Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Флеш-пам'ять Kingston DataTraveler microDuo 3C 64G (Silver) DTDUO3C/64GB

Код:637570
Немає в наявності
Флеш-пам'ять Kingston DataTraveler microDuo 3C 64G (Silver) DTDUO3C/64GB video preview
Флеш-пам'ять Kingston DataTraveler microDuo 3C 64G (Silver) DTDUO3C/64GB фото
Флеш-пам'ять Kingston DataTraveler microDuo 3C 64G (Silver) DTDUO3C/64GB фото
Флеш-пам'ять Kingston DataTraveler microDuo 3C 64G (Silver) DTDUO3C/64GB фото
Флеш-пам'ять Kingston DataTraveler microDuo 3C 64G (Silver) DTDUO3C/64GB фото
Флеш-пам'ять Kingston DataTraveler microDuo 3C 64G (Silver) DTDUO3C/64GB фото
cashback iconКешбек 4 ₴
495
Модель
32 GB64 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Kingston DataTraveler microDuo 3C – компактний флеш-накопичувач, який оснащений конекторами USB Type-A та USB-C. Таке універсальне компонування робить флешку чудовим вибором для тих, хто не любить під’єднувати різні перехідники та віддає перевагу надійним носіям інформації.

Особливості:

  • Підтримка USB Type-A та USB-C
  • Швидкість читання – до 100 МБ/с
  • Швидкість запису – до 15 МБ/с
  • Інтерфейс USB 3.1
  • Функція OTG
  • Вбудований ковпачок
  • Металевий корпус
 

Універсальне підключення

Роз'єми USB-C набувають все більшої популярності, повністю витіснивши класичний USB Type-A у деяких моделях ноутбуків. Kingston DataTraveler microDuo 3C отримав конектори обох типів, що дозволяє використовувати його на різних пристроях без додаткових перехідників. Функція OTG дає змогу під’єднувати флешку до смартфонів та планшетів з USB-C.

Швидке передавання даних

Kingston DataTraveler microDuo 3C піклується про економію вашого часу. З ним навіть фільми у високій якості та об'ємні робочі проекти будуть копіюватися максимально швидко. Флеш-накопичувач підтримує стандарт USB 3.1 для обох конекторів. Завдяки цьому швидкість читання сягає 100 МБ/с, а швидкість запису 15МБ/с.

 

Компактні габарити

Нехай потрібні файли завжди будуть під рукою, де б ви не були. Попри універсальні можливості Kingston DataTraveler microDuo 3C, його габарити становлять всього 30 x 17 x 8 міліметрів. Завдяки чому накопичувач можна зі зручністю розташувати у будь-якій сумочці, кишені або прикріпити як брелок до ключів, сумки або рюкзаку.

Стильний дизайн

Елегантний флеш-накопичувач зможе вдало підкреслити ваш неповторний стиль. Витончений металевий корпус Kingston DataTraveler microDuo 3C не лише захищає його вміст, а й чудово виглядає. Матове покриття стійке до подряпин та появи відбитків. Стильний та практичний прозорий ковпачок підкреслює легкість цього аксесуара.

 

Захищена конструкція

Металевий корпус Kingston DataTraveler microDuo 3C надійно приховує її внутрішні компоненти від зовнішніх впливів, забезпечуючи максимальну довговічність пристрою. Для захисту конектора USB-C передбачено відкидний ковпачок, який запобігає потраплянню пилу на контакти. Пристрій може працювати при температурі від 0°C до 60°C, при цьому температура зберігання та транспортування допускається у межах від -20°C до 85°C.

Характеристики

Загальні характеристики

Обсяг пам'яті
Інтерфейс
Матеріал корпуса
Форм-фактор
Колір

Срібло

Сумісність

Windows® 10, Windows® 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Mac OS X версії Mac OS X v. 10.9.x + і вище, Linux версії 2.6.x і вище

Додаткова інформація

Максимальна швидкість читання, до 100 МБ/с; Максимальна швидкість запису, до 15 МБ/с; Робоча температура: від 0 °C до 60 °C; Температура зберігання: від -20° C до 85° C; Функція OTG

Габарити

29,94 x 16,60 x 8,44 мм

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Флеш-пам'ять Kingston DataTraveler microDuo 3C 64G (Silver) DTDUO3C/64GB