Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Геймпад Razer Raiju Mobile RZ06-02800100-R3M1

Код:668753
Очікується
Геймпад Razer Raiju Mobile RZ06-02800100-R3M1 фото
Геймпад Razer Raiju Mobile RZ06-02800100-R3M1 фото
Геймпад Razer Raiju Mobile RZ06-02800100-R3M1 фото
Геймпад Razer Raiju Mobile RZ06-02800100-R3M1 фото
Геймпад Razer Raiju Mobile RZ06-02800100-R3M1 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 63 ₴
6 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Підніміть на новий рівень вашу майстерність в мобільних іграх. Razer Raiju Mobile - це ігровий контролер, який підключається до мобільного пристрою і оснащений повним набором додаткових можливостей, щоб забезпечити вам абсолютну перевагу в грі. Граєте вдома чи в дорозі, тепер міць наших відомих флагманських ігрових геймпадів завжди з вами.

Механико-тактильні кнопки Razer™

Приголомшливі можливості популярного контролера Razer Raiju Ultimate, тепер присутні в геймпаді Razer Raiju Mobile: висока швидкість спрацьовування кнопок, м'яке, пружне натискання і виразна тактильний зворотний зв'язок. У контролері Razer Raiju Mobile використовуються наші фірмові механіко-тактильні кнопки дій Razer™, які дозволять вам пересуватися швидше супротивників і насолоджуватися мобільною грою на рівні ігрових консолей.

Професійне управління. Розширені можливості налаштування

  • Ергономічне розташування функціональних клавіш. Призначайте необхідні команди для чотирьох додаткових функціональних клавіш. Завдяки широким можливостям управління геймпада Razer Raiju Mobile ви зможете використовувати нові комбінації рухів, які застануть ваших суперників зненацька.
  • Режим миттєвого спрацювання. Відокремлювати перемогу від поразки можуть частки секунди. Шляхом активації механічних стопорів можна значно скоротити хід основних тригерів контролера, тому буде потрібно лише легке натиснення, щоб запустити режим швидкісного повтору команди.
  • Рівні перемикання чутливості. Призначте функцію перемикання чутливості на багатофункціональну кнопку і утримуйте її, щоб тимчасово знизити чутливість стіка для великого пальця, забезпечуючи підвищену точність прицілювання - це особливо корисно в шутерах від першої особи.
  • Перемикач режимів. Ви можете швидко змінювати способи підключення геймпада і пов'язані пристрої без необхідності повторної прив'язки.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумісність
Час роботи

До 23 год

Особливості

Режим миттєвого спрацьовування для швидкісного повторення дії

Висувне кріплення для смартфона

4 кнопки, що настроюються

Фізичні характеристики

Колір
Вага

0,3 кг

Габарити

125 x 160 x 66 мм

Комплектація

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Type-C кабель

USB кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Геймпад Razer Raiju Mobile RZ06-02800100-R3M1