Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Samsung HW-LS60D/UA

Код:743246
Скоро у продажу
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Акустика Samsung HW-LS60D/UA фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 139 ₴
13 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Music Frame. Ваша музика в елегантному оформленні

Додайте своєму особистому простору стилю та продемонструйте улюблені фотографії за допомогою інноваційного стовпчика Music Frame від Samsung. Завдяки високоякісним трисмуговим динамікам ви отримаєте чистий і рівномірний звук у будь-якій точці кімнати. А підтримка Dolby Atmos Music and Sound забезпечить дійсно багатовимірний об'ємний звук, який легко заповнить усі приміщення, дозволяючи вам повністю зануритися музичну насолоду. Керуйте акустикою за допомогою пульта або прямо зі свого смартфона, транслюючи контент через Chromecast або AirPlay.

Samsung

Акустика, яка відображає ваш стиль

Samsung Music Frame – це динамік, який унікальним чином поєднує у собі естетику та функціональність. Потужна акустика, замаскована під стильну фоторамку, чудово вписується практично в будь-яке простір. А можливість персоналізувати її на свій смак дозволить зробити акустику справжнім продовженням вашого інтер'єру. Змініть колір лицьової панелі* відповідно до вашого простору та продемонструйте свої особисті витвори мистецтва, фотографії та багато іншого за допомогою цієї інноваційної колонки-фоторамки.

Samsung

Dolby Atmos. За межами об'ємного звуку

Пориньте в насичене та багатовимірне звучання завдяки шести вбудованим динамікам, підтримці Dolby Atmos Music and Sound та 2-канальний звук. Все разом це створює приголомшливе відчуття. занурення, дозволяючи стати частиною аудіосцен. І допомагає додати реалістичності вашим улюбленим пісням та фільмам.

Samsung

Панорамний звук із будь-якої точки кімнати

З Music Frame ви також отримаєте чистий та рівномірний звук у будь-якій точці кімнати. Вона легко розподіляє синхронізований звук по великій площі завдяки 3-смуговим стереодинамікам із запатентованою технологією широкодіапазонних динаміків. Тому Music Frame зможе оточити вас якісним та збалансованим звуком, де б ви не перебували у кімнаті.

Звук, який підлаштовується під ваше оточення та контент

Технологія Adaptive Sound із підсилювачем Active Voice інтелектуально оптимізує звук, гучність і чіткість у режимі реального часу залежності від рівня навколишнього шуму і контенту, що переглядається. А значить ви не пропустите жодного слова у фільмі або в новому захоплюючому подкасті.

Samsung

Підключайтесь, слухайте, насолоджуйтесь

Легко транслюйте свою улюблену музику звідки завгодно Music Frame через з'єднання Wi-Fi або Bluetooth з високою якістю звуку. І отримуйте доступ до улюблених потокових платформ, таких, наприклад, як Spotify, щоб насолоджуватися улюбленими піснями та подкастами, не пропускаючи жодної деталі. Ви також можете використовувати вбудований Chromecast або Apple Airplay для потокової передачі аудіоконтенту прямо з смартфон.

Samsung

Синхронізуйте звукову панель, телевізор та Music Frame

Доповніть свою кінематографічну систему звучання Music Frame, підключивши акустику бездротової мережі до сумісного телевізора Samsung та/або звукової панелі Samsung, щоб отримати ще глибше та гармонійне звучання. За допомогою технології Q-Symphony всі аудіоканали оптимізуються, тому ваші динаміки працюватимуть разом, як одне ціле.* Ви також можете використовувати Music Frame як передній або заднього динаміка, додавши системі стереозвуку або підсиливши баси для створення найкращого звучання.

*Біла рамка для динаміка Music Frame буде доступна з літа 2024; продається окремо.

**Q-Symphony з використанням Music Frame доступний лише при підключенні до телевізора Samsung 2024 року або телевізора Samsung 2024 року та звукової панелі Samsung 2024.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення

Для будинку

Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

Оптичний вхід

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

364,8 x 353 x 143,4 мм

Вага

4,6 кг

Комплектація

Акустика; Інструкція користувача; Гарантійний лист; Пульт Remote Controller

Бере участь в акції

Ні

Особливості

Адаптивний звук; активний підсилювач голосу (AVA); SpaceFit Sound; Режими звуку; SmartThings AppQ-Symphony; Tap Sound; Chromecast; Spotify Connect; Бездротовий Dolby ATMOS; Працює з Google

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження