Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Флеш-пам'ять SiliconPower Blaze C80 64Gb usb3.1+Type-C SP064GBUC3C80V1S

Код:670542
Є в наявності
Флеш-пам'ять SiliconPower Blaze C80 64Gb usb3.1+Type-C SP064GBUC3C80V1S фото
Флеш-пам'ять SiliconPower Blaze C80 64Gb usb3.1+Type-C SP064GBUC3C80V1S фото
Флеш-пам'ять SiliconPower Blaze C80 64Gb usb3.1+Type-C SP064GBUC3C80V1S фото
Флеш-пам'ять SiliconPower Blaze C80 64Gb usb3.1+Type-C SP064GBUC3C80V1S фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 6 ₴
699
Модель
32 GB64 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Підходить для використання з мобільними пристроями з портом USB Type-C

Mobile C80 – це накопичувач подвійного призначення, що допускає підключення як до пристроїв зі стандартним портом USB (Type-A), так і USB Type-C. Інтерфейс USB Type-C набуває все більшого поширення і в перспективі стане універсальним форматом передавання даних для безлічі пристроїв – смартфонів, планшетів, настільних та портативних комп'ютерів. Накопичувач C80 дасть вам велику додаткову ємність, не має значення чи користуєтеся ви комп'ютерами з системою Windows або iOS. Додатковою перевагою інтерфейсу USB Type-C є симетричність конектора, дозволяючи швидке та зручне підключення до ваших пристроїв, незалежно від напрямку підключення.

 
 

Миттєве збільшення ємності, нові можливості ділитися вашими файлами

Багато користувачів, особливо ті, у кого останні моделі мобільних пристроїв, стикаються з обмеженнями типу інтерфейсу і кількості портів при передаванні файлів. Найчастіше це створює і додаткові складності в плані збільшення ємності пристроїв. C80 допоможе вам розв’язати ці проблеми раз і назавжди.

 

Ергономічний заокруглений зовнішній дизайн без ковпачка і з поворотом механізму на 360°

Наслідуючи класичні елементи заокругленого зовнішнього дизайну накопичувачів Jewel J80 та Firma F80, Mobile C80 ідеальний для щоденного носіння з собою завдяки своїм зовнішнім даним і легкому підключенню до інших пристроїв. Його поворотна конструкція не вимагає ковпачка і одночасно дозволяє захистити той конектор, який не використовується на даний час. Корпус C80 виконаний з цинкового сплаву зі спеціальним матовим напиленням, що надає йому вишуканого зовнішнього вигляду і захищає від подряпин та відбитків пальців.

 
 

Ергономічний дизайн для максимальної зручності користувача

Корпус C80 розроблений максимально ергономічним: зручний отвір з тонким ободом у корпусі дозволить надійно і красиво закріпити його як елегантний аксесуар, наприклад, на кільці для ключів, і завжди мати під рукою, швидко і легко дістаючи, коли потрібно.

 
 

Спеціально розроблений додаток для розумного керування файлами

Покупцям Mobile C80 доступний спеціально розроблений безкоштовний додаток для керування файлами SP File Explorer на смартфонах з системою Android. Додаток дозволить вам розсортувати файли за категоріями, а з функцією «one-touch backup» ви зможете одним натисканням скопіювати важливі для вас відео, фотографії, документи з вбудованого сховища або карти пам'яті на зовнішній накопичувач.

Характеристики

Загальні характеристики

Обсяг пам'яті
Інтерфейс
Матеріал корпуса
Форм-фактор
Колір

Сірий

Вага

8 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Флеш-пам'ять SiliconPower Blaze C80 64Gb usb3.1+Type-C SP064GBUC3C80V1S