Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електровелосипед Like.Bike Ranger 720Wh

Код:732344
Є в наявності
Електровелосипед Like.Bike Ranger 720Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ranger 720Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ranger 720Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ranger 720Wh фото
Електровелосипед Like.Bike Ranger 720Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
Новинка
cashback iconКешбек 559 ₴
55 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розмір коліс

26"

Матеріал рами

Алюміній

Кількість передачь

7

Вага

32 кг

Нестримна сила

Отримайте максимальну свободу з потужним електричним велосипедом Like.Bike Ranger, який чудово підходить як для любителів екстриму, так і для міських гонщиків. Цей електровелосипед, оснащений першокласною амортизаційною вилкою та потужним двигуном потужністю 750 Вт, забезпечує неперевершену продуктивність для пригод на бездоріжжі. Він здатний розвивати швидкість до 45 км/год та забезпечує підтримку на складних ділянках за допомогою системи Pedal Assist, має запас ходу до 60 км та 26-дюймові колеса з товстими позашляховими шинами для поїздок будь-якою місцевістю. Знімний акумулятор та невеликий дисплей на кермі для контролю всіх основних параметрів додають комфорту при використанні велосипеда. Тому, незалежно від того, досліджуєте ви місто чи катаєтеся по пересіченій місцевості, з Like.Bike Ranger кожна ваша поїздка стане ще кращою, а ви зможете більше часу проводити на свіжому повітрі, подорожуючи та тренуючись.

Потужна підтримка у будь-якій ситуації

Цей електровелосипед оснащений високошвидкісним двигуном потужністю 750 Вт, що забезпечує відмінну потужність на виході, низький рівень шуму, високу швидкість та довговічність. Він значно полегшить ваші поїздки, пропонуючи чудову підтримку на складних ділянках траси. Легко підкорюйте пагорби та подорожуйте на максимальній швидкості до 45 км/год, насолоджуючись швидкою їздою на рівних дорогах.

Батарея великої ємності

Like.Bike Ranger також оснащений високоякісним акумулятором, який поєднує в собі невеликий розмір і велику ємність 15 Аг, дозволяючи проїжджати до 60 км на повному заряді (в режимі підтримки).* Тому цей велосипед підходить для поїздок на великі відстані, що дасть вам можливість будувати нові маршрути та подорожувати ще довше. А завдяки знімній конструкції акумулятор зручно брати з собою додому або в офіс для зарядки.

Для міста та бездоріжжя

Ranger — це по-справжньому універсальний байк, що дозволяє своєму власнику впевнено почуватися в будь-якій обстановці. У місті це чудовий помічник у боротьбі з пробками, а за містом — найкращий компаньйон для поїздок бездоріжжям та прогулянок у тих місцях, куди звичайним транспортом дістатися складно. Тим більше, що це справжнісінький фет-байк, оснащений великими 26-дюймовими колесами з широкими всюдихідними шинами, завдяки яким він легко підкорить будь-який ландшафт — сніг, пісок чи пересічену місцевість. А ви отримаєте більше вражень від їзди велосипедом і зможете розширити свої велосипедні горизонти.

Легке керування навіть на складних дорогах

Ranger має ергономічний дизайн та всі функції, необхідні для найкращого контролю над транспортом у дорозі. Так, конструкція керма більше відповідає фізіологічній будові людського тіла, гумові гріпси з боків дозволяють надійно утримувати його в руках, а всі елементи зручно розташовані, щоб ви могли без зусиль керувати гальмами, передачами та електронікою вашого велосипеда. Крім того, передня амортизаційна вилка додатково покращує керованість велосипеда та суттєво зменшує стомлюваність велосипедиста. Вона поглинає різкі удари та поштовхи під час поїздок по нерівних дорогах та бездоріжжю, роблячи рух більш плавним та рівним.

Надійні гальма

Катайтеся де завгодно і будь-коли. Цей електробайк також має надійні дискові гальма на обох колесах, які чудово спрацьовують у будь-яких погодних умовах. Вони швидко реагують на ваші команди та забезпечують миттєву зупинку, роблячи ваші поїздки безпечнішими.

Фара для кращої видимості

І навіть ніч не стане вам перешкодою. Яскрава передня фара добре освітлює дорогу попереду, роблячи поїздки у темний час доби набагато простішими.

Продумана кожна дрібниця

Насолоджуйтесь комфортнішими повсякденними поїздками. Завдяки комплекту крил для обох коліс ви зможете залишатися чистими як на звичайних міських дорогах, так і на бездоріжжі. А міцний багажник дозволить перевозити поклажу та різні вантажі без особливих зусиль. Крім того, покращені рукоятки, розроблені з урахуванням особливостей людських долонь та пальців, забезпечать вам ще більш впевнене керування та ще більше задоволення від катання.

*Діапазон дальності поїздок варіюється в залежності від дорожніх умов, погоди, ваги велосипедиста тощо.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електровелосипед

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Амортизаційна

Розташування підвіски

Передня

Система гальмування

Дискова

Гідравлічна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

20°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 8 годин

Особливості

Додаток

Ні

Сумісність з ОС

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Ні

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електровелосипед; Зарядний пристрій; Інструкція

Особливості

Розміри: 1985 х 1230 х 750 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження