Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Електровелосипед ADO A20 Lite (Grey) 345 Wh

Код:716059
Є в наявності
Електровелосипед ADO A20 Lite (Grey) 345 Wh фото
Електровелосипед ADO A20 Lite (Grey) 345 Wh фото
Електровелосипед ADO A20 Lite (Grey) 345 Wh фото
Електровелосипед ADO A20 Lite (Grey) 345 Wh фото
Електровелосипед ADO A20 Lite (Grey) 345 Wh фото
Електровелосипед ADO A20 Lite (Grey) 345 Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 379 ₴
37 999
Колір
Cream фото
Grey фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розмір рами

17 Дюймів (Medium)

Рекомендований зріст

167-178 см

Розмір коліс

26

Матеріал рами

Алюміній 

Кількість передач

7

Вага

22кг

ADO A20 Lite

Якщо ви хочете полегшити собі дорогу на роботу або просто вільно їздити містом, не докладаючи надмірних фізичних зусиль, обов'язково придивіться до зручного електровелосипеда ADO A20 Lite. Ідеальне поєднання двигуна потужністю 350 Вт, карбонової ремінної передачі, 20-дюймових коліс та надлегкої алюмінієвої рами робить міське водіння більш комфортним та зручним. Передні та задні механічні дискові гальма разом із яскравою передньою фарою забезпечать безпеку поїздок у будь-який час доби. А складана конструкція полегшує зберігання та переміщення велосипеда – ви можете компактно скласти його та поставити у передпокої, офісі або покласти у багажник авто та взяти з собою у заміську поїздку, наприклад. ADO A20 Lite з легкістю стане вашим найкращим компаньйоном у повсякденних поїздках.

Особливості:

  • Надлегкий та складаний дизайн
  • Високопродуктивний двигун потужністю 350 Вт/37 Нм
  • Максимальна швидкість 25 км/год
  • Акумулятор Samsung/EVE автомобільного класу 36 В/10 Аг
  • Запас ходу до 50 км (у повністю електричному режимі)
  • Кольоровий світлодіодний дисплей
  • Розмір шин: 20 х 1,95 дюйми
  • Передні та задні механічні дискові гальма

Легкий. Міцний. Зручний

Електричний велосипед ADO A20 Lite має сучасний дизайн, простий та лаконічний. І при цьому залишає відчуття легкості. Все завдяки тонким лініям і рамі велосипеда, виготовленої з високоякісного алюмінієвого сплаву – надлегкого, високоміцного, менш схильного до іржі, окислення та стирання. Крім того, кермо та сідло електровелосипеда можна відрегулювати по висоті залежно від ваших габаритів та потреб. Тож комфорт під час подорожей вам гарантований.

Просте та швидке складання

ADO A20 Lite – це портативний складний електровелосипед, зручний для перенесення та зберігання. Достатньо лише натиснути на пару важелів, щоб компактно скласти транспорт для економії місця і можна легко покласти його у багажник автомобіля, підняти сходами, занести в ліфт, поставити вдома чи офісі.

Високопродуктивний двигун

Велосипед ADO A20 Lite з електроприводом використовує безщітковий двигун потужністю 350 Вт, який працює плавно та тихо. Він дозволяє електровелосипеду розганятися плавніше й рухатися безпечно та з комфортною швидкістю. І використовує спеціальну технологію звукопоглинання, що забезпечує відсутність шуму навіть на високих обертах двигуна.

Моторна передача з карбоновим ременем

Ще одна особливість нового електровелосипеда – карбоновий ремінь. Використання ремінного приводу Carbon Belt Drive не тільки значно покращує зовнішній вигляд A20 Lite, але й вирішує проблему шуму під час руху. А ще він ефективніший і довговічніший, ніж ланцюг, не містить масла і не іржавіє.

Надійна та досить ємна батарея

Ця модель оснащується високоякісною літієвою батареєю автомобільного класу марок Samsung або EVE. Її ємності вистачить на те, щоб проїхати близько 50 км тільки за допомогою двигуна, а якщо використовувати мотор у якості асистента і самому крутити педалі, цей показник може зрости майже вдвічі. При цьому акумулятор захований у підсідельній трубі, яка надійно оберігає його від зовнішніх впливів та захищений від будь-яких неприємностей, включаючи перезаряд, низький струм, перегрів або коротке замикання.

Безпечні поїздки містом

Велосипед ADO A20 Lite використовує подвійні дискові гальма на передньому та задньому колесах. Вони забезпечують швидке екстрене гальмування, плавну зупинку та безпеку під час повсякденних поїздок містом.

Повнокольоровий дисплей

На кермі електровелосипеда A20 Lite розташований повнокольоровий дисплей з високою роздільною здатністю та яскравим підсвічуванням. Він може відображати поточну швидкість, час, заряд, що залишився, та інші дані, що дозволить вам легко контролювати ситуацію. А завдяки його високій яскравості, інформацію буде видно навіть у сонячний день.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електровелосипед

Вид велосипеду
Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Дискова

Механічна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Сірий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Потужність мотора

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Час зарядки

До 6 годин

Особливості

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Особливості

Надлегкий та складаний дизайн; Кольоровий світлодіодний екран; Розмір шин: 20 х 1,95 дюйми; Акумулятор Samsung/EVE автомобільного класу 36 В/10 Ач; Запас ходу до 50 км у режимі PAS

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків