Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Електросамокат Ninebot C10

Код:712390
Є в наявності
Електросамокат Ninebot C10 video preview
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Електросамокат Ninebot C10 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 114 ₴
11 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створений для веселих прогулянок

Ninebot C10 – це міський електричний самокат, який приведе вашу дитину у захват. Він відрізняється свіжим дизайном, продуманістю конструкції, зручним керуванням та має 3 режими їзди, які можна адаптувати до рівня кожної дитини. Самокат може розвивати швидкість до 16 км/год та проїжджати на одному заряді батареї до 10 км. При цьому його рама виготовлена із міцної сталі та забезпечує хорошу стійкість. Це гарантує, що діти зможуть впевнено стояти та кататися на ньому. А ще Ninebot KickScooter C10 дуже легкий та може бути легко розібраний для зручного зберігання. І має світлодіодне підсвічування з класними світловими ефектами в нижній частині підніжки, що додасть яскравих фарб і зробить дитину помітнішою на дорозі. Тому з ним ваша дитина зможе весело проводити час на свіжому повітрі у компанії сім'ї чи друзів у будь-який час.

Для дітей та підлітків

Цей електричний самокат ідеально підходить для дітей віком 8-14 років зростом від 130 до 160 см. Його конструкція спеціально адаптована для дітей і ретельно продумана, щоб зробити використання транспорту для райдерів-початківців якомога зручнішим. При цьому ні якість збірки, ні його функціональність не поступаються «дорослим» моделям.

Три налаштування швидкості

Segway-Ninebot подумав про всіх дітей. Самокат має 3 різних режими швидкості, щоб кожна дитина могла безпечно керувати ним. Безпечний режим ідеально підходить для новачків, оскільки його максимальна швидкість становить 10 км/год. Для активніших дітей самокат можна перевести в режим Turbo, максимальна швидкість якого становить 16 км/год. Існує також режим Cruise, в якому можна комбінувати підтримку двигуна та поштовхи ногою для запуску та прискорення самокату.

Дальність до 10 км

Акумулятор Segway-Ninebot Kickscooter C10 вбудований у підніжку. Це знижує центр тяжкості та дає дітям більше стійкості під час водіння. Акумулятор заряджається протягом 2,5 годин та дозволяє проїхати на одному заряді до 10 км, чого вистачить для будь-якої прогулянки.

Легкий, міцний, практичний

Рама самокату виготовлена з високоміцної сталі з трикутною структурою, що забезпечує високу міцність та стійкість виробу. Разом з декою оптимальної ширини це дозволить малюку мати хорошу стійкість на підніжці та впевнено кататися. А завдяки невеликій вазі у 8,1 кг та можливості складання та розкладання протягом 3 секунд модель C10 зручна для перенесення та зберігання.

Високоеластичні шини

Ninebot C10 також оснащений зносостійкими цільнолитими гумовими шинами. Нові матеріали та новий малюнок протектора дозволяють шинам забезпечувати чудове зчеплення з дорогою, краще поглинати удари та протистояти ковзанню. Крім того, вони дуже еластичні, не бояться проколів та не вимагають технічного обслуговування.

Безпека у кожній деталі

Самокат має механічне ручне гальмо, яке доповнене внутрішньою гальмівною системою. Завдяки датчику система визначає спроби гальмування та обмежує подачу живлення для більш ефективної зупинки. Крім того, KickScooter C10 оснащений інтелектуальною системою управління батареями (BMS), яка не дозволяє марнувати енергію, і при цьому уважно стежить за роботою батареї, щоб запобігти критичним моментам, таким як перезаряджання і розряджання, перегрів або коротке замикання. Для підніжки та шин був використаний нековзкий матеріал, щоб забезпечити стійку їзду. А рукоятки керма з TPR (термопластичної гуми) гарантують надійний хват, більший комфорт та стабільність. Тому транспорт не тільки простий у використанні, а й безпечний.

Різнокольорове підсвічування

Крім іншого, Segway-Ninebot C10 оснащений декоративним світлодіодним підсвічуванням з крутими світловими ефектами. Освітлення розташоване під підніжкою і змінюється в залежності від того, в якому режимі швидкості знаходиться самокат:

  • Червоне світіння – безпечний режим
  • Синє світіння — круїзний режим
  • Різнокольорові вогні – турбо-режим

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Механічна

Колір моделі

Білий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 2,5 годин

Особливості

Додаток

Ні

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Ні

Наявність підсвітки

Так

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження