Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер BRAUN MQ 7035 X HB

Код:700163
Немає в наявності
Блендер BRAUN MQ 7035 X HB фото
Блендер BRAUN MQ 7035 X HB фото
Блендер BRAUN MQ 7035 X HB фото
cashback iconКешбек 17 ₴
1 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Заглибний блендер серії MultiQuick 5

Максимальна потужність моторного блоку: 1000 Вт. Кількість швидкостей: 21+Турбо режим. Колір: чорний/металік.
У комплектацію входить: моторний блок із системою EasyClick (Type: 4191); металева блендерна ніжка з гострими ножами з нержавіючої сталі, виконана за технологією PowerBell та SplashControl; насадка подрібнювач на 500 мл (Type: СA); віночок для збивання та перемішування; мірна склянка з чіткою мірною шкалою на 600 мл.

Простий та зручний

Готування практично завжди передбачає повторення кількох обов'язкових дій – подрібнення, змішування чи збивання інгредієнтів. Це можна зробити як вручну, так і за допомогою сучасної побутової техніки. Навряд чи ви станете задіювати всю потужність кухонного комбайна або кухонної машини для того, щоб збити всього пару-трійку яєць для омлету. Для подібних рутинних завдань краще купити блендер Braun MQ 7035 X. Він розроблений спеціально, щоб стати вашим головним помічником у повсякденних кулінарних турботах, бути завжди в готовності до роботи відразу, як тільки це буде потрібно.

Максимум ефективності

Потужність приладу досягає 1000 Вт і дозволить вам майже без обмежень обробляти більшість видів продуктів. Унікальна фірмова система контролю швидкості обертання насадки забезпечує дивовижну точність та легкість рухів. Швидкість обертання насадки не встановлюється суворо за допомогою регулятора або кнопки. У цій моделі реалізований зовсім інший принцип: чим сильніше ви стискаєте ручку, в яку вмонтований перемикач, тим швидше обертається насадка. Рішення може здатися незвичним і вимагатиме деякої вправності. Але тільки спочатку.

Комплектація

Нічого зайвого, тільки найнеобхідніше. Замість металевої ноги блендера можна під’єднати віночок чи насадку малий подрібнювач. Перший застосовується для змішування продуктів у відкритому посуді. Малий подрібнювач є пластиковою ємністю 0,5 л об'єму. У ній дуже зручно перемішувати, наприклад, невеликі порції овочевих салатів, а також готувати поживні суміші для дітей. В принципі всі насадки є досить універсальними, а також під’єднуються і від'єднуються від моторного блоку одним рухом, за рахунок системи EasyClick Plus.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

21

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

0,5 л

Програми та функції

Імпульсний режим

Подрібнення

Турборежим

Збивання

Регулювання швидкості

Пюрування

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Моторний блок із системою EasyClick (Type: 4191); Металева блендерна ніжка з гострими ножами з нержавіючої сталі, виконана за технологією PowerBell та SplashControl.

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

1,6 кг

Вага в упаковці

2 кг

Комплектація

Блендер, міні-подрібнювач, насадка віночок для збивання, мірна склянка, інструкція з експлуатації, гарантійний талон.

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера