Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Лiхтарик-брелок Armytek Zippy (Red)

Код:715301
Немає в наявності
Лiхтарик-брелок Armytek Zippy (Red) фото
-27%
Вигода 150 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
399
Колір
Blue фото
Grey фото
Red фото
Yellow фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ліхтарик-брелок Armytek Zippy

Компанія Армітек презентувала компактний та дуже яскравий ліхтар-наключник під назвою Zippy. Це перша модель компанії такого формату, яка стане чудовим помічником у ситуаціях, де буде необхідне оперативно додаткове світло. Максимальна яскравість досягає 160 люмен з великим бічним світінням в 110° і також широкою центральною світловою плямою.

Довжина ліхтаря становить трохи менше 6 см, а вага лише 12 грамів! Корпус Zippy також ультратонкий – всього 9 мм. Матеріалом "тіла" інженери вибрали міцний пластик, який має додаткові ребра жорсткості, які мають захищати від різних механічних пошкоджень. Варто зазначити, що ліхтар захищений від впливу пилу або вологи, що відповідає стандарту захисту IP67. Крім того, Armytek Zippy можна безпечно занурювати у воду до 1 м, згідно з технічними характеристиками виробника.

Для управління режимами яскравості, а їх тут налічується 3, достатньо використовувати кнопку на самому корпусі, послідовно перебираючи до потрібного. Характерною особливістю даної моделі стали тіло ліхтаря, що повністю світить, і різні колірні рішення на будь-який смак! Додаткові налаштування також передбачені інженерами. Така корисна річ, як блокування від випадкового включення, яке просто активується у вимкненому стані затисканням на 3 секунди кнопки керування. А також світлова індикація заряду акумулятора.

Щодо живлення ліхтаря, то пропонується вбудований Li-Pol акумулятор ємністю 100 мАг, заряджати який можна без проблем використовуючи Micro-USB кабель, що зручно і просто. Час заряджання повністю розрядженого акумулятора становить трохи більше години.

Для комфортного носіння ліхтаря-брелока на ключах, у кишені або рюкзаку передбачені: міцна сталева кліпса, яку будь-якої миті можна зняти і використовувати модель без неї та кільце для підвісу.

Цей ліхтар може працювати в одному з трьох режимів:

  • 1) При яскравості 160 люмен ліхтар здатний працювати протягом 17 хвилин;
  • 2) 50 люмен - 1 година;
  • 3) 5 люмен - 10 годин.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Джерело світла

Світлодіод (LED)

Яскравість
Дальність світлового променя
Матеріал корпуса

Пластик

Особливості

Максимальна яскравість; LED: 200 лм; Максимальна яскравість OTF: 160 лм; Світлодіод: Cree; Температура світла: 5500K; Сила світла максимальна, кд: 58; Стабілізація яскравості: Повна (у всіх режимах); Хотспот: 60 °; Засвітлення: 110 °; Водонепроникність: IP67 (до 1 м); Вбудований Li-Pol акумулятор 100 мАг

Додатковий функціонал

Кількість режимів яскравості

3

Клас захисту

IP67

Живлення

Елемент живлення

Акумулятор Li-Pol

Автономність

Режими та час роботи: 160 лм (17 хв), 50 лм (1 год), 5 лм (10 год)

Габарити і колір

Габарити

Довжина: 59 мм

Вага

12 г

Колір

Червоний

Комплектація

Ліхтар; Сталева кліпса; Інструкція

Найпопулярніші запити в категорії Лiхтарик-брелок Armytek Zippy (Red)