Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер Jimmy B53 Champagne Black

Код:718603
Немає в наявності
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
Блендер Jimmy B53 Champagne Black фото
-54%
Вигода 2 700 ₴
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Блендер стаціонарний JIMMY Blender B53

Чорно-банановий смузі на сніданок? Ніжний полунично-молочний коктейль? Або ароматна мигдально-шоколадна паста для живильного перекусу? Якщо ви хочете готувати такі шедеври прямо у себе на кухні, то JIMMY Blender B53 – той помічник, якого вам не вистачає. Цей топовий стаціонарний блендер має в арсеналі все необхідне: від високої потужності до зручного керування. Він озброєний крутими лезами, тому без проблем подрібнить усе, що ви в нього покладете: і м'які фрукти, горіхи, і навіть надтверді кубики льоду. А з об'ємною чашею та купою режимів ви внесете різноманітність до свого щоденного раціону, не обмежуючи себе у розмірі порцій.

  • Якісне подрібнення потужністю 1000 Вт
  • Швидкісні обороти до 25 000 разів на хвилину
  • 5 продуманих режимів
  • Містка чаша, розрахована на 1,5 л
  • Гострі сталеві леза

5 гнучких режимів: готувати легко, як ніколи

JIMMY Blender B53 – девайс, незамінний у побуті. З таким помічником достатньо вибрати режим з 5 запропонованих, натиснути одну кнопку, і вуаля: смачний та поживний перекус для всієї родини буде готовий вже за мить. Спрощуйте ритуали для приготування їжі, щоб звільнити час для важливих речей.

6-ступінчасте ручне регулювання швидкості

Є 6 рівнів у ручному режимі. Ви можете вибрати різні рівні швидкості для різних смакових уподобань та інгредієнтів.

Від ягід до зерен та горіхів: 6 швидкостей для ідеального подрібнення

На корпусі блендера є зручний циферблат для ручного перемикання швидкості. Серед шести рівнів можна вибрати саме той, що ідеально підійде для кожного рецепту. Так, перші два (1-2) – це лайтові режими, які без проблем змішують м'які продукти на кшталт бананів, помідорів або смородини. 3-4 – підійдуть для подрібнення деяких бобів та овочів у сирому чи відвареному вигляді. А 5-6 рівні – це вже важка артилерія, яка легко подрібнить сухі зерна зеленої гречки, зробить хумус із нуту або однорідну пасту з кеш'ю, а також розколе кубики льоду для освіжаючого фрешу.

Миттєве подрібнення краще розкриває смаки

Девайс оснастили сучасним двигуном із високою потужністю 1000 Вт. І це дозволяє генерувати високий обертаючий момент до 25 000 обертів на хвилину. Так усі інгредієнти отримують досконалу консистенцію, а фрукти, зелень та овочі краще засвоюються, зберігаючи левову частку вітамінів та поживних речовин.

Ті самі леза: міцні, гострі та стійкі до корозії

Леза блендера являють собою чотири гострі пелюстки, виготовлені з міцної нержавіючої сталі. Такий матеріал – безпечний, довговічний і не піддається корозії. А особлива форма пелюсток прискорює процес дроблення, розрізаючи кожен шматочок одночасно під різними кутами.

Вихор смаків та рівномірне змішування

JIMMY Blender B53 знає, як подрібнити соковитий апельсин і хрумку зелень селери до однорідного стану. Девайс утворює такий завихрений потік, який поєднує усі продукти в однорідний мікс, надаючи гладку текстуру будь-яким смузі та пюре.

Що показує дисплей?

На цифровому екрані можна відстежувати час роботи та обрану швидкість. Тримайте налаштування під контролем і, звичайно, не забувайте покладатися на свою кулінарну інтуїцію!

Легкий і міцний глечик

Чаша для змішування має невелику вагу 800 г. Вона виготовлена з міцного матеріалу, стійкого до вібрації. Також ви можете не перейматися безпекою: така ємність цілком безпечна і не взаємодіє з їжею. А завдяки високій витривалості глечик не боїться падінь чи подряпин.

Пульсація для зручного миття

Чашу блендера можна мити як вручну, так і у посудомийній машині. І крім того є ще один корисний лайфхак. Так, імпульсний режим не тільки допомагає швидше змішувати продукти в однорідну масу. Якщо включити пульсацію, наливши в глечик трохи води, то можна без усякої мороки позбутися залишків їжі.

Порція вітамінів завжди під рукою

Хочете швиденько приготувати пряний лимонно-банановий смузі з корицею та взяти свою вітамінну порцію в офіс чи на навчання? Не проблема! У комплекті з девайсом поставляється окрема портативна чаша із зручною кришкою та носиком. Просто покладіть свій корисний перекус у сумку, і заряджайтеся енергією, коли зголоднієте.

Велика чаша на 1.5 л

Чи вистачить об'єму чаші для того, щоб за один підхід приготувати легку вечерю на всю родину? Звичайно: у великий глечик на 1,5 л помістяться всі інгредієнти, вказані в рецепті, і вам не доведеться скорочувати розмір порцій. А ще такий девайс стане справжнім мастхевом для мам, які хочуть робити вдома свіжі фруктові та овочеві пюре для своїх малюків. Турбуйтеся про себе та рідних, готуючи смачне та корисне щодня!

Більше швидкості – менше шуму

Сучасний двигун зроблений так, що навіть на максимальних обертах девайс не створює помітного шуму. А секрет криється в силовій подушці, яка є перегородкою між мотором і корпусом чаші. Така фішка згладжує вібрацію та пом'якшує звук при швидкісному обертанні.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

6

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

0,45 л

Програми та функції

Імпульсний режим

Функція самоочищення

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Швидкісні обороти до 25 000 разів на хвилину; Гострі сталеві леза

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

3,95 кг

Габарити (ВхШхГ)

46,1 х 22,3 х 22.3 см

Комплектація

Блендер, Стакан 1.5л, Шейкер, Товкач, Посібник користувача

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження