Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Marshall Loudspeaker Woburn III (Cream)

Код:708847
Очікується
Акустика Marshall Loudspeaker Woburn III (Cream) фото
Акустика Marshall Loudspeaker Woburn III (Cream) фото
Акустика Marshall Loudspeaker Woburn III (Cream) фото
Акустика Marshall Loudspeaker Woburn III (Cream) фото
Акустика Marshall Loudspeaker Woburn III (Cream) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
Колір
Black фото
Cream фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Marshall Woburn III

 
 

Потужність, яка посилює музику

Стильний і потужний новачок, Marshall Woburn III був модернізований за допомогою нової трисмугової системи драйверів, яка забезпечує більшу чіткість, незалежно від того, використовуєте ви його як домашнє аудіо або як динамік для телевізора. Динамічна гучність регулює тональний баланс цього Bluetooth-динаміка, забезпечуючи максимальну якість домашнього звуку. А бездротове підключення та наявність усіх необхідних роз'ємів, включаючи вхід HDMI, робить використання акустики ще зручнішим. Увімкніть улюблену музику гучніше та насолоджуйтесь.

Ще більше якісного звуку

Акустика Woburn III була перероблена та отримала нову трисмугову систему драйверів, яка забезпечує більш контрольований низькочастотний бас та більшу чіткість у середньому діапазоні. Крім того, вона пропонує ще ширшу звукову сцену, ніж її попередник, і наповнює будь-який простір захоплюючим, приголомшливим фірмовим звуком Marshall. Все завдяки спрямованим назовні твітерам і оновленим хвилеводам, що забезпечують стабільно щільний звук, що розширюється навколо вас. Динамічна гучність регулює тональний баланс звуку, щоб музика звучала чудово на будь-якій гучності. А при підключенні через HDMI нічний режим порадує сусідів, зменшуючи гучні звуки і зберігаючи чутність тихих.

Легко керуйте відтворенням

Ви можете просто підключитися до Woburn III і транслювати аудіо без клопоту зі складним настроюванням. Прямо на пристрої ви знайдете все, що потрібно, щоб ви могли легко керувати музикою і коригувати установки акустики під конкретний жанр.

Передові технології Bluetooth

Marshall Woburn III готова до майбутнього. Оснащена технологією Bluetooth наступного покоління, ця акустика дозволить вам легко отримувати бездротові оновлення (OTA) через програму. Це гарантує, що ваш динамік завжди матиме новітнє програмне забезпечення та функції. Крім того, ця перспективна технологія забезпечить більш високу якість звуку, а також збільшить діапазон потокової передачі та покращить синхронізацію звуку.

Культовий дизайн Marshall

З першого ж погляду на цю колонку ви розумієте, що перед вами є продовжувач давніх традицій компанії Marshall. Фірмові деталі, такі як напис Marshall та латунні ручки управління, що прикрашають динамік, є справжньою спадщиною рок-н-рольних часів. А обтягнутий еко-шкірою корпус незмінно привертає увагу та вигідно виділяється на тлі конкурентів. Виберіть обробку, яка вам підходить – оригінальний чорний або вінтажний кремовий – і прикрасьте свій будинок по-справжньому унікальним пристроєм.

Широкий вибір підключень

З такою кількістю способів підключення, яку пропонує Woburn III, отримати правильний звук для прослуховування музики або перегляду телевізора ще ніколи не було так просто. Підключайтеся до динаміка безпосередньо з пристрою за допомогою Bluetooth, RCA або 3,5 мм. Або використовуйте вхід HDMI, який дозволяє підключити Marshall Woburn III до телевізора, щоб отримати унікальні враження від перегляду фільмів.

Більш екологічний підхід

У Woburn III у серці музика та турбота про навколишнє середовище. Створюючи нове покоління колонок, компанія Marshall використовувала екологічніший підхід. Тому їхня конструкція не містить ПВХ і на 70% складається з переробленого пластику і тільки з веганських матеріалів.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Сумісність з ОС

Android

iOS

Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

35 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

AUX

HDMI

RCA

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

317 x 400 x 203 мм

Вага

7,45 кг

Комплектація

Акустика; Кабель для заряджання; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера