Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків6
Питання-відповіді1

USB-Flash SanDisk iXpand Go 64GB USB 3.0/Lightning

Код:693949
Є в наявності
USB-Flash SanDisk iXpand Go 64GB USB 3.0/Lightning фото
USB-Flash SanDisk iXpand Go 64GB USB 3.0/Lightning фото
USB-Flash SanDisk iXpand Go 64GB USB 3.0/Lightning фото
USB-Flash SanDisk iXpand Go 64GB USB 3.0/Lightning фото
USB-Flash SanDisk iXpand Go 64GB USB 3.0/Lightning фото
USB-Flash SanDisk iXpand Go 64GB USB 3.0/Lightning фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 17 ₴
1 799
Модель
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Недостатньо місця на iPhone? Завдяки USB-флеш-накопичувачу iXpand™ Go звільнити пам'ять дуже легко. Збережіть дорогі для вас моменти. Просто під’єднайте накопичувач, і ваші фотографії, відеозаписи та контакти будуть автоматично скопійовані. Потім ви можете швидко перенести всі файли з накопичувача iXpand на комп'ютер через високошвидкісний порт USB 3.0. Файли на декількох пристроях також можна захистити паролем, щоб забезпечити їх конфіденційність. Обертовий ковпачок захищає роз'єми, на ньому також передбачено отвір для кріплення до брелока, щоб накопичувач було зручно носити з собою.

Звільніть місце на своєму iPhone

На вашому iPhone зберігаються фотографії та відео найдорожчих для вас моментів. Все, що потрібно зробити, — це під’єднати USB-флеш-накопичувач iXpand Go, і він автоматично скопіює все нові фотографії, відеозаписи та контакти. І ви можете бути впевнені, що фотографії та відео важливих для вас моментів залишаться у вас, навіть якщо ви втратите телефон.

Запис відео безпосередньо на накопичувач

Відеозаписи займають занадто багато місця? Ви можете записувати відео безпосередньо на USB-флеш-накопичувач iXpand Go, щоб файли великого розміру не займали місце на iPhone.

Швидке передавання матеріалів на комп'ютер

Більше не потрібно надсилати фотографії поштою, щоб зберегти їх на іншому пристрої. Ви можете швидко перенести всі файли з USB-флеш-накопичувача iXpand™ Go на комп'ютер через високошвидкісний порт USB 3.0.

Захист файлів паролем

Хочете захистити конфіденційність своїх файлів і користуватися накопичувачем разом з іншими людьми? Завдяки додатку iXpand™ ви можете захистити паролем файли та фотографії на iPhone, ПК і комп'ютері Mac.

Обертовий ковпачок з отвором для кріплення до брелока

USB-флеш-накопичувач iXpand Go оснащений обертовим ковпачком, який захищає роз'єми, коли ви носите його в сумці або кишені. А завдяки отвору на ньому, ви можете легко прикріпити накопичувач до брелока з ключами. Де б ви не знаходилися, звільняти місце на телефоні дуже зручно.

Характеристики

Загальні характеристики

Обсяг пам'яті
Інтерфейс
Форм-фактор
Колір

Чорний / Сріблястий

Сумісність

iOS 10.0.2 та більш пізнішими версіями, Mac OS X v10.9 + та більш пізнішими версіями, Windows® 7, Windows 8 та Windows 10

Додаткова інформація

Сумісність з мобільними пристроями: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone XR, iPad Air, iPad mini, iPad mini 4, iPad Pro, iPad з дисплеєм Retina, iPod 5-го покоління або пізнішого

Габарити

53 x 12 x 12,5 мм

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії USB-Flash SanDisk iXpand Go 64GB USB 3.0/Lightning