Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Контролер Nintendo Switch Pro

Код:699095
Очікується
Контролер Nintendo Switch Pro фото
Контролер Nintendo Switch Pro фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 34 ₴
3 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Контролер Nintendo Switch Pro

Підніміть свою гру на новий рівень із бездротовим контролером Nintendo Switch Pro. Він задовольняє потреби як затятих геймерів, так і любителів старої школи завдяки своїм подвійним аналоговим джойстикам та ергономічному розташуванню кнопок. При цьому контролер має форму, яка зручно лежить у ваших руках, а текстуровані ручки забезпечують надійне захоплення. Тому навіть тривалі ігрові сеанси не будуть такими втомливими для вас. Крім цього, пристрій включає повну підтримку функції HD-вібрації, а також підтримує фігурки amiibo від Nintendo. Це найкращий аксесуар для фаната Nintendo Switch.

 

Особливості:

  • Ергономічне розташування кнопок
  • Подвійні аналогові джойстики
  • Управління рухом
  • Функція HD-вібрації
  • Вбудована NFC мітка та підтримка amiibo
  • Підключення: Bluetooth, USB
  • Текстуровані ручки для зручного захоплення
  • Час роботи від батареї: близько 40 годин
 

Добре знайомий геймерам дизайн

Дизайн Pro Controller знайомий більшості геймерів і багато в чому зручніший, ніж у контролерів Joy-Con. За рахунок своєї ергономічної форми цей геймпад добре лежить у руках, а всі кнопки та міні-джойстики розташовані таким чином, щоб їх можна інтуїтивно використовувати. Завдяки цьому гравець не матиме проблем з контролем над персонажем, і він зможе виконувати навіть складні трюки або удари.

 

Ще більше контролю

Геймпад Pro можна використовувати, коли Nintendo Switch знаходиться в режимі ТВ або настільному режимі. Він підключається до консолі за допомогою бездротової мережі, а тому ніщо не заважатиме вашим рухам. А також оснащений безліччю елементів керування. У вашому розпорядженні будуть два аналогові джойстики, традиційна конфігурація ABXY, чотири функціональні кнопки і тригери, що забезпечує більше контролю та комфорту. Крім того, ви також отримуєте підтримку управління рухом, яка відмінно підходить для більш точного прицілювання в іграх зі стріляниною. Цей професійний контролер дозволить вам продовжувати грати в будь-якому режимі та отримувати нескінченне задоволення від гри з друзями.

 

Широкий функціонал

Оскільки це офіційний аксесуар від виробника, він підтримує всі важливі функції, такі як інфрачервоний датчик та HD-вібрація, що допомагають зробити геймінг ще веселішим. Кнопка захоплення кадру дозволяє робити скріншоти під час гри, а кнопка Home зупиняє запущену програму та відкриває меню, а також блимає, коли отримано повідомлення. Таким чином, ви легко зможете тримати ситуацію під своїм контролем.

 

Функціональність amiibo

Завдяки вбудованій NFC мітці, ви можете ще більше розширити свої ігрові можливості. Якщо у вас є сумісні amiibo, ви можете торкнутися ними контролера і додатково урізноманітнити свій ігровий досвід. Наприклад, скориставшись фігуркою amiibo Лінк-вовк у The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ви зможете закликати до гри Лінка-вовка, і він приєднається до ваших пригод.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Зворотній зв'язок

Так

Кількість кнопок

12

Сумісність
Живлення
Ємність аккумулятору

1300 мА*год

Час роботи

до 40 год

Матеріал

Пластик

Особливості

LED-індикатор живлення

Гіроскоп

Зі стіками

Акселерометр

Чотири статусні LED-індикатори

Фізичні характеристики

Колір
Вага

85 г

Комплектація

Інструкція

Гарантія

Контролер

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Контролер Nintendo Switch Pro