Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Саундбар Harman Kardon Multibeam 700 (Black) HKCITAMB700BLKEU

Код:695126
Архiв
Саундбар Harman Kardon Multibeam 700 (Black) HKCITAMB700BLKEU video preview
Саундбар Harman Kardon Multibeam 700 (Black) HKCITAMB700BLKEU фото
Саундбар Harman Kardon Multibeam 700 (Black) HKCITAMB700BLKEU фото
Саундбар Harman Kardon Multibeam 700 (Black) HKCITAMB700BLKEU фото
Саундбар Harman Kardon Multibeam 700 (Black) HKCITAMB700BLKEU фото
Саундбар Harman Kardon Multibeam 700 (Black) HKCITAMB700BLKEU фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-16%
Вигода 4 000 ₴
cashback iconКешбек 209 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Технологія просторового звучання MultiBeam™

Створіть ефект об'ємного звучання у приміщенні без потреби у додаткових колонках або дротах. Технологія MultiBeam™ створює більш простору звукову сцену, щоб ви могли розчути найдрібніші подробиці у вашій улюбленій пісні, фільмі, телесеріалі або грі.

Особливості:

  • Допомога від Google Асистента, який активується голосом. Google Асистент — це зручне голосове керування для звукової панелі Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700. Запустіть потокове передавання своєї улюбленої музики, просто сказавши "Окей, Гугл" і потім виголосивши потрібну команду. Для фільмів і телепрограм натисніть кнопку Push-to-talk на пульті ДК для активації голосового керування.
  • Доступ до понад 300 музичних стрімінгових сервісів. Розслабляйтеся, надихайтеся, досліджуйте. Модель Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 дозволяє отримати доступ до понад 300 сервісів потокового передавання музики через вбудовану технологію Chromecast. Насолоджуйтесь своїм обраним аудіоконтентом, інтернет-аудіо та подкастами у приголомшливо високій якості.
  • Слухайте музику з сервісу Apple Music за допомогою технології AirPlay. Відкривайте нове і знаходьте свої улюблені списки відтворення на Apple Music через AirPlay. Використовуйте додаток для iPhone для вибору своєї музики і створюйте потрібну атмосферу в усіх куточках будинку.
  • Технологія «Підключай та використовуй». Система Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 оснащена портами HDMI ARC та оптичними портами, завдяки яким її можна підключити практично до будь-якого телевізора, в тому числі до ультрасучасних і самих технологічно досконалих 4К-телевізорів.
  • Готовність до режиму багатоканального просторового звучання. Щоб додати вашому домашньому кінотеатру звучання найнижчих, найглибших та найпотужніших басів, під’єднайте сабвуфер Harman Kardon Citation Sub, а для отримання неймовірного багатоканального просторового звучання додайте у систему акустичні компоненти Harman Kardon Citation Surround або підлогові колонки Harman Kardon Citation Tower.
  • Режим конфіденційності. Контролюйте свої підключення і контент, яким ви ділитеся. Мікрофони системи Harman Kardon Citation легко вмикаються і вимикаються, що забезпечує необхідну безпеку та конфіденційність. Різнокольорові світлодіодні індикатори дозволяють швидко перевірити поточний стан мікрофонів.
  • Завжди в оновленому стані. Без зайвих зусиль забезпечуйте своєчасне оновлення своїх функцій та служб. Оновлення ПЗ встановлюються у вашій системі автоматично. Виконувати технічне обслуговування домашньої аудіосистеми преміального рівня ніколи ще не було так просто.
  • Бездротове потокове передавання Bluetooth®. Пристрої Harman Kardon Citation дозволяють виконувати потокове передавання аудіосигналу з вашого смартфона або планшета, використовуючи бездротову технологію Bluetooth®, щоб ви змогли отримувати яскраві враження від прослуховування музики з мережі Інтернет.
  • Вишукані та інтуїтивно зрозумілі засоби керування. Кольоровий рідкокристалічний дисплей моделі Harman Kardon Citation привабливо виглядає і при цьому дуже зручний. Керуйте своєю музикою дотиками до екрана або розкрийте додаткову інформацію про свій аудіоконтент.
  • Швидкий доступ до всіх обраних композицій. За допомогою стандартних значків на кольоровому екрані акустичної системи Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 можна легко отримати швидкий доступ до ваших списків улюблених музичних композицій і керувати всіма смарт-пристроями, які знаходяться у вашій оселі.
  • Чудовий звук та вишуканість. Модель Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 стала першим по-справжньому преміальним продуктом у своєму ряду, справжнім шедевром від Harman Kardon, провідним постачальником високоякісної аудіотехніки протягом понад 65 років.
  • Ваша музика всюди. Примусьте весь ваш будинок пульсувати в такт однієї мелодії або відтворюйте різну музику у кожній кімнаті. Просто під’єднайте додаткові колонки Citation до моделі Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 для створення повномасштабної домашньої аудіосистеми, якою можна керувати з планшета або смартфона.
  • Бездротове просторове звучання для домашнього кінотеатру. Створіть повний ефект об'ємного звучання у приміщенні, використовуючи одну-єдину звукову панель. Також ви можете створити систему домашнього кінотеатру 5.1 з технологією WiSA для максимально задоволення від справжнього просторового звучання, додавши пару колонок Harman Kardon Citation Surround, сабвуфер Harman Kardon Citation Sub S або пару підлогових колонок Harman Kardon Citation Tower.
  • Технологія просторового звучання MultiBeam™. Створіть ефект об'ємного звучання у приміщенні без потреби у додаткових колонках або дротах. Технологія MultiBeam™ створює більш простору звукову сцену, щоб ви могли розчути найдрібніші подробиці в улюбленій пісні, фільмі, телесеріалі або грі.

Визнаний дизайн

У моделі Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 новаторські технології домашнього кінотеатру поєднуються з вишуканим дизайном. Преміальна вовняна тканина марки Kvadrat, яка в ній використовується, відштовхує бруд і стійка до вогню.

Просте налаштування системи за допомогою додатка Google Home

Використання безкоштовного додатка Google Home для операційних систем iOS і Android дозволяє легко налаштовувати і керувати всіма колонками Harman Kardon Citation. Всі пристрої підтримують Wi-Fi з'єднання на частотах 2,4 ГГц та 5 ГГц.

Відмінний звук на ваш смак

Елегантна, динамічна та потужна звукова панель. Модель Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 доповнить ваш телевізор просторовим звучанням без потреби у зайвих колонках та дротах. Не вимагаючи додаткового обладнання, вона проектує насичений звук в усі куточки приміщення. Крім того, ви можете керувати системою голосом за допомогою Google Асистента. При встановленому сполученні з іншими продуктами лінійки Citation модель Citation MultiBeam 700 також може виконувати роль центрального каналу для створення унікального домашнього кінотеатру з потужним та чітким просторовим звучанням. Користуйтеся більш ніж 300 сервісами потокового передавання музики зі зручними вбудованими технологіями AirPlay та Chromecast. Насолоджуйтесь незмінно класним звучанням.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

1,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Співвідношення сигнал/шум

80 дБ

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

HDMI

S/PDIF (оптичний)

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

65 х 790 х 130 мм

Вага

3,7 кг

Особливості

Частотний діапазон радіосигналу Bluetooth: 2402 - 2480 МГц; Потужність радіосигналу Bluetooth: <10 дБ / мВт; Модуляція радіосигналу Bluetooth: GFSK, π / 4 DQPSK, 8DPSK; Бездротова мережа: 802.11 a / b / g / n / ac (2,4 ГГц / 5 ГГц); Частотний діапазон передавача 2.4G Wi-Fi: 2412 - 2472 МГц (діапазон ISM 2,4 ГГц, в США 11 каналів, в Європі та інших країнах 13 каналів); Потужність передавача 2.4G Wi-Fi: <20 дБ / мВт; Модуляція 2.4G Wi-Fi: DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM; Потужність передавача 5G WiFi: <23 дБ / мВт; Модуляція 5G WiFi: QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM; Частотний діапазон передавача 5G Wi-Fi: 5,15 - 5,35 ГГц, 5,470 - 5,725 ГГц, 5,725 - 5,825 ГГц

Найпопулярніші запити в категорії Саундбар Harman Kardon Multibeam 700 (Black) HKCITAMB700BLKEU