Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Harman Kardon Luna (Grey) HKLUNAGRYEU

Код:728058
Є в наявності
Акустика Harman Kardon Luna (Grey) HKLUNAGRYEU фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 69 ₴
6 999
Колір
Black фото
Grey фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Яскравий звук, який завжди з вами

У приміщенні або на вулиці створіть свою атмосферу за допомогою Harman Kardon Luna – портативного Bluetooth-динаміка преміум-класу, що поєднує потужне звучання, стиль і компактність. Він легко інтегрується в будь-яку обстановку завдяки своєму елегантному та мінімалістичному силуету, забезпечуючи при цьому чудовий звук Harman Kardon із динамічними басами. Компактний розмір дозволяє легко переміщати колонку з кімнати в кімнату, а бризкозахищена та пиленепроникна конструкція дозволяє використовувати її як у приміщенні, так і на вулиці. Завдяки ж вбудованому акумулятору, що забезпечує до 12 годин автономної роботи, Luna стане ідеальним компаньйоном для створення вашого особистого саундтреку на весь день.

Детальний та динамічний звук

Насолоджуйтеся збалансованим, високоякісним звуком у невеликому корпусі з удосконаленою двосмуговою акустичною системою Harman Kardon Luna. Її високоякісні динаміки відтворюють культовий звук Harman Kardon Signature Sound із приголомшливою чіткістю та потужними басами, гарантуючи, що ви почуєте кожну деталь. Ви також можете поєднати два динаміки в пару, щоб отримати справжнє стереозвучання з ширшою звуковою сценою. Де б ви не були, з Harman Kardon Luna ви легко створите собі правильну атмосферу.

Harman Kardon Luna

Елегантна зовнішність, яка пасує усюди

Harman Kardon Luna відразу ж привертає увагу своїм надзвичайно елегантним та привабливим дизайном, що свідчить про її приналежність до пристроїв високого класу. Її невеликий, плавно вигнутий корпус обтягнутий фактурною тканиною та доповнений деталями з анодованого алюмінію. Тому не тільки міцний, а й виглядає вишукано і прекрасно лежить у руці. І органічно вписується у будь-яку навколишню обстановку. Luna легко складе вам компанію на кухні, на робочому столі в офісі чи у вітальні.

 

Висока якість зв'язку та жодних кабелів

Luna є компактним та гнучким рішенням, що дозволяє слухати високоякісну музику всюди. І з будь-яких мобільних пристроїв, які мають Bluetooth. Версія Bluetooth 5.3, що використовується в цій портативній акустиці, забезпечує не тільки стабільне бездротове з'єднання, але і швидку передачу сигналу, що дозволяє слухати музику у високій роздільній здатності без жодних перешкод та дротів.

До 12 годин музичної насолоди

Ця компактна акустика забезпечена ємним акумулятором, який дозволяє пропрацювати до 12 годин без підзарядки. Тому вона стане ідеальним компаньйоном для пригод на цілий день, дозволяючи вам насолоджуватися якісним звуком від світанку до заходу сонця.

 

Готова до будь-яких несподіванок

Luna від Harman Kardon – це Bluetooth-колонка, яку можна використовувати як удома, так і на вулиці. Завдяки пило- та водонепроникності класу IP67 колонка витримає випадкове попадання рідини, дощ або навіть раптове занурення у воду. Це означає, що ви можете брати її будь-куди, не звертаючи уваги на погоду та інші обставини.

Harman Kardon Luna

Екологічний підхід

Створюючи акустику Luna, Harman Kardon постаралися зробити її не тільки портативною, потужною та зручною, але також екологічною. Каркас колонки на 85% виготовлений із переробленого пластику та покритий м'якою тканиною, зітканою зі 100% переробленого поліестеру, а панель на 50% виготовлена із переробленого алюмінію. Таким чином, динамік має одночасно жорсткість і довговічність для захисту внутрішньої діафрагми, а також є безпечним та екологічно чистим. Крім того, пристрій упакований у сертифікований FSC папір з написами, надрукованими соєвим чорнилом, а акумулятор можна замінити у спеціалізованих ремонтних центрах.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Матеріал корпуса
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Так

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Бере участь в акції

Ні

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера