Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Рюкзак Bagland Senior (Gray) 13669

Код:649676
Немає в наявності
Рюкзак Bagland Senior (Gray) 13669 фото
Рюкзак Bagland Senior (Gray) 13669 фото
Рюкзак Bagland Senior (Gray) 13669 фото
Рюкзак Bagland Senior (Gray) 13669 фото
Рюкзак Bagland Senior (Gray) 13669 фото
-55%
Вигода 550 ₴
cashback iconКешбек 4 ₴
449
Колір
Black фото
Gray фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Все під рукою

Хочете носити з собою гаджети, аксесуари та інші речі, залишаючи руки вільними? Все необхідне вмістить Bagland Senior – міський рюкзак з відділенням для ноутбука до 15" та ортопедичною спинкою. Щоб впорядкувати вміст, у ньому передбачено безліч відділень та кишеньок.

 

Особливості:

  • Відділення для ноутбука діагоналлю до 15"
  • Захищена кишеня для цінностей
  • Об’єм – 17 літрів
  • Ортопедична спинка
 

Містке рішення

Основний відсік Bagland Senior отримав відділення для ноутбука з діагоналлю до 15", що закривається фіксатором на липучці. У ньому лептоп буде захищений від контакту з іншим вмістом рюкзака та подряпин. Також в основному відсіку знайдеться місце для зарядного пристрою, книг, документів та інших аксесуарів. У зовнішні кишені можна скласти дрібниці, до яких потрібен швидкий доступ.

Повна безпека

Захистіть найцінніше від втрати або крадіжки в дорозі. Для максимальної безпеки у спинку рюкзака вбудована захищена кишеня, що закривається на застібку-блискавку. Її розташування унеможливлює доступ сторонніх осіб до вмісту, коли рюкзак знаходиться на спині. Наприклад, у таку кишеню можна скласти документи, квитки на літак та гроші.

Надійний захист

М'які стінки амортизують удари, захищаючи техніку в дорозі. Бризки води, невеликий дощ та сніг також не зашкодять вашим речам. Рюкзак виконаний з тканини з високою щільністю 600D. Цей матеріал не тільки вирізняється міцністю, а й володіє водовідштовхувальним властивостями. Застібка-блискавка основного відсіку отримала додатковий захист від пилу та вологи.

 

Комфорт в дорозі

Творці Bagland Senior подбали про те, щоб навіть багатогодинні походи не викликали дискомфорту. Рюкзак отримав м'яку ортопедичну спинку та лямки з сітчастим оздобленням для кращої вентиляції. А переносити рюкзак в руках можна за допомогою посиленої ручки.

Характеристики

Основні характеристики

Стиль
Для кого
Форм-фактор
Об'єм

17 л

Матеріали

Оксфорд

Відсік для ноутбука
Додаткові функції
Особливості

Значна місткість; Висока зручність використання; Відділення для всіх необхідних аксесуарів; Регульовані м'які лямки; Блискавки високої якості

Габарити

30 х 46 х 12 см

Вага

0.75 кг

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Рюкзак Bagland Senior (Gray) 13669