Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black)

Код:710416
Є в наявності
Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black) фото
Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black) фото
Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black) фото
Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black) фото
Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black) фото
Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black) фото
Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black) фото
Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black) фото
Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black) фото
Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Зручно і на стилі
-50%
Вигода 900 ₴
cashback iconКешбек 8 ₴
1 799
899
Колір
Black фото
Сірий фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Рюкзак Arctic Hunter B00193

Рюкзак Arctic Hunter – це стильний, ергономічний та багатофункціональний аксесуар для сучасного міського мешканця. Він дозволяє носити з собою все, що вам знадобиться під рукою, від ноутбука з діагоналлю екрану 15,6 дюймів до кабелів та змінного одягу. І пропонує зручну організацію та захист ваших особистих речей завдяки безлічі кишень, у тому числі і прихованої кишеньки для банківських карток. Вологозахищені блискавки та щільні матеріали відмінно протистоять примхам погоди, а USB-роз'єм дозволяє вільно користуватися гаджетами та заряджати їх у дорозі. Таким чином, Arctic Hunter B00193 ідеально підходить для вимогливих користувачів, яким потрібний надійний, довговічний, зручний та презентабельний рюкзак.

Все із собою. Усе на своїх місцях

Стильний дизайнерський рюкзак Arctic Hunter B00193 має корисний об'єм до 22 л, легко вміщує ноутбук 15,6″, планшет до 9,7″, камеру, телефон, документи, навушники, зміну одягу та ще багато різних дрібниць, без яких не обійдеться жоден ваш день. При цьому, весь його вміст можна зручно розмістити завдяки кільком відсікам та кишенькам. Тому всі предмети будуть на своїх місцях і довго шукати їх не доведеться.

Дизайн та ергономіка

Arctic Hunter B00193 – це практичність у поєднанні з вишуканим дизайном у стилі мінімалізм. Пом'якшувальні вставки на спинці та зручні лямки із системою розподілу ваги, а також дихаючий матеріал у місцях контакту з тілом сприяють кращій вентиляції. Спеціальна лямка для кріплення на ручку валізи стане в нагоді під час далеких поїздок, а зручна м'яка ручка – для перенесення або підвішування рюкзака. Завдяки цьому аксесуар надзвичайно комфортний як для повсякденних поїздок на навчання або роботу, так і невеликих подорожей на кілька днів.

Захист від крадіжки

Продуманий дизайн та зручні потаємні відділення дають вам більше гнучкості. Зокрема, з цим рюкзаком ви можете більше не турбуватися про кишенькові злодії. Рюкзак спеціально розроблений із застібкою-блискавкою, розташованою ближче до спини, а прихована кишеня-антикрадій на блискавці ззаду і невеликі кишеньки на кожній лямці для банківської картки або готівки подбають про збереження найцінніших предметів.

Надійність та збереження ваших речей

Подорожуйте спокійно з Arctic Hunter B00193. Щоб забезпечити збереження вашої техніки в дорозі, внутрішні відсіки для ноутбука та планшета забезпечені захисною м'якою оббивкою та двома гумовими стрічками для фіксації, що допомагає захищати вміст від ударів та механічних пошкоджень. Крім того, цей рюкзак виготовлений із міцного водовідштовхувального матеріалу Oxford і має водозахищені блискавки, тому ви можете бути впевнені у збереженні власних речей у будь-яку погоду.

Зовнішній USB порт для заряджання пристроїв

Рюкзак також має дуже зручний USB-роз'єм для заряджання, тому вам більше не потрібно буде відкривати його щоразу, щоб підключити свій гаджет до павербанку. Просто підключіть шнур прямо до зовнішнього гнізда та продовжуйте спілкуватися або дивитися відео на смартфоні.

Характеристики

Основні характеристики

Стиль
Для кого
Форм-фактор
Об'єм

22 л

Матеріали

Оксфорд

Відсік для ноутбука
Додаткові функції
Особливості

Для ноутбука з розміром екрану 14"-15.6"; Спеціальна потайна кишеня на плечовій лямці для карт; Еластичні ремені для фіксації ноутбука; Задня кишеня-антивор; Вбудований USB-порт; Посилені анатомічні лямки та ручка для комфортного використання; Водонепроникний матеріал та блискавки

Габарити

32 x 47 x 16 см

Вага

900 г

Колір

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Рюкзак Arctic Hunter B00193 (Black)