Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Джойстик Thrustmaster для PC/XBOX series SX TCA YOKE BOEING ED (4460210)

Код:714676
Немає в наявності
Джойстик Thrustmaster для PC/XBOX series SX TCA YOKE BOEING ED (4460210) video preview
Джойстик Thrustmaster для PC/XBOX series SX TCA YOKE BOEING ED (4460210) фото
Джойстик Thrustmaster для PC/XBOX series SX TCA YOKE BOEING ED (4460210) фото
Джойстик Thrustmaster для PC/XBOX series SX TCA YOKE BOEING ED (4460210) фото
Джойстик Thrustmaster для PC/XBOX series SX TCA YOKE BOEING ED (4460210) фото
Джойстик Thrustmaster для PC/XBOX series SX TCA YOKE BOEING ED (4460210) фото
-15%
Вигода 3 800 ₴
cashback iconКешбек 215 ₴
21 533

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

СХОЖЕ НА СОН

TCA Yoke Pack Boeing Edition – ігрова авіаційна система з офіційною ліцензією від Boeing та Xbox для консолей Xbox One та Xbox Series X|S. Вона також сумісна з ПК.

TCA Boeing Edition, нова флагманська серія ігрових пристроїв для управління цивільними літаками від компанії Thrustmaster, є лінійкою продуктів, що дозволяють використовувати найсучасніші компоненти та функціональні характеристики з особливою метою: точно відтворити різні елементи управління, кінематику польоту та відчуття, що відчуваються справжніми пілотами літаків під час керування авіалайнером 787.

ПІДВІСНИЙ МЕХАНІЗМ PENDUL_R

Розроблений компанією Thrustmaster підвісний механізм PENDUL_R дозволяє точно передати відчуття, що виникають при використанні підлогового підвісного штурвала — як при керуванні справжнім авіалайнером Boeing — новим цікавим способом. Штурвал TCA Yoke Boeing Edition має довжину ходу 21 см.

2 ДОДАТКОВІ ОСІ

В основі штурвала TCA Yoke Boeing Edition є 2 додаткові осі, що дозволяє виконувати різні окремі маневри – включаючи можливість швидкого зльоту без використання блоку важелів керування.

ЦІЛЬНОМЕТАЛЕВІ КОМПОНЕНТИ

Внутрішня конструкція штурвала складається з суцільнометалевих компонентів для неперевершеної міцності та збалансованого розподілу ваги елементів керування, що забезпечує відмінну стійкість під час гри.

РЕГУЛЮВАНІ ПРУЖИНИ

TCA Yoke Boeing Edition дозволяє геймерам змінювати кількість внутрішніх пружин (одночасно можна використовувати від 2 до 4 пружин). Завдяки цьому користувачі можуть встановлювати опір відповідно до особистих переваг для дійсно виняткового контролю.

ВАЖЕЛІ, ЩО ПЕРЕСТАВЛЯЮТЬСЯ

Всі важелі блоку керування (4 важелі в комплекті) можна переставити для використання лівою або правою рукою завдяки можливості встановити важелі повітряних гальм та закрилків у положення, яке найбільше підходить для користувача.

Лінійний опір як у справжнього літака BOEING

Розробники постаралися максимально достовірно передати відчуття, що виникають при використанні цього блоку важелів авіалайнера Boeing Dreamliner, тому TCA Quadrant Boeing Edition точно повторює опір, який відчувають пілоти під час переміщення важелів керування вгору або вниз.

АВТОПІЛОТ BOEING

TCA Quadrant Boeing Edition оснащений відомою всім шанувальникам авіації функцією автопілота Boeing для реалістичного контролю висоти, швидкості та курсу літака. Дизайн та робочі характеристики цієї кремальєри також скопійовані з цього блоку важелів управління авіалайнера Boeing Dreamliner.

МАГНІТНА ТЕХНОЛОГІЯ

Система TCA Yoke Pack Boeing Edition оснащена запатентованою магнітною технологією H.E.A.R.T, що забезпечує ювелірну точність (16-бітна роздільна здатність) на кожній з основних осей польотних контролерів (штурвала та блоку важелів управління).

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Зворотній зв'язок

Нi

Кількість кнопок

35

Сумісність
Живлення
Матеріал

Метал

Пластик

Особливості

Зі стіками

Фізичні характеристики

Колір
Вага

7,3 кг

Габарити

300 х 390 х 380 мм

Комплектація

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Джойстик Thrustmaster для PC/XBOX series SX TCA YOKE BOEING ED (4460210)