Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Lite

Код:721126
Очікується
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Lite фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Lite фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Lite фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Lite фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Lite фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Lite фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Lite фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Lite фото
Електросамокат Xiaomi Mi Scooter 4 Lite фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 199 ₴
19 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стильний транспорт для комфортних поїздок містом

Катайтеся стильно та насолоджуйтесь кожною поїздкою з легким, зручним та маневреним електросамокатом Xiaomi Mi Scooter 4 Lite. Він здатний розвивати швидкість до 25 км/год, швидко зупинятися завдяки комбінованій гальмівній системі та заощаджує заряд батареї при їзді за допомогою технології рекуперації кінетичної енергії (KERS). Великі 8,5-дюймові колеса з пневматичними шинами, які ефективно поглинають удари і запобігають ковзанню, роблять пересування містом комфортнішим. А складана конструкція, вбудований у кермо дисплей та можливість підключення до самокату через мобільний додаток дадуть вам ще більше гнучкості у налаштуванні та контролі свого транспорту. З Xiaomi Mi Scooter 4 Lite під рукою ви не захочете сидіти вдома або користуватися громадським транспортом.

Потужний та швидкий

Завдяки продуктивному безщітковому двигуну номінальною потужністю 300 Вт поїздки на самокаті будуть легкими та комфортними. Цей двигун дозволяє транспорту розганятись до 25 км/год та долати підйоми з нахилом до 14%, тому ви зможете швидко та без проблем пересуватися містом, незалежно від рельєфу місцевості.

Більше місця, більше стабільності

Дека Mi Scooter 4 Lite була розширена на 5 мм, щоб забезпечити райдеру ще більшу стійкість. Це дозволить вам впевненіше почуватися під час руху та покращить відчуття при їзді. Як і 8,5-дюймові пневматичні шини, які відмінно поглинають удари та запобігають ковзанню на дорозі. А оновлений дизайн керма надає самокату стильного та мінімалістського вигляду, не знижуючи функціональності його окремих елементів.

Ідеальний для повсякденних поїздок

Вбудована акумуляторна батарея великої ємності 187 Вт*год дозволяє Mi Scooter 4 Lite проїжджати на одному заряді до 20 км.1

Три рівні швидкості для будь-яких умов

Вибирайте найбільш комфортну для себе швидкість та вільно перемикайтеся між режимом ходьби, стандартним та спортивним, щоб бути готовим до всього, що приготував для вас новий день. Кожен з режимів має своє обмеження швидкості та рівень витрат енергії, завдяки чому ви можете збалансувати продуктивність та час роботи свого самокату.

  • Режим ходьби: 6 км/год
  • Стандартний режим: 20 км/год/li>
  • Спортивний режим: 25 км/год/li>

Подвійна гальмівна система

Контролюйте ситуацію на дорозі та будьте готові до будь-яких несподіванок. А барабанне гальмо на задньому колесі та система E-ABS на передньому зроблять ваші поїздки ще безпечнішими. Діючи разом вони скорочують гальмівний шлях та гарантують швидку зупинку в будь-яких умовах.

Захист акумулятора за допомогою інтелектуальної системи BMS

Вбудована інтелектуальна система керування батареями забезпечує постійну безпеку елементів живлення, контролюючи всі аспекти їхньої роботи. Як під час заряджання, так і під час використання самокату. Система надійно оберігає акумулятор від усіх найпоширеніших небезпек, включаючи:

  • Захист від короткого замикання
  • Захист від надструму
  • Двосторонній захист від перезаряджання
  • Двосторонній захист від розряду
  • Захист від перегріву
  • Автоматичний сон при зниженій напрузі

Рекуперація енергії – більше заряду для кожної вашої подорожі

Система рекуперації кінетичної енергії (KERS) зберігає кінетичну енергію під час гальмування, а потім використовує її для збільшення тривалості поїздки. Це дозволяє вам проїжджати ще більше на одному заряді та заощаджувати енергію.

Інтуїтивно зрозуміла цифрова панель

Отримуйте всю потрібну інформацію про стан самокату з одного погляду на чіткий кольоровий екран панелі приладів, вбудований у кермо. Його дизайн був оптимізований для швидкого відображення всієї необхідної інформації, а тепер ще й має нагадування про необхідність обслуговування шин.

Підключення до Xiaomi Home

Перевіряйте швидкість і залишок заряду в режимі реального часу в Xiaomi Home,2 з'єднавши самокат зі своїм телефоном по Bluetooth. У додатку ви також можете отримати інформацію про пробіг, що залишився, інформацію про помилки і зможете заблокувати свій самокат. А ще подивитися навчальне відео про те, як почати користуватися електротранспортом та легко оновити прошивку.

Продумана складана конструкція

Стильний та елегантний, мобільний та зручний. Все це про Xiaomi Mi Scooter 4 Lite. Він не тільки привабливо виглядає зі своїми яскравими червоними акцентами в дизайні, але й дуже практичний. Так, розташований спереду важіль фіксації керма дозволяє буквально за 3 секунди скласти самокат навпіл для зручного перенесення або зберігання. Механічний дзвінок дозволить попередити оточуючих про ваше наближення, а силіконове покриття на ручках і платформі запобігає зісковзуванню та робить керування більш впевненим.

*Діапазон 20 км: дані були отримані в результаті тестування при навантаженні 75 ± 5 кг та середньої швидкості 15 км/год, на ровній дорозі, при температурі навколишнього повітря (25 ± 5) ℃ та швидкості вітру ≤ 3 км/год. Звіт № ОТА1-20230190.

*Застосунок сумісний з Android 4.3 або iOS 9.0 та вище.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Барабанна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

14°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 4,5 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Комплектація

Електросамокат; Зарядний пристрій; Т-подібний шестигранний гайковий ключ; Подовжувальна насадка; Гвинти 5 шт; Інструкція користувача

Особливості

Барабанне гальмо на задньому колесі та система E-ABS на передньому колесі; Номінальна потужність самокату 300 Вт; Складна конструкція; Система рекуперації кінетичної енергії (KERS) зберігає кінетичну енергію під час гальмування, а потім використовує її для збільшення тривалості поїздки

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера