Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

Флеш-пам'ять SiliconPower Touch T50 8Gb (Silver) SP008GBUF2T50V1C

Код:632971
Немає в наявності
Флеш-пам'ять SiliconPower Touch T50 8Gb (Silver) SP008GBUF2T50V1C фото
Флеш-пам'ять SiliconPower Touch T50 8Gb (Silver) SP008GBUF2T50V1C фото
95
Модель

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Silicon Power Touch T50 – це модний та компактний USB-Flash-накопичувач, який чудово доповнить ваш стиль. Флешка має міцну конструкцію та оснащена високотехнологічними компонентами.

 

Особливості:

  • Корпус з цинкового сплаву
  • Не потребує ковпачка
  • Компактні габарити
  • Технологія Micro COB
  • 5 років гарантії
 
 

Справжня легкість

Нехай потрібні файли завжди будуть підрукою, де б ви не були. Монолітна конструкція Silicon Power Touch T50, яка не потребує ковпачка, забезпечує дивовижну легкість. Вага пристрою становить всього 2,6 грама. Завдяки чому флешку можна зі зручністю розташувати в будь-якій сумочці або прикріпити в якості брелоку до ключів, сумки або рюкзаку.

 

Надійна конструкція

Не переймайтеся за збереження вашої інформації. Аксесуар виконаний з міцного цинкового сплаву. Завдяки цьому, попри свої компактні габарити, Silicon Power Touch T50 має дивовижну міцність та стійкість до зовнішніх впливів. Також в пристрої задіяно технологію інтеграції корпусу та механізму Micro COB, що може похизуватися функціями захисту від вологи, пилу та струсів.

 

Стильний дизайн

Silicon Power Touch T50 – це не лише носій інформації, але й по-справжньому елегантний аксесуар, який підкреслить ваш неповторний стиль. USB-Flash-накопичувач виконаний у витонченому металевому корпусі, прикрашеному оригінальним об'ємним гравіюванням. Стильна та практична матова поверхня корпусу стійка до стирання, появи відбитків пальців та дрібних подряпин.

 

Відновлення даних

Серйозні перебої електроенергії, випадкове витягання накопичувача в момент запису та інші форс-мажори можуть пошкодити файли на флешках. Програмне забезпечення Recuva, що постачається в комплекті з Silicon Power Touch T50, допоможе відновити загублені при збої або випадково видалені файли.

 
 

Створення резервних копій та захист

Захистіть конфіденційну інформацію з додатком SP Widget, який розроблено виробником пристрою. Додаток дозволяє захистити інформацію на флешці паролем. Завдяки цьому сторонні особи не отримають доступ до ваших файлів, маючи на руках фізичний носій. Також програма дозволяє налаштувати процес резервного копіювання інформації з Silicon Power Touch T50 на хмарні сховища.

Характеристики

Загальні характеристики

Обсяг пам'яті
Інтерфейс
Матеріал корпуса
Форм-фактор
Колір

Срібло

Сумісність

Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Mac OS 10.3.x або новіше, Linux 2.6.x або новіше

Додаткова інформація

Робоча температура: 0 ° C ~ 70 ° C

Габарити

24.3 x 12.2 x 4.6 мм

Вага

2.6 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Флеш-пам'ять SiliconPower Touch T50 8Gb (Silver) SP008GBUF2T50V1C