету

Ця акустика виготовлена з перероблених матеріалів, але без шкоди для її якості. Так, тканина решітки динаміка виготовлена із 100% переробленої поліефірної пряжі e-stretch. Ручка на 90% складається із переробленого алюмінію, а внутрішня рамка динаміка – на 85% з переробленого пластику. Таким чином вона не тільки стильна, а ще й більш екологічна. Справжня гармонія форми та змісту.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Матеріал корпуса

Алюміній

Пластик

Загартоване скло

Текстиль

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Так

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Інтерфейси

USB-C

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Бере участь в акції

Ні

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера