Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків5
Питання-відповіді1

Диск Anthem (Blu-ray) для PS4

Код:639977
Очікується
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 video preview
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 video preview
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 video preview
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 video preview
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 фото
Диск Anthem (Blu-ray) для PS4 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-90%
Вигода 1 800 ₴
cashback iconКешбек 1 ₴
1 999
199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Anthem

Перемагайте разом у небезпечному та загадковому світі

Дослідіть величезний непередбачуваний світ, в якому фентезі поєднується з науковою фантастикою. Вас чекає рольовий бойовик з акцентом на мережевій грі від розробників Mass Effect та Dragon Age. 

На вас чекають глибокі ущелини, непролазні джунглі та могутні водоспади. Світ Anthem постійно знаходиться в русі, він живий — і неймовірно небезпечний. Це місце не надто  ґречне: мінливий клімат не знає жалю, а жорстокі тварюки та мародери, які не визнають законів, не дадуть вам спокійно насолоджуватися краєвидами. Будьте напоготові. Сподіватися можна лише на друзів та вірний джавелін, який можна покращувати.

Одягніться у джавелін

Джавелін не лише значно підвищує здібності до атаки та захисту, а й дозволяє розсікати небеса, розвивати неймовірну швидкість та занурюватися у підводні глибини. В процесі гри ви зможете поліпшити як навички свого пілота, так і можливості екзокостюма.

При кожному вході у гру ви будете обирати одну з чотирьох моделей джавеліна. Вам доступні надійний та універсальний «Рейнджер», потужний «Колос», загадковий «Шторм» та швидкий немов блискавка «Перехоплювач». Кожен з костюмів поводиться по-своєму, але всі вони неймовірно ефективні та смертоносні.

Головні особливості

Напружена командна гра

Об'єднайтеся з трьома іншими гравцями для спільних експедицій, в яких цінуються внесок та здібності кожного. Від обраного джавеліна залежить роль гравця у команді і те, який внесок він зможе внести в загальну справу. Безшовний та простий підбір гравців для мережевих матчів дозволить легко та швидко знайти товаришів для спільної гри.

Величезний арсенал

Як самі джавеліни, так і додаткове обладнання, спорядження та зброю можна доопрацьовувати та покращувати нескінченно. Перемагаючи ворогів, ви підвищуєте свій ранг і попутно відкриваєте тисячі можливостей для налаштування та покращення свого екзокостюма. Джавелін — це відображення вашого стилю гри.

Постійно мінливий світ

Величезний і постійно мінливий світ Anthem непередбачуваний та небезпечний. Ви ніколи не знаєте, які випробування на вас чекають і які небезпеки зустрінуться на вашому шляху. Згодом світ Anthem буде змінюватися та розширюватися. На вас чекають унікальні історії, нові випробування та події, які повністю змінять правила гри. Краса, що оточує пілотів джавелінів, оманлива та небезпечна: цей світ не раз і не два змусить вас проявити всі свої здібності просто для того, щоб вижити у небезпечній подорожі.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

18+

Платформа
Додаткова інформація

Функція вібрації

1 гравець

1080p

Для гри через мережу необхідна підписка PlayStation Plus

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Розробник і видавець

Розробник

BioWare

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків