Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Саундбар Sonos Arc (White) ARCG1EU1

Код:681643
Є в наявності
Саундбар Sonos Arc (White) ARCG1EU1 фото
Саундбар Sonos Arc (White) ARCG1EU1 фото
Саундбар Sonos Arc (White) ARCG1EU1 фото
Саундбар Sonos Arc (White) ARCG1EU1 фото
Саундбар Sonos Arc (White) ARCG1EU1 фото
Саундбар Sonos Arc (White) ARCG1EU1 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 599 ₴
59 990
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Абсолютно новий саундбар від Sonos на основі Dolby Atmos для ТВ, музики та іншого. 11 мульти-спрямованих динаміків створюють повне занурення в світ об'ємного звуку.

Особливості:

  • Пожвавите звук за допомогою Dolby Atmos 3D;
  • Подовжений дизайн створює ультра широку звукову сцену і значний бас, додаючи драматичної чистоти, деталізації і глибини;
  • Вбудовані голосові помічники Amazon Alexa і Google Assistant;
  • Сумісність з Apple Airplay 2;
  • Інтелектуальна адаптація динаміків залежно від режиму використання і джерела звуку;
  • Можливість використовувати сам по собі або як частина домашньої системи Sonos

Слухайте, як ніколи раніше разом з Dolby Atmos 3D Audio

Sonos Arc підключається до телевізора через HDMI ARC з використанням нового стандарту підключення eARC яке покращує якість звуку і дозволяє використовувати технологію Dolby Atmos 3D.

Dolby Atmos - це тривимірний об'єктно-орієнтований звуковий формат, який дозволяє наповнювати фільми, шоу і ігри об'ємним звуком. Частина динаміків Arc спрямована вгору, додаючи додатковий вимір звукової сцени, яка немов рухається навколо глядача, передаючи кожну репліку, вибух або ефект з надзвичайною чистотою.

Саундбар Arc можна використовувати як окрему акустичну систему формату 5.0, але його можна також і розширити, доповнивши систему сабвуфером Sonos Sub або парою тилових динаміків One SL для ще більш значного звуку.

Компоненти, створені для продуктивності

Унікальний продовженний дизайн Arc створений з задумкою на максимальне мультінацілене звучання для повного занурення в аудіо.

Усередині помістилося відразу 11 потужних динаміків з відповідною кількістю налаштованих під них підсилювачів. З цих одинадцяти 8 заряджених еліптичних среднечастотних динаміка, що доставляють глибокий бас і динамічну середину, і 3 високочастотних з шовковим куполом для високих частот і чистого діалогу.

Інтелектуальна обробка аудіо на фази майстерно розділяє канали та доставляє звук у вуха слухача одночасно з усіх напрямків, надаючи унікальний досвід прослуховування.

Вишуканий преміальний дизайн

Під стать сучасним вузьким телевізорів Arc має витончений, округленим на 270 градусів, дизайном, який ідеально вписується в сучасний інтер'єр, не привертаючи до себе зайву увагу. Елегантний дизайн з металевими гратами і сенсорною панеллю управління доступний в чорному або білому кольорах.

Саундбар можна розмістити перед або під телевізором, або ж повісити на стіну. Вбудовані сенсори здатні розпізнати оригінальне кріплення і автоматично переналаштувати аудіо параметри пари розташуванню.

Вбудований датчик світла зчитує яскравість приміщення і підлаштовує яскравість світлодіода, щоб не відволікати від перегляду кіно в темряві.

Звук, підігнаний під Ваш інтер'єр

Arc має можливість тонкої настройки з технологією Trueplay, що дозволяє змінити звукові параметри саундбара самостійно подібно досвідченому настройщик.

Trueplay можна активувати в додатку Sonos для пристроїв iOS, що дозволить проаналізувати акустичну архітектуру приміщення і підстроїти звукові параметри для ідеальної відповідності обстановці. У випадку з Arc спрямовані вгору динаміки також оцінюють висоту приміщення і адаптують акустику для технології Atmos.

Керуйте як забажаєте

Arc налаштовується і управляється через WiFi за допомогою додатка Sonos всередині якого можна підключати музичні сервіси, управляти гучністю, компонуванням системи і еквалайзером. У Arc також вбудований ІК датчик для можливості синхронізації його з пультом від телевізора для спрощеного керування.

Сумісність з Apple AirPlay 2 забезпечує доставку звукових контент безпосередньо з пристроїв на базі iOS.

Вбудовані асистенти Amazon Alexa і Google Assistant дають можливість управляти саундбаром за допомогою голосу. Завдяки чотирьом далекомірним мікрофонів, Arc може легко позбавлятися від відлуння і виділяти Ваші команди з чистотою і точністю. При бажанні повної приватності, можна легко вимкнути мікрофон одним дотиком індикатора на верхній панелі.

Додаткові функції:

  • Поліпшення мови - технологія акцентуації частот людської мови для покращення діалогу;
  • Нічний режим - прибирає низькі частоти і знижує разительність вибухів і спецефектів;
  • Технологія "читання по губах" - підключення через eARC гарантує ідеальну синхронізацію аудіо та відео;
  • Автоматична синхронізація з пультом - автоматично управляє телевізором через HDMI ARC

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

5,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

DLNA

Ethernet

HDMI ARC

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

87 х 1141,7 х 115,7 мм

Вага

6,25 кг

Комплектація

Sonos Arc; Кабель живлення; HDMI кабель; Оптичний аудіо адаптер; Короткий посібник користувача

Особливості

Кількість динаміків: 11 мульти-спрямованих; Dolby Atmos 3D; Вбудовані голосові помічники Amazon Alexa та Google Assistant; LED індикатор стану динаміка та мікрофона; Сенсорне керування (звук +/-, play/pause, mute); Регульовані налаштування еквалайзера у додатку; Системні вимоги: телевізор, який підтримує Dolby Atmos та Atmos-кодований контент; Джерело живлення: 100-240 В, 50-60 Гц АС; Wi-Fi (802.11b/g; 2.4 ГГц); 1 Ethernet порт 10/100 Мбіт/с; Чотирьохядерний процесор, 1.4 ГГц A-53; Пам'ять: 1GB SDRAM, 4GB NV

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера