Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендерний набір REDMOND RHB-2961

Код:668707
Немає в наявності
Блендерний набір REDMOND RHB-2961 фото
Блендерний набір REDMOND RHB-2961 фото
Блендерний набір REDMOND RHB-2961 фото
Блендерний набір REDMOND RHB-2961 фото
Блендерний набір REDMOND RHB-2961 фото
Блендерний набір REDMOND RHB-2961 фото
-32%
Вигода 460 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

REDMOND RHB-2961-E – це компактний багатофункціональний пристрій «3 в 1», за допомогою якого ви швидко та якісно підготуєте інгредієнти для простих і оригінальних страв та напоїв. До комплектації приладу входять три змінні насадки, завдяки яким RHB-2961-E може виконувати функції заглибного блендера, міксера та подрібнювача.

 

Потужність

Під час роботи потужність блендера сягає 1200 Вт, завдяки чому блендер здатний довше працювати під навантаженням, а також ефективно обробляти рідкі та тверді продукти.

 

Блендер

Встановіть насадку-блендер, щоб підготувати інгредієнти для крем-супів, смузі, тісто на млинці, зробити пюре з бананів, яблук або відварених овочів. Насадка виконана з міцної нержавіючої сталі, стійкої до високих температур. Тому занурювальним блендером ви зможете змішувати продукти для гарячих супів та соусів.

 

Міксер

Насадка-вінчик дозволить швидко збити яйця для пишного омлету, зробити заливку для кішу або запіканки, крем для кондитерських виробів.

 

Подрібнювач

Гострий S-подібний ніж подрібнювача за кілька секунд порубає сир, трави, овочі, горіхи та інші продукти. В чаші подрібнювача об'ємом 500 мл ви швидко підготуєте інгредієнти для пасерування, салатних заправок, начинки для невеликого пирога, шоколадної або горіхової посипки для десертів.

 

Плавне регулювання швидкості

Повертаючи регулятор на ручці блендера ви зможете збільшувати швидкість обертання насадок, не перериваючи процес збивання або змішування. Таким чином ви з максимальною зручністю підберете оптимальний режим для обробки продуктів різної щільності.

 

Високошвидкісний турборежим

RHB-2961-E оснащений режимом «Турбо», на якому швидкість обертання насадок досягає максимуму – 14600 об/хв. Увімкнення швидкісного режиму дозволить подрібнити шматочки продуктів в соусі або паштеті, розбити грудочки борошна в тісті.

 

Захист від перегріву

Подвійний захист двигуна запобігає поломці блендера: при виникненні загрози критичного перегріву прилад автоматично вимкнеться, а коли він охолоне, ви зможете продовжити роботу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

5

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

0,5 л

Програми та функції

Турборежим

Живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

1,6 кг

Габарити (ВхШхГ)

24 х 15 х 7 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження