Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL)

Код:743940
Є в наявності
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (BHR8067GL) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 259 ₴
25 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Нестримна енергія

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 — друге покоління одного з найкращих міських електросамокатів, який став ще потужнішим, зручнішим та функціональнішим. Завдяки його високоефективному двигуну та можливості проїхати до 60 км на одному заряді ви отримаєте надійного супутника для довгих поїздок містом. А максимальна швидкість до 25 км/год дозволить вам оперативно дістатися місця призначення. Каркас із високоміцної вуглецевої сталі забезпечує транспорту міцність та довговічність, а розширені безкамерні шини діаметром 10 дюймів гарантують надійне зчеплення з дорогою та плавний рух міськими вулицями. Більше того, вбудовані у кермо покажчики повороту та автоматичний режим освітлення зроблять вашу подорож ще безпечнішою та зручнішою у будь-який час доби. Розкрийте свою пристрасть до швидкості та свободи з Xiaomi 4 Pro Gen2.

Більше потужності для ваших повсякденних пригод

Акумуляторна система на 48 В у поєднанні з двигуном потужністю 400 Вт, яка в піку може досягати 1000 Вт, забезпечують ще більше енергії для того, щоб зробити повсякденні подорожі ще динамічнішими. При цьому ви можете легко перемикатися між трьома швидкісними режимами, оптимізованими під різні потреби — від пішохідного зі швидкістю 6 км/год до спортивного з 25 км/год.1 Тому, незалежно від того, чи прискорюєтеся ви на рівній дорозі, чи піднімаєтесь в гору, цей самокат з легкістю впорається з будь-яким завданням, забезпечуючи зручність ваших подорожей.

Більш комфортні подорожі з оновленими шинами

Насолоджуйтесь більш плавним рухом та кращою стійкістю завдяки модернізованим 10-дюймовим шинам. Їхня поверхня була збільшена з 54 мм до 60 мм, що забезпечило більший об'єм та покращену амортизацію. Крім того, за рахунок збільшеної площі контакту шини із землею ефективно покращується зчеплення при нахилі під час поворотів, що загалом забезпечує більш стабільну та безпечну їзду.

Усі дані з одного погляду

Легко тримайте ситуацію під контролем. Приладова LED-панель розташована на кермі під зручним для користувача кутом, що дозволяє водію бачити поточну швидкість, заряд акумулятора, що залишився, індикатори сигналів повороту і стан самокату під час поїздки. А щоб перейти між різними режимами швидкості, досить просто двічі натиснути кнопку живлення в нижній частині дисплея.

Більше заряду для більш довгих поїздок

Тепер ви зможете їздити ще далі і кататися містом ще довше. Все завдяки збільшеній ємності акумулятора в 468 Вт*год, яка забезпечує великий запас ходу на одному заряді — до 60 км.2 Більше того, у цього електросамокату передбачено кілька режимів рекуперації енергії, які перетворюють кінетичну енергію, що генерується під час гальмування або накату, в електричну та за її рахунок додатково поповнюють запас енергії в акумуляторі.3 В результаті, ви можете просто насолоджуватися поїздками на роботу або неспішними прогулянками на вихідних, без необхідності постійно економити заряд батареї.

Підвищена безпека батареї

Інтелектуальна система управління батареями (BMS) постійно контролює стан батареї та забезпечує шість інтелектуальних функцій для захисту від перезаряджання, надмірної розрядки, перегріву та перевантаження по струму. Це подовжує термін служби акумулятора вашого самокату та забезпечує вашу безпеку під час їзди.

Застосунок Mi Home/Xiaomi Home – контроль у вас на долоні

Підключіть свій електросамокат Xiaomi 4 Pro Gen2 до застосунку Mi Home/Xiaomi Home через Bluetooth, щоб не тільки переглядати інформацію про стан, заряд батареї та пробіг, але також керувати освітленням, блокувати двигун і налаштовувати самокат на свій розсуд. Вся можлива функціональність у вас на долоні!

Висвітліть собі шлях

Почувайте себе на дорозі впевнено, незалежно від часу доби та навколишнього оточення. Завдяки функції автоматичного увімкнення підсвічування, яке можна активувати у застосунку Mi Home/Xiaomi Home, передня фара може вмикатися відразу ж, як тільки починає темнішати. Вам навіть не доведеться нічого натискати. Також самокат обладнаний яскравими сигналами поворотів, сертифікованими E-Mark, та заднім стоп-сигналом, які попереджають пішоходів та транспортні засоби про ваші маневри чи зупинку.

Подвійні гальма для подвійного захисту

З Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 ви можете розраховувати не тільки на комфортне, але й безпечне пересування по міських вулицях. Барабанне гальмо на передньому колесі та система E-ABS на задньому колесі працюють разом, скорочуючи гальмівний шлях та підвищуючи вашу безпеку.

Міцний. Надійний. Складаний

Цей елетросамокат може також похвалитися винятковою витривалістю та функціональністю. Його рама виготовлена з вуглецевої сталі товщиною 1,5 мм й витримує максимальне статичне навантаження до 500 кг та максимальне динамічне навантаження 120 кг, забезпечуючи самокату довговічність та стійкість. А продуманий механізм в основі рульової стійки дозволяє легко скласти його всього за 3 кроки, що зробить зберігання та транспортування самокату значно простіше.

125 км/год макс. швидкість: при (25±5)°C та середній швидкості вітру ≤3 м/с, із загальним навантаженням 75 кг±5 кг та рівнем заряду батареї 70%±10% самокат розганявся у допоміжній зоні руху та підтримував максимальну швидкість при досягненні зони випробувань. Максимальна швидкість на тестовій дільниці вимірювалася тахометром. Максимальна швидкість: 25 км/год ±10%. Дані випробувань TIRT, номер звіту: OTA1-202304763.

2Дальність поїздки до 60 км: Самокат був повністю заряджений і протестований за температури (25±5)°C, середньої швидкості вітру ≤ 3 м/с та загального навантаження 75±5 кг. Він їхав рівною дорогою із середньою швидкістю 15 км/год, поки не значно сповільнився і не зміг рухатися. Дані випробувань TIRT, номер звіту: OTA1-202304763.

3Рекуперацію енергії можна увімкнути та налаштувати у програмі Mi Home/Xiaomi Home.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Ні

Розташування підвіски

Ні

Система гальмування

Барабанна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

20°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 9 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат; Документація

Особливості

Більший запас ходу; Тормозна система: передній барабан, задня E-ABS; Місткість акумулятора: 10000 мАг, 468 Втч; LED-екран: Швидкість/Батарея/Стан/Режим; Кермо оснащено покажчиком повороту; Функція автоматичного освітлення; Задній ліхтар; Бездротове підключення: Bluetooth 4.1 BLE та вище; Сумісність з: Android 4.3 або iOS 9.0 та вище; Розміри: 1150 x 570 x 1215 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера