Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бінокль Nikon Monarch HG 8x30 (BAA783SA)

Код:696940
Немає в наявності
Бінокль Nikon Monarch HG 8x30 (BAA783SA) фото
Бінокль Nikon Monarch HG 8x30 (BAA783SA) фото
Бінокль Nikon Monarch HG 8x30 (BAA783SA) фото
Бінокль Nikon Monarch HG 8x30 (BAA783SA) фото
Бінокль Nikon Monarch HG 8x30 (BAA783SA) фото
cashback iconКешбек 322 ₴
32 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Nikon Monarch HG 8x30

Спостерігаючи за життям птахів, милуючись довкіллям чи вивчаючи архітектурні пам’ятки, ви помічатимете навіть найменші деталі, адже полеспрямна група лінз забезпечує широке поле зору та фантастичну різкість від краю до краю. Скло з наднизькою дисперсією (ED) створює контрастне зображення з високою роздільною здатністю, а діелектричне дзеркальне покриття призми з високою відбивальною здатністю гарантує виняткову яскравість. Усе це разом дозволить вам зануритись у світ природних барв, від яких перехоплюватиме подих. Крім того, усі ці можливості пропонуються в захищеному від води та запотівання корпусі з магнієвого сплаву, що важить лише 450 грамів.

Якщо ви цінуєте чудові оптичні характеристики та мобільність, вишуканий і компактний MONARCH HG 8x30 стане для вас ідеальним вибором.

Неймовірно різка оптика та широке поле зору

Якщо ви шукаєте винятково різку оптику в легкому та зручному корпусі, MONARCH HG 8x30 – саме те, що вам потрібно. З полеспрямною групою лінз, яка коригує кривизну поля, ви зможете відчути всі переваги широкого поля зору (60,3°) і побачити навіть найменші нюанси життя, що вирує довкола вас. Чим би ви не займалися – вивченням птахів, спостереженням за флорою й фауною прибережної зони або гірської місцевості, дослідженнями старовинних руїн чи сучасної архітектури – ви отримаєте виняткову чіткість зображення.

Яскравість і реалістичність кольорів

Природа постає в усій красі, коли ви бачите її справжні кольори. Це стає можливим завдяки склу з наднизькою дисперсією (ED), що усуває хроматичні аберації, які спричиняють появу паразитного кольорового обрамлення. Таке скло робить зображення напрочуд контрастним, наділяє його високою роздільною здатністю та дає змогу побачити всі відтінки кольорів такими, якими їх створила природа. Усі лінзи та призми вкрито високоякісним багатошаровим покриттям, яке в поєднанні з нанесеним на призми діелектричним дзеркальним покриттям з високою відбивальною здатністю покращує світлопропускання та забезпечує яскравість і реалістичність кольорів. Пропускання світла може перевищувати 92 %, завдяки чому ви завжди отримуватимете неймовірно яскраве та чітке зображення. Спостерігаючи за птахами, ви безпомилково визначатимете кольори, прогулюючись околицями міста – відзначатимете різноманітність барв міських будівель, а мандруючи з наплічником чи подорожуючи під вітрилами – захоплено вивчатимете віддалені пласти гірської породи чи милуватиметеся неповторною красою прибережного світу.

Ідеальний для мандрівок, захищений від негоди

У компактній конструкції бінокля MONARCH HG 8x30 немає жодних компромісів – усю першокласну оптику скомпоновано в легкому й водночас міцному корпусі. Виготовлений з магнієвого сплаву, він важить лише 450 грамів. Крім того, бінокль добре захищено від води та запотівання, що дозволяє користуватися ним навіть за найнесприятливіших погодних умов. Корпус бінокля заповнено азотом, що запобігає потраплянню води всередину на глибині 5 м протягом 10 хвилин і захищає оптичну систему від запотівання в середовищі з низьким тиском на висоті до 5000 м, а для ще більшої довговічності на зовнішні поверхні об’єктивів і лінз окулярів нанесено стійке до подряпин покриття. З цим біноклем ви не захочете розлучатися ні на мить, і він даруватиме вам винятково приємні враження.

Зручний і універсальний

Досліджуєте місцевість чи вивчаєте світ диких тварин для майбутньої фотозйомки? Де б ви не були, чим би ви не займались, бінокль MONARCH HG 8x30 буде для вас незамінним помічником. Завдяки яскравості та широкому куту огляду він допоможе швидко знайти те, що ви шукаєте, і вдало провести незабутню фотосесію. Крім того, цей бінокль чудово підходить для всіх видів відпочинку в будь-якому куточку світу. Прогулянки містом, морські подорожі, орнітологічні тури чи мандрівки лісовими стежками – цей бінокль зможе показати вам життя у всіх барвах і деталях.

Характеристики

Основні характеристики

Збільшення
Діаметр об'єктива
Відносна яскравість
Поле зору на відстані в 1000 м

Додаткові характеристики

Кутове поле зору (реальне / градуси)

8,3

Кутове поле зору (видиме / градуси)

60,3

Мінімальна відстань фокусування

2 м

Джерело живлення

Ні

Водонепроникний

5 м протягом 10 хвилин

Особливості

Регулювання відстані між зіницями (мм): 56 - 74

Фізичні характеристики

Вага

450 г

Габарити (Ш х В х Г)

126 х 47 х 119 мм

Комплектація

Бінокль