Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Електросамокат Ninebot F65I

Код:720062
Немає в наявності
Електросамокат Ninebot F65I video preview
Електросамокат Ninebot F65I фото
Електросамокат Ninebot F65I фото
Електросамокат Ninebot F65I фото
Електросамокат Ninebot F65I фото
Електросамокат Ninebot F65I фото
Електросамокат Ninebot F65I фото
Електросамокат Ninebot F65I фото
Електросамокат Ninebot F65I фото
cashback iconКешбек 299 ₴
29 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Приготуйтеся до нових пригод з F65I!

Поїздка ще ніколи не була такою простою! Ninebot KickScooter F65I перетворить ваші щоденні поїздки на приємну подорож завдяки сучасному дизайну, швидкості 25 км/год та унікальним функціям. Завдяки збільшеному запасу ходу до 65 км та великим пневматичним шинам ви можете розширити свій маршрут і з комфортом пересуватися містом. Ця модель не тільки функціональна, але й забезпечує вашу безпеку завдяки вбудованим індикаторам, роблячи вас та ваш напрямок видимими для інших! Зберігайте спокій та насолоджуйтесь поїздкою на відстань до 65 км!

Зберігайте спокій та насолоджуйтесь поїздкою на відстань до 65 км!

Завдяки акумулятору підвищеної ємності, який можна зарядити за 5 годин, задоволення від їзди стає ще довшим! Вам більше не потрібно турбуватися про те, чи вистачить заряду батареї, щоб ви могли приєднатися до друзів та сім'ї після робочого дня – вона дозволяє долати відстань до 65 км.

Комфортна та надійна їзда з великими пневматичними шинами

ННе потрібно обмежувати себе лише рівними дорогами, завдяки 10-дюймовим великим пневматичним шинам (з внутрішньою камерою). Вони не лише забезпечують повний комфорт, а й поглинають удари. Крім того, шина складається з полімерної підкладки та зносостійкого протектора для інтенсивного використання. І останнє, але не менш важливе: задній привід Ninebot F65I забезпечить стабільне керування, дозволяючи вам вільно дослідити околиці.

Могутній мотор, який пронесе вас містом!

Могутній двигун розжене вас вперед з максимальною швидкістю до 25 км/год. Його екологічно чистий електричний двигун дозволяє насолоджуватися щоденними поїздками на роботу без шуму. Номінальна потужність двигуна (400 Вт) ідеально підходить для круїзів, а якщо пагорби кидають виклик, максимальна вихідна потужність 700 Вт допоможе піднятися на них під кутом до 20%. Залежно від вашого стилю керування або настрою ви можете перемикатися між режимами керування Eco, Standard і Sport, а якщо ви знаходитесь в пішохідній зоні, KickScooter матиме максимальну швидкість до 3-5. км/год. Надійний, легко складається і компактний для зберігання: у F65I є все!

Зручно використовувати настільки ж, наскільки і зберігати!

Після того, як ви закінчите подорож або вам потрібно буде скористатися громадським транспортом, ви можете легко скласти свій F65I всього за 2 кроки. KickScooter був розроблений, щоб бути компактним, портативним і в той же час дуже міцним завдяки рамі із вуглецевої сталі з трикутником, яка може витримувати максимальне корисне навантаження 120 кг.

Вся необхідна інформація на світлодіодному дисплеї панелі приладів

Катаєтеся на своєму KickScooter і раптом ставите питання, скільки залишилося заряду батареї або який режим їзди ви використовуєте? Одним поглядом можна перевірити всю необхідну інформацію на кольоровому світлодіодному дисплеї панелі приладів. Крім того, Bluetooth-підключення до мобільного додатка Smart Segway-Ninebot дозволяє вам бачити діапазон та дані про поїздку або активувати режим ходьби, якщо це необхідно.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Дискова

Механічна

Електронна

Колір моделі

Чорний/Сірий/Помаранчевий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора

Aвтономність

Ємність батареї
Час зарядки

До 5 годин

Особливості

Наявність підсвітки

Так

Особливості

Ландшафт: Асфальт/плоске покриття /перешкоди < 0,4 дюйми (1 см); зазори < 1,2 дюйма (3 см); Швидкісні режими: Енергозбереження, Стандартний, Спортивний; Зріст користувача 120 - 200 см; Рекомендований вік від 14 років; Номінальна напруга: 36 В; Зарядна напруга (макс.): 42 В; Максимальний пробіг 65 км; Дальність ходу на одному заряді 65 км; Температура експлуатації -10° до +40° С; Температура заряджання 0° до +40° С; Задні ліхтар: Світлодіодний ліхтар; LED екран; Захист від: Короткого замикання, Захист від перегрівання, Перевантаження струмом, Перевантаження по розряду, Перевантаження по заряду; Складаний; Звуковий сигнал; Водонепроникний /IPX5; Параметри упаковки: 290 х 620 х 1260 мм, вага 27.50 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження