Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер TEFAL ECO RESPECT HB46E838

Код:709283
Немає в наявності
Блендер TEFAL ECO RESPECT HB46E838 video preview
Блендер TEFAL ECO RESPECT HB46E838 фото
Блендер TEFAL ECO RESPECT HB46E838 фото
Блендер TEFAL ECO RESPECT HB46E838 фото
Блендер TEFAL ECO RESPECT HB46E838 фото
Блендер TEFAL ECO RESPECT HB46E838 фото
Блендер TEFAL ECO RESPECT HB46E838 фото
Блендер TEFAL ECO RESPECT HB46E838 фото
Блендер TEFAL ECO RESPECT HB46E838 фото
-44%
Вигода 1 400 ₴
cashback iconКешбек 17 ₴
1 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

TEFAL ECO RESPECT BLACK HB46E838

Менше впливу, більше поваги і завжди те саме задоволення!

Асортимент Eco Respect включає перші екологічно чисті продукти для приготування їжі, розроблені Tefal для зниження їх впливу на навколишнє середовище. Виготовлений на 51% з переробленого пластику (пластик = 23% від загальної ваги продукту) та виготовлений у Франції, цей продукт також поставляється в еко-упаковці (подробиці див. нижче). Цей занурювальний блендер не містить BPA, на 95% підлягає вторинній переробці та ремонту протягом 10 років. Високоякісні леза Powelix у поєднанні з двигуном потужністю 600 Вт дозволяють легко впоратися з будь-якою текстурою або результатом, щоб усі ваші улюблені інгредієнти та рецепти були ідеально змішані.

Розроблено для обмеження впливу на навколишнє середовище

Насолоджуйтесь смачними домашніми супами, пюре, сальсою, соусом песто та багатьом іншим із занурювальним блендером Eco Respect! Цей занурювальний блендер з екологічно чистим дизайном забезпечує бездоганну повсякденну роботу завдяки безлічі зручних функцій занурювального блендера, який працює день за днем. Ексклюзивні леза Powelix забезпечують високий ступінь довговічності та на 30% швидше отримання результатів*. Інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні тригер із двома швидкостями підходить для будь-якої текстури та консистенції, а потужний двигун потужністю 600 Вт забезпечує оптимальне змішування у найкоротші терміни. Відкрийте для себе ідеальну комплектацію занурювального блендера із ніжкою із захистом від бризок, щоб на кухні не було безладу, знімними частинами, які можна мити в посудомийній машині, та чашею на 800 мл, щоб розкрити всі ваші кулінарні творчі здібності. Освоювати нові рецепти ще ніколи не було так просто!

ЕКОЛОГІЧНИЙ РУЧНИЙ БЛЕНДЕР

Виготовлено з 51% переробленого пластику, пластик: 23% від загальної ваги продукту. Екоупаковка: підлягає вторинній переробці, 90% перероблених волокон, чорнило на водній основі, 0 пластику. При заміні пристрою, будь ласка, утилізуйте його у відповідному місці для переробки.

ОПТИМАЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ

Потужний двигун 600 Вт для оптимального змішування та швидких результатів для всіх ваших улюблених рецептів та інгредієнтів.

ЛЕГКО КЕРУВАТИ

Дуже інтуїтивно зрозуміле управління швидкості, яке не може бути простіше у використанні. Два режими швидкості, щоб задовольнити всі ваші потреби у змішуванні.

ЕРГОНОМІЧНА РУЧКА

Насолоджуйтесь змішуванням із повним комфортом завдяки зручній ручці, покращеній завдяки розумній ергономіці та легкодоступним елементам керування.

ЗРОБЛЕНО У ФРАНЦІЇ

Виробляється на нашому заводі в Лурді у Франції.

ЗАХИСТ ВІД БРИЗОК

Зберігайте вашу кухню бездоганною за допомогою ніжки проти бризок, для чистішого та приємнішого перемішування, що запобігає розбризкуванням та безладу.

СТАКАН В КОМПЛЕКТІ

Стакан об’ємом 800 мл ідеально підходить для змішування ваших домашніх супів, пюре, песто та іншого, забезпечуючи ідеальну ємність для будь-якого випадку.

ПРОСЛУЖИТЬ ДОВГО

Цей ручний блендер підлягає ремонту впродовж 10 років.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

2

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

Немає

Програми та функції

Подрібнення

Колка льоду

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Матеріал насадки-блендера: Нержавіюча сталь; Можна мити в посудомийній машині

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

0,91 кг

Вага в упаковці

1,24 кг

Габарити (ВхШхГ)

41,3 х 7 х 7 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

27,2 x 19 x 11,2 см

Комплектація

Блендер, мірна склянка, інструкція, гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера