Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Автомобільний пилосос Lydsto H2 (White)

Код:701262
Є в наявності
Автомобільний пилосос Lydsto H2 (White) video preview
Автомобільний пилосос Lydsto H2 (White) фото
Автомобільний пилосос Lydsto H2 (White) фото
Автомобільний пилосос Lydsto H2 (White) фото
Автомобільний пилосос Lydsto H2 (White) фото
Автомобільний пилосос Lydsto H2 (White) фото
Автомобільний пилосос Lydsto H2 (White) фото
Автомобільний пилосос Lydsto H2 (White) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-25%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 14 ₴
1 999
1 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чистота без зайвих зусиль

Lydsto H2 – це бездротовий пилосос, який допоможе вам легко підтримувати в чистоті автомобіль і стане в нагоді вдома. Він має потужний двигун, що забезпечує велику силу всмоктування, тому здатний ефективно збирати будь-яке дрібне сміття та пил. Бездротовий дизайн і ємна батарея дозволяють використовувати цей пилосос скрізь, де вам буде необхідно і добиратися до найважчих місць. А завдяки невеликій вазі та розмірам прибирання з ручним пилососом Lydsto H2 не буде стомлюючим. До того ж його легко зберігати як в автомобілі, так і вдома – він не займе багато місця.

Потужний безщітковий двигун. Сила всмоктування 5000 Па

Високоефективний безщітковий двигун забезпечує цьому портативному пилососу максимальну силу всмоктування до 5000 Па та низький рівень шуму. А вентилятор особливої конструкції ще більше посилює повітряний потік. Завдяки цьому пилосос легко збирає з поверхонь пил, залишки їжі, обрізки паперу, попіл, волосся, насіння та інше дрібне сміття.

Аеродинамічна конструкція повітроводу

Крім високошвидкісного двигуна, ефективність збору пилу збільшується на 90% за рахунок подвійного повітроводу. Потік повітря проходить через резервуар для збирання пилу, після чого виводиться назовні через два отвори зліва та справа. Це знижує опір повітря та покращує ефективність пилососа.

Тривалий час автономної роботи

Вбудований акумулятор великої ємності 2500 мАг дозволяє вільно використовувати цей бездротовий ручний пилосос вдома та за його межами. При цьому його заряду цілком вистачить на повсякденне легке чищення салону, а універсальний інтерфейс USB Type-С, сумісний з більшістю кабелів для заряджання мобільних телефонів та цифрових продуктів, дає можливість заряджати пристрій у будь-який час та в будь-якому місці.

Два режими роботи

Вибирайте один із двох режимів роботи залежно від типу поверхні та складності завдання. У звичайному режимі пилососом можна користуватися приблизно 21 хвилину, а в турборежимі його заряду вистачає приблизно на 16 хвилин. *

Бездротовий, легкий, портативний

Ручний пилосос Lydsto H2 відрізняється стильним та мінімалістським дизайном, а також винятковою легкістю та комфортом у використанні. За своїми габаритами він навряд чи перевищить звичайну пляшку з водою, а тому не займе багато місця і може поміститися в кишені на автомобільних дверях, наприклад. А збалансована вага забезпечує кращий досвід використання, завдяки чому прибирання не буде для вас стомлюючим.

І для дому теж

З портативним пилососом Lydsto H2 ви легко зможете утримувати в чистоті навколишній простір і чистити важкодоступні місця в будинку. Він допоможе зібрати з дивана пил та крихти, почистити клавіатуру, зібрати залишки чіпсів під столом тощо.

Знімний фільтр, який можна мити

Подвійна система фільтрації, що складається з фільтру з нержавіючої сталі та HEPA фільтра, запобігає вторинному забрудненню повітря. Вона ефективно вловлює велике сміття та дрібний пил і може бути повторно використана після промивання чистою водою. Просто вимийте та висушіть фільтр після прибирання, і пилосос знову буде готовий до роботи. Рекомендується замінювати фільтруючий елемент HEPA кожні 3 місяці.

*Наведені вище дані отримані в лабораторії Lydsto, фактичне використання може трохи відрізнятися.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Тип збирання
Тип фільтра

HEPA

Споживана потужність

120 Вт

Тип акумулятора

Літієва батарея

Ємність аккумулятору

2500 мАгод

Додаткові характеристики

Час до повної зарядки

3 год

Час роботи на повному заряді

До 21 хв

Порт зарядки

USB Type-С

Сила всмоктування

5000 Па

Обсяг пилозбірника

0,1 л

Рівень шуму

85 дБ

Матеріал

Пластик

Фізичні характеристики

Вага

568 г

Габарити

265 х 55 мм

Колір
Комплектація

Автомобільний пилосос; Посібник користувача

Найпопулярніші запити в категорії Автомобільний пилосос Lydsto H2 (White)