Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Електросамокат Ninebot P65E

Код:720064
Немає в наявності
Електросамокат Ninebot P65E video preview
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
Електросамокат Ninebot P65E фото
cashback iconКешбек 399 ₴
39 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Міський електросамокат, який змінює правила гри

Segway Ninebot P65E – це потужний, зручний транспортний засіб з рядом розумних функцій, який чудово підійде для швидкого пересування містом або прогулянок передмістям. Цей універсальний електросамокат розвиває максимальну швидкість 25 км/год і має запас ходу до 65 км, тому ви можете спокійно подорожувати, не турбуючись про підзарядку. Крім того, це одна з небагатьох моделей, оснащена витривалими шинами SegPower CrossSeason, що дозволяють безпечно їздити в будь-яку погоду. Ця комбінація допоможе вам легко дістатися до місця призначення навіть пересіченою місцевістю, а правильні гальма забезпечать вашу безпеку. На додаток до цього P65E також є розумним KickScooter, який можна заблокувати та розблокувати за допомогою технології NFC на кольоровій світлодіодній панелі приладів, а також прямо з вашого смартфона. Зробіть свої повсякденні подорожі ще кращими з Ninebot P65E.

Особливості:

  • Максимальна швидкість до 25 км/год
  • Запас ходу: до 65 км
  • 2 гальма: переднє дискове та електронне заднє гальмо
  • 10,5-дюймові шини SegPower CrossSeason із гелевим шаром
  • Світлодіодні передня фара потужністю 10 Вт, стоп-сигнали та задні ліхтарі
  • Вбудовані передні та задні індикатори повороту
  • Технологія NFC для (роз)блокування KickScooter
  • Захист від вологи рівня IPX5

Потужний двигун та відмінна продуктивність

Segway Ninebot P65E – надійний і універсальний засіб пересування, який можна використовувати як на короткі, так і на великі відстані. Маючи мотор потужністю 500 Вт (номінальна), самокат може долати круті пагорби та вулиці з максимальним ухилом до 22%. А запас ходу близько 65 км забезпечує більшу свободу дії, дозволяючи вам подорожувати навіть на великі відстані.

Подолайте будь-які перешкоди з великими шинами SegPower Cross Season

На вулиці сильний дощ чи сніг? Великі 10,5-дюймові шини Segpower Cross Season забезпечують достатнє зчеплення з дорогою та запобігають ковзанню під час їзди. Крім того, завдяки вбудованому шару гелю всередині шин знижується ризик проколу, тому ви можете їздити спокійно. Ninebot P65E безпечно проїде практично будь-якою місцевістю та в будь-яку погоду.

Більш плавне гальмування та безпечна їзда

Ninebot P65Е оснащений двопоршневим дисковим гальмом для переднього колеса та електронним гальмом для заднього колеса, що забезпечує більш плавне та безпечніше гальмування. При гальмуванні також автоматично вмикається сильний задній ліхтар, завдяки чому інші учасники дорожнього руху помітять вас здалеку.

Зручний запуск без ключа

Попрощайтеся з незручними ключами та швидко активуйте Segway KickScooter серії P за допомогою будь-якого з трьох зручних способів:

  • 1. Карта NFC: торкніться карткою NFC спеціальної області на панелі приладів, щоб заблокувати/розблокувати свій KickScooter.
  • 2. Bluetooth: завдяки програмі Segway-Ninebot ви можете розблокувати свій KickScooter за допомогою смартфона.
  • 3. PIN-код: просто використовуйте кнопку вказівника напряму для введення пароля, перемикаючись ліворуч/праворуч для вибору цифр вашого пароля.

Розумні функції для вашого комфорту

P65Е має деякі видатні функції, які роблять цей KickScooter розумнішим. Так, у вас завжди є вибір між 3 режимами (Eco, Sport та Race) в залежності від того, наскільки швидко ви хочете їхати, а також іншими режимами, такими як режим Walk (з максимальною швидкістю до 3-5 км/год для пішохідних) зон) та режим Park. Тому ви можете адаптувати поїздку до своїх потреб та умов. Порт USB-C одразу за панеллю приладів KickScooter дозволяє заряджати смартфон під час руху. А сам дисплей зі світлодіодним підсвічуванням надасть вам всю необхідну інформацію – від рівня швидкості, режимів їзди та підключення до індикатора стану потужності та багато іншого.

Великий запас ходу. Швидка зарядка

З акумулятором потужністю 561 Вт*год самокат може проїжджати на одному заряді до 65 км, тому підходить навіть для далеких поїздок. І повністю заряджається лише за 4 години. Просто підключіть зарядний пристрій до зарядного порту вдома або в офісі, і вже через кілька годин зможете вирушати до наступного пункту призначення. При цьому вбудований індикатор заряджання (з захисною кришкою для захисту від пилу або інших частинок) на передній частині підніжки дозволить вам легко дізнатися рівень заряду батареї KickScooter під час заряджання.

Хороша видимість навіть в умовах низького освітлення

Segway Ninebot P65Е оснащений потужною та неосліплюючою передньою фарою потужністю 10 Вт, красивим фоновим підсвічуванням у передній частині підніжки, а також сертифікованими відбивачами. Все це дозволить бачити дорогу перед собою, а іншим водіям краще бачити вас в умовах низького освітлення. Крім того, KickScooter оснащений світлодіодними ДХВ (денними ходовими вогнями), які автоматично вмикаються при вимиканні фар і вимикаються, коли фари включені, тому вас буде видно у будь-який час. І останнє, але не менш важливе: для додаткової безпеки P65Е також оснащений вбудованими передніми та задніми індикаторами повороту. Отже, вам більше не потрібно відпускати кермо, щоб інші знали, куди ви повертаєте.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Дискова

Електронна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

22°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 4 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Ні

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат; Зарядний пристрій; Посібник користувача

Особливості

Швидкісні режими: Енергозбереження, Стандартний, Спортивний; 1 режим ходьби; 1 режим паркування; Зріст користувача: 160 - 200 см; Захист від перегріву; Захист від короткого замикання; Захист від перевантаження струмом; Захист від перевантаження по розряду та перевантаження по заряду; Задні ліхтарі: Гальмівний сигнал; Максимальна потужність: 980 Вт; Android 4.3, iOS 8.0 або пізнішої версії; Бездротове з'єднання Bluetooth 4.2; IPX5; Розміри: 1190 × 634 × 1214 мм; Розміри у складеному стані: 1190 × 634 × 567 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера