Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Marshall Loudspeaker Acton III (Cream)

Код:708840
Очікується
Акустика Marshall Loudspeaker Acton III (Cream) фото
Акустика Marshall Loudspeaker Acton III (Cream) фото
Акустика Marshall Loudspeaker Acton III (Cream) фото
Акустика Marshall Loudspeaker Acton III (Cream) фото
Акустика Marshall Loudspeaker Acton III (Cream) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
Колір
Black фото
Brown фото
Cream фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Marshall Acton III

 
 

Маленька, але потужна

Іноді за невеликим розміром можуть ховатися визначні можливості. Саме це доводить своїм прикладом Acton III – найкомпактніша Bluetooth-колонка в лінійці домашніх акустик Marshall. Вона отримала ще більшу звукову сцену, ніж її попередник, пропонуючи перероблений звук для повного занурення в домашню аудіосистему. І легко забезпечує фірмовий звук Marshall, що заповнює всю кімнату. Acton III дозволить вашій улюбленій музиці звучати ще краще.

Звук, що заповнює приміщення

Акустика Acton III має ще більш широку звукову сцену, ніж її попередник, та забезпечує фірмовий звук Marshall, який був перероблений для повнішого занурення. У цьому новому поколінні Acton твітери розташовані під кутом назовні, а оновлені хвилеводи забезпечують стабільно щільний звук, настільки широкий, що він переслідуватиме вас по всій кімнаті. Acton III також має функцію Dynamic Loudness, яка регулює тональний баланс звуку, щоб музика звучала чудово на будь-якій гучності.

Bluetooth нового покоління

Acton III готова до майбутнього технології Bluetooth і дозволить вам відчути всі переваги сучасних технологій, як тільки вони стануть доступними. Оновлення (OTA) через програму гарантують, що ваш динамік завжди матиме новітнє програмне забезпечення та функції. Ця перспективна технологія забезпечить більш високу якість звуку, а також збільшить діапазон потокової передачі та покращить синхронізацію аудіо.

Панель керування для повного контролю над звуком

З Marshall Acton III ви можете забути про довгі налаштування та одразу поринути у музику. Ця акустика зверху має зручну і функціональну панель, де ви знайдете все, що вам потрібно, щоб ви могли легко керувати своєю музикою.

Той самий культовий дизайн

Створюючи цю колонку, компанія Marshall повністю зберегла в її дизайні стильний вінтажний образ, який фанати бренду по всьому світу впізнають буквально з одного погляду. Фірмові деталі, такі як напис Marshall та латунні ручки управління, прикрашають динамік, перегукуючись із рок-н-рольною спадщиною. А кілька кольорів – оригінальний чорний, вінтажний кремовий або спокійний коричневий - дозволяють вибрати той варіант, який підходить саме вам.

Легко підключайте та керуйте

Завдяки стандарту Bluetooth 5.2 наступного покоління та входу 3,5 мм підключення до Acton III та прослуховування музики стануть ще простішими та комфортнішими.

З турботою про оточуючих

Залишаючись вірним культовому дизайну, який говорить про спадщину бренду Marshall, Acton III має конструкцію без ПВХ, що складається на 70% з переробленого пластику і тільки з веганських матеріалів. Тому що турбота про оточення – важлива для Marshall.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

45 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

95 дБ

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

AUX

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

260 х 170 х 150 мм

Вага

2,85 кг

Комплектація

Акустика; Кабель для заряджання; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера