Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Диск GTA Trilogy (Blu-ray) для PS4

Код:699517
Є в наявності
Диск GTA Trilogy (Blu-ray) для PS4 video preview
Диск GTA Trilogy (Blu-ray) для PS4 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-50%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
1 999
999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зіграйте у класичну трилогію GTA, яка визначила ціле покоління відеоігор. Зустрічайте оновлені Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City та Grand Theft Auto: San Andreas. У гру додано безліч покращень різного плану, у тому числі нова система освітлення та підвищена деталізація, текстури високої роздільної здатності, збільшена дальність промальовування, керування та прицілювання у стилі Grand Theft Auto V та багато іншого. Ніколи раніше ваш улюблений світ не виглядав таким живим та реалістичним!

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition включає:

  • Grand Theft Auto III. Все починається у Ліберті-Сіті. Grand Theft Auto III дозволяє йти куди завгодно і робити все, що вам заманеться. Безжальний кримінальний світ стане вашим, якщо у вас вистачить сміливості його підкорити.
  • Grand Theft Auto: Vice City. Ласкаво просимо у 1980-ті. З десятиліття величезних зачісок та чудернацьких костюмів у пастельних тонах прийшла історія про те, як одна людина піднеслася на вершину кримінального світу. Grand Theft Auto повертається. Проживіть історію Томмі Версетті, повну зрад, відплати та неонових вогнів тропічного міста, що відкриває безліч можливостей.
  • Grand Theft Auto: San Andreas. П'ять років тому Карл «Сі-Джей» Джонсон утік із Лос-Сантоса – міста у штаті Сан-Андреас, що розривається зсередини корупцією, криміналом та наркотиками. Тепер за вікном – початок 1990-х. Сі-Джей повернувся до рідних країв, але вдома все паршиво: мати загинула, брат із сестрою посварилися, а друзі дитинства – по вуха в неприємностях. Після повернення пара копів повісила на нього вбивство, якого він не робив, і тепер Сі-Джей має вирушити в подорож по всьому Сан-Андреасу, щоб убезпечити своїх близьких і встановити контроль над вулицями міст штату.

Характеристики

Основні характеристики

Носій

Blu-ray

Жанр
Підтримка VR
Локалізація
Підтримка контролера руху

Ні

Вікові обмеження

18+

Платформа

Мультиплеєр

Локальна розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Мережева розрахована на багато користувачів гра (макс. гравців)

Ні

Розробник і видавець

Розробник

Rockstar Games

Видавець
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера