Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Саундбар Samsung HW-Q600B

Код:718444
Очікується
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Саундбар Samsung HW-Q600B фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-23%
Вигода 3 500 ₴
cashback iconКешбек 114 ₴
14 999
11 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розкрийте нові деталі звуку

 
 

*Змодельовані зображення є ілюстраціями. Дизайн і особливості інтерфейсу користувача можуть відрізнятися. Фактичний вид пристроїв може мати відмінності. Телевізор можна придбати окремо.

Dolby Atmos та DTS:X

Відмінне звучання у кожному напрямі.

3.1.2-канальний звук

Насичений звук із різних динаміків.

Режим Q-Symphony

Симфонія звуку саундбару та телевізора.

Adaptive Sound

Звук, що сам адаптується до сюжету.

Відмінне звучання у кожному напрямку

Dolby Atmos та DTS:X

Саундбар підтримує технології Dolby Atmos та DTS:X, які перетворюють звук на неймовірно глибокий та чіткий. Почуйте, як розкриваються ноти та нюанси аудіо незалежно від напрямку звуку.

 
 

Насичений, спрямований вгору звук

Якісний 3.1.2-канальний звук

Разом з технологією акустичних променів 2 спрямовані вгору динаміка дозволяють поринути в атмосферу відпочинку, а також відчути аудіо поруч із собою. Гармонійне поєднання з телевізором QLED забезпечить неймовірний досвід прослуховування, що створюється 3.1.2-канальним саундбаром Samsung.

 
 

Досконала симфонія звуку саундбару

Режим Q-Symphony

Синхронізуючись із телевізором Samsung, саундбар гармонійно відтворює звук. Так аудіо доноситься не тільки з динаміків телевізора, а й з передніх, бічних та спрямованих вгору динаміків саундбару. Пориньте в інший вимір акустичного світу, де кожна дія звучить по-новому.

*Робота технології Q-Symphony можлива тільки при синхронізації з телевізорами Samsung. Уточнюйте сумісність пристроїв Q-Symphony. Для використання режиму потрібне підключення через HDMI, оптичний вхід або з'єднання по Wi-Fi.

 

Оптимізований звук для кожного сюжету

Adaptive Sound

Завдяки технології Adaptive Sound всі деталі звукового супроводу відтворюються на такій гучності, щоб ви могли їх почути. Для цього саундбар Samsung аналізує звуковий сигнал та оптимізує його для кожного сюжету.

 
 

Якість звуку

Відчуйте всю глибину звуку

Технологія акустичних променів Samsung

Не стримуйте звук. Технологія акустичних променів Samsung спрямовує звук нагору, формуючи основу насиченого, об'ємного звуку. Таке рішення ідеально підходить для ігор та перегляду фільмів, а відмінний 3.1.2-канальний звук робить атмосферу відпочинку досконалою.

Досвід провідних світових аудіо інженерів

Samsung Audio Lab

Над створенням саундабару працювали провідні експерти зі звуку з California Audio Lab, які ретельно поєднали новітні технології з найкращим досвідом. Оточіть себе цим ідеально збалансованим звуком, де кожна деталь звучить інакше.

Комфорт використання

Насолоджуйтесь звуком під час гри

Dynamic Sound

Спрямовані вгору динаміки та сабвуфер створять дивовижний ефект присутності, необхідний в ігровому процесі. Як тільки ви переведете телевізор у ігровий режим, звукова панель перебудується і буде готова відтворювати дивовижні звукові ефекти гри.

Торкніться, щоб розпочати відтворення

Tap Sound

Розширте межі звуку, яким ви насолоджуєтеся зі смартфона. Торкніться пристроєм саундбару і почніть відтворення того, що слухаєте на телефоні. При дотику саундбар впізнає смартфон і підключить його, транслюючи ваші улюблені хіти.

Комунікація для високої якості звуку

HDMI eARC

Завдяки з'єднанню HDMI eARC зберігається якість форматів, тому всі можливості відтворення об'ємного звуку 3D, включаючи Dolby ATMOS, залишаються доступними. Підключайте ігрові консолі або програвачі UBD до телевізора та саундбару та насолоджуйтесь відтворенням.

Гармонія з QLED

Бездротові технології для зв'язку

Підключення до телевізора через Bluetooth

Підключіть саундбар до телевізора Samsung за допомогою Bluetooth, якщо кабель набрид. Звук буде лунати так само якісно, як і при дротовому з'єднанні, а відсутність непривабливих кабелів підкреслить естетику кімнати.

Повний контроль з пультом One Remote

Загальний пульт для телевізора та саундбару

Використовуйте один пульт для керування саундбаром та телевізором. Налаштуйте гучність та звукові ефекти прямо з телевізора, швидко та зручно встановлюючи необхідні параметри для перегляду.

*Уточнюйте сумісність моделей пульта дистанційного керування телевізора та саундбару. Варіанти доступних функцій можуть відрізнятися залежно від регіону продажу.

Насолоджуйтесь бездротовим підключенням для насиченого звуку

Додаткова акустика Wireless Surround Sound

Додаткова бездротова акустика Wireless Surround Sound миттєво перетворить ваш саундбар на потужну аудіосистему, не вимагаючи для цього дротових комунікацій. Розширте можливості саундбару, створивши багатоканальну систему та насолоджуючись звучанням Dolby Atmos.

 
 

*Додаткова бездротова акустика продається окремо, сумісні моделі SWA-9200S, SWA-9100S. **Для підключення акустики знадобиться мережевий кабель та кабель для підключення тилової акустики та бездротового модуля. ***Для моделі SWA-9200S знадобиться мережевий кабель для підключення до тилового динаміка та окремий кабель для з'єднання правого та лівого динаміків між собою.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

3,1,2

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

HDMI

Оптичний вхід

USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

Саундбар: 57x1030 x 105 мм; Сабвуфер: 343 x 184 x 295 мм

Вага

Саундбар: 3.8 кг; Сабвуфер: 5.5 кг

Особливості

Підтримка Dolby ATMOS, Dolby Mat, Dolby Digital Plus, Dolby True HD; Режими звуку: Розширення навколишнього звуку, Ігровий режим Pro, Адаптивний, Стандартний; Функція 4K Video Pass (пропуск 4К сигналу; Технологія HDR 10+; Споживана потужність в режимі очікування (Саундбар): 0.5 Вт; Споживана потужність у режимі очікування (Сабвуфер): 0.5 Вт; Споживана потужність у робочому режимі (Саунд Потужність в робочому режимі (Сабвуфер): 28 Вт

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера