Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Ліхтарик Wuben TP10 Pen (Black)

Код:632314
Немає в наявності
Ліхтарик Wuben TP10 Pen (Black) фото
Ліхтарик Wuben TP10 Pen (Black) фото
Ліхтарик Wuben TP10 Pen (Black) фото
Ліхтарик Wuben TP10 Pen (Black) фото
-70%
Вигода 704 ₴
cashback iconКешбек 2 ₴
295

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Wuben TP10 pen – компактний і при цьому багатофункціональний аксесуар. У його ергономічному корпусі ви отримуєте кулькову ручку, засіб оборони, розбивач скла та яскравий ліхтарик. Попри свою універсальність, пристрій отримав неймовірно компактні габарити.

 

Особливості

  • Світлодіод CREE XP-G2
  • Розбивач скла
  • Роз'єм MicroUSB
  • Захищений від води
  • Легка вага
 

Яскраве світло

У цій компактній ручці встановлено потужний світлодіод CREE XP-G2, який створений провідним американським виробником світлодіодів. Максимальний світловий потік, який забезпечує Wuben TP10 pen – 130 люмен! Таким чином яскраве джерело світла буде завжди під руками.

Безпека

Цей аксесуар обладнаний міцним наконечником, який виготовлено зі сталі. У непередбачених ситуаціях Wuben TP10 pen допоможе швидко та безпечно розбити скло або захистити себе від нападника.

 

І ручка теж

Необхідність зробити швидкий запис на папері може виникнути несподівано. Цей багатофункціональний аксесуар не лише виготовлений у вигляді кулькової ручки, а й може якісно виконувати цю банальну функцію. Wuben TP10 pen отримав надійний механізм кулькової ручки від німецького виробника Schneider.

Компактні габарити

В конструкції Wuben TP10 pen об'єднано безліч корисних функцій, при цьому габарити пристрою порівняні зі звичайною кульковою ручкою. Ви можете з легкістю розмістити аксесуар в кишені, підставці для канцтоварів або портфелі. Його вага становить всього 40 грамів.

 

Стійкий до води

Можете не боятися впустити Wuben TP10 pen у воду або потрапити з ним під дощ. Ліхтарик отримав захист від вологи та води класу IPX8. Цей клас захисту підтверджує стійкість пристрою до тривалих занурень у воду на глибину до 2 метрів.

Ємний акумулятор

Попри свою компактність та легкість пристрій отримав ємний Li-ion акумулятор. Його повний заряд забезпечує до 6 годин роботи ліхтарика. Джерело живлення виконане за стандартом 10180, що забезпечує його взаємозамінність.

 

Зарядка через MicroUSB

З легкістю заряджайте Wuben TP10 pen, де б ви не були. Ліхтарик обладнано стандартним виходом MicroUSB. Завдяки цьому для його зарядки можна використовувати зарядний пристрій смартфону, павербанк, ноутбук або будь-який інший гаджет з USB-виходом.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело світла

Світлодіод (LED)

Яскравість
Дальність світлового променя

Додатковий функціонал

Клас захисту

IPX8

Живлення

Елемент живлення

Акумулятор Li-Ion

Автономність

Акумулятор Li-ion 10180; Напруга: 3,7 В; Максимальний час безперервного використання 6 годин

Габарити і колір

Габарити

154 х 13,8 мм

Вага

40 г

Колір

Чорний

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Ліхтарик Wuben TP10 Pen (Black)