Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Електросамокат Ninebot GT2P

Код:721779
Немає в наявності
Електросамокат Ninebot GT2P video preview
Електросамокат Ninebot GT2P фото
Електросамокат Ninebot GT2P фото
Електросамокат Ninebot GT2P фото
Електросамокат Ninebot GT2P фото
Електросамокат Ninebot GT2P фото
Електросамокат Ninebot GT2P фото
Електросамокат Ninebot GT2P фото
cashback iconКешбек 1 199 ₴
119 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Справжній кросовер серед самокатів

Високотехнологічний та неймовірно потужний Ninebot GT2P – це найсміливіший і найшвидший KickScooter від Segway на сьогоднішній день. Він готовий до будь-яких викликів і з легкістю може проїхати по пересіченій місцевості завдяки двом потужним двигунам, подвійному приводу, демпфуючій гідравлічній підвісці та 11-дюймовим безкамерним шинам. При цьому самокат може розвивати максимальну швидкість до 70 км/год і має запас ходу до 90 км при повністю зарядженій батареї, що робить його найпотужнішим та найпродвинутішим KickScooter з коли-небудь випущених. Дискові гальма спереду та ззаду гарантують безпечне та комфортне гальмування, а прозорий OLED-дисплей дозволить контролювати стан транспорту з одного погляду. І все це втілено в оригінальному дизайні у стилі кіберпанк, який точно не залишиться непоміченим. Вийдіть за рамки звичного з Segway KickScooter GT2P і щодня мандруйте так, як вам подобається.

Особливості:

  • Максимальна швидкість до 70 км/год
  • Запас ходу: до 90 км
  • Ексклюзивний режим Boost: від 0 до 48 км/год за 3,9 секунди
  • 11-дюймові безкамерні самовідновлювані пневматичні шини з желейним шаром
  • Передній та задній привід
  • Подвійна підвіска для більш плавної та комфортної їзди
  • 2 гальма: передні та задні дискові гальма
  • Перший прозорий OLED PM дисплей

Вражаюча потужність

Електросамокат Segway GT2P оснащений роздільними двигунами у передньому та задньому колесах, які разом здатні видавати потужність 6000 Вт у піку (номінальна потужність 1500 Вт). Це дозволяє йому проїжджати там, де інші не можуть і розвивати запаморочливі швидкості. А також підніматися схилами з крутістю нахилу до 30 градусів.

Киньте виклик бездоріжжю завдяки подвійній підвісці та STDC

Segway Ninebot GT2P – монстр бездоріжжя серед електричних самокатів. Завдяки подвійній передній та задній підвісці, а також регульованому амортизатору, який ідеально адаптується до різних умов їзди, ви можете кинути виклик будь-якому бездоріжжю:

  • М'яке демпфування сприяє більшій стійкості та комфорту під час руху на високій швидкості
  • Жорстке демпфування відмінно підходить для складніших ландшафтів та вибоїстих доріг

Крім того, самокат також може похвалитися просунутою системою контролю тяги Segway Dynamic Traction Control (STDC), яка забезпечує більше зчеплення і, отже, безпеку при проходженні поворотів та керуванні в більш складних умовах.

Стиль водіння, адаптований під вас

Цей самокат має три різні режими водіння – Еко, Стандарт та Спорт – а також режими ходьби та паркування. Тому ви можете легко адаптувати його до поточної ситуації та своїх уподобань. Крім того, GT2P оснащений унікальним форсованим режимом BOOST, що дозволяє розігнатися з 0 до 48 км/год за 3,9 секунди та їхати з максимальною швидкістю до 70 км/год. Таким чином, Ninebot GT2P пропонує вам більшу універсальність та виняткову продуктивність, як би ви не їздили.

Підвищена безпека та комфорт завдяки шинам більшого розміру

Segway GT2P поставляється з 11-дюймовими пневматичними шинами, що самовідновлюються (з желейним покриттям всередині). Вони забезпечують менший ризик проколу та вимагають менше обслуговування. Шини також мають ширину протектора 92 мм, що робить їх придатними для інтенсивної експлуатації, забезпечує кращу зносостійкість на будь-якій поверхні й більшу стійкість під час їзди.

Швидка зупинка

Враховуючи підвищену продуктивність Ninebot GT2P та його можливості, Segway подбали також про максимальну безпеку поїздок. Самокат отримав два незалежні гальма, керованих одним важелем: заднє колесо оснащене дисковим гальмом і електронною антиблокувальною гальмівною системою (E-ABS), а переднє колесо має дискове гальмо в поєднанні з передньою і задньою двоважелевою підвіскою (аналогічно передній підвісці, що використовується у суперкарах). Така комбінація забезпечує кращу стійкість та безпеку під час руху.

Бачити все і бути побаченим

Щоб гарантувати безпеку всіх учасників дорожнього руху, KickScooter оснащений передніми, гальмівними та задніми світлодіодними ліхтарями, які допоможуть вам у подорожі. Передній ліхтар складається з яскравого світлодіода, що не осліплює, а також світлодіодів ДХВ (денні ходові вогні), які автоматично вмикаються при запуску двигуна. Окрім фар, KickScooter оснащений передніми та задніми індикаторами повороту для підвищення безпеки під час поїздок, а також сертифікованими відбивачами спереду, ззаду та збоку, щоб вас було легше помітити в умовах низького освітлення. І останнє, але не менш важливе: GT2P має персоналізоване підсвічування в задній частині, що виділяє його серед інших KickScooters.

Прозора приладова OLED панель

Ninebot Kickscooter GT2P оснащений абсолютно новою повнокольоровою і при цьому прозорою панеллю приладів PM OLED. Вона легко читається в будь-який час доби і дозволяє бачити всю важливу інформацію з першого погляду, наприклад:

  • Швидкість і запас ходу, що залишився
  • Активований режим водіння (режим паркування, режим ходьби, еко, спорт, режим гонки та режим BOOST)
  • Які вогні горять
  • Який тип приводу активовано
  • Рівень заряду батареї
  • Круїз-контроль та інше

Керування всіма функціями у застосунку

Використовуйте всі можливості цього високотехнологічного транспорту на повну котушку зі зручним та зрозумілим мобільним застосунком Segway-Ninebot. У ньому ви можете вибрати який привід використовувати (передній, задній або обидва відразу), переглянути інформацію про свій самокат, оновити прошивку, а також швидко заблокувати/розблокувати KickScooter через програму. При цьому додаток автоматично активуватиме функцію захисту від крадіжки, яка змусить GT2P подавати звуковий сигнал та миготіти вогнями при переміщенні без розблокування транспорту. А функція автоматичного відключення самокату після 10 хвилин простою дозволить не марнувати енергію.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Амортизаційна

Розташування підвіски

Задня

Передня

Система гальмування

Передня / Задня дискова

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Потужність мотора
Кут підйому

30°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Час зарядки

До 16 годин

Особливості

Bluetooth колонка

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат; Зарядний пристрій; Посібник користувача

Особливості

Швидкісні режими: Енергозбереження, Стандартний, Спортивний; 1 режим ходьби; 1 режим паркування; Час зарядки: до 8 годин (подвійний заряд), 16 год (від однієї зарядки); Амортизація: Передня та задня двоважільна підвіска з регульованим гідравлічним демпфуванням; Передній ліхтар: Вбудований, світлодіодний /9 Вт; Задні ліхтарі; Тип приводу: Повний; Вологозахист IPX4; Електронний гудок; Розміри: 1485 х 656 х 1308 мм; Розміри у складеному стані: 1485 х 656 х 860 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження