Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Marshall Uxbridge Voice Black With Google

Код:703784
Очікується
Акустика Marshall Uxbridge Voice Black With Google фото
Акустика Marshall Uxbridge Voice Black With Google фото
Акустика Marshall Uxbridge Voice Black With Google фото
Акустика Marshall Uxbridge Voice Black With Google фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 79 ₴
7 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розумна колонка із шикарним звуком

Marshall Uxbridge Voice – компактна акустика, яка поєднує легендарний звук Marshall з інтелектуальними функціями Google Assistant. Незважаючи на свої скромні габарити, вона видає потужний, чистий та детальний звук, який легко заповнить усю кімнату. А підтримка віртуального помічника Google Assistant дозволить вам відтворювати свою улюблену музику та керувати нею за допомогою голосових команд. І всі ці сучасні технології об'єднані з класичним корпусом, що відповідає стилю культових продуктів Marshall. Uxbridge Voice Google – це все, що вам потрібно, щоб зробити свій день ще приємнішим.

Вражаючий звук у компактному пристрої

Uxbridge Voice спроектований так, щоб його компактний корпус міг створювати справді потужний звук. Все завдяки досвіду інженерів Marshall, який дозволив скомбінувати висококласні компоненти та точно збалансувати акустику, щоб подарувати слухачам найкраще звучання із чистими високими частотами та глибокими низами. Таке, що може забезпечити лише Marshall.

Можливості Google Assistant

Колонка Marshall Uxbridge Voice вміє працювати з віртуальним помічником Google Assistant, який значно розширює її можливості. Відтворюйте музику та керуйте нею, знаходьте інформацію про пісні, плануйте свій день, шукайте відповіді у пошуковій системі, керуйте повсякденними завданнями та легко керуйте інтелектуальними пристроями у вашому домі. І все це за допомогою лише вашого голосу та Uxbridge Voice.

Легкий шлях до будь-якої музики

Доступ до музики з усього світу ніколи не був таким простим. Просто попросіть Google Assistant відтворити музику з найпопулярніших потокових сервісів і будьте готові слухати. При цьому вам не потрібно шукати свій телефон і робити все це самостійно.

Система multi-room – музика по всьому будинку

Наповніть свій будинок захоплюючим звуком, створивши мультирум-систему з будь-яким пристроєм із вбудованим Chromecast або динаміком з підтримкою Airplay 2. І зможете відтворювати різні пісні в кожній кімнаті або об'єднати всі девайси та програвати одну й ту саму пісню по всьому будинку. Колонка Marshall Uxbridge Voice Google дозволить вам насолоджуватися улюбленою музикою, у якій би кімнаті ви не знаходилися.

Чітке розпізнавання голосу

В акустиці Marshall Voice використовується масив мікрофонів дальньої дії з функцією розпізнавання мови та шумозаглушенням. Завдяки їм помічник Google Assistant вас чудово чутиме і розумітиме. А якщо ви захочете зберегти свою приватність, ви завжди можете вимкнути мікрофони. Для цього достатньо натиснути та утримувати відповідну кнопку протягом кількох секунд.

Просте налаштування звуку

Кнопки на верхній панелі допоможуть вам налаштувати звук відповідно до ваших вимог та музики, яку ви слухаєте. З їх допомогою ви зможете регулювати гучність, підвищувати або знижувати рівень низьких або високих частот у кілька дотиків.

Наповніть свій будинок іммерсивним звуком, створивши мультирумну систему з будь-яким вбудованим Chromecast або динаміком з підтримкою Airplay 2. Відтворюйте по бездротовій мережі різні пісні в кожній кімнаті або об'єднуйте їх і відтворюйте ту саму пісню по всьому будинку.

 
 

Культовий дизайн, компактний розмір

У цій колонці сучасні технології поєднуються з культовим дизайном у стилі відомих гітарних підсилювачів, якими відомий бренд Marshall. Тому динамік не лише шикарно звучить, а й добре виглядає у будь-якому місці. А завдяки невеликому розміру він чудово поміщається на столі, на книжковій полиці або на тумбочці.

 
 

*Uxbridge з Google Assistant підтримує англійську, німецьку, французьку, данську, італійську, голландську, норвезьку та шведську мови.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

54 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

96 дБ

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

168 x 128 x 123 мм

Вага

1,39 кг

Комплектація

Акустика Marshall Uxbridge Voice Black With Google; Шнур живлення; Користувальницька інформація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера